ailem çocuklarımı istemiyor

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
kızlar eski konularımı bilirsiniz boşanma aşamasındayım.eşimin çalışmaması, şiddet,hakaret ve küfürlerinden dolayı ayrıyım iki aydan beiri.boşanmayı istiyorum fakat ailem çocuklarımı horluyor,onlara değer vermiyor.babam ve erkek kardeşlerim özellikle.biraz daha zaman geçse dövecekler nerdeyse.ben çocukları anneme emanet edip gitsem aklım hep kızlarımda kalacak.çok zor durumdayım.eşimin yanına gitsem ben şiddet vs gibi sorunlara devam edeceğim gitmezsem kızlarım burda ezilecek.ben de asgari ücret için koşturcam...eşim ben buraya geldiğimde hakarete varan mesajlar attı. durdu.şimdi boşanma davasını açtığımı öğrenmiş.'ben boşanmak istemiyorum,neden dava açmışlar.böyle olmasını istemiyordum demiş' ben telefonlarına cevap vermiyorum. şimdi kızlar şöyle düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşıyor ve onların lokantasında çalışıyor ve ben geri döneyim evimde yaşayaım kızlarımla.iki dairesi var kiraları toplamda bin tl,bu kiralarla geçinip.kızlarımla yaşasam diye düşünüyorum.kendisi kızkardeşinde yaşasın haftanın bir günü gelip çocukları eve girmeden görüp gitsin diyorum...bu şartı kabul ederse dönerm desem mi sizce?

Dusuncen iyi ama ne kadar guvenecelsinki bu adama zaten bosanmak istemiyormus sana tamam deyip hayatini tekrar karartabilir. Ailene pes denilecek hicbirsey bulamiyorum. Sen erkek olsaydin baslarinin ustunde gezdirirlerdi soylari yurucek ya

çok vicdansızmış hem ailen hem de kocan çocuklara ve size böyle bir şey yaşattıkları için ..Sanıyorum elinizde mesleğinizde yok ,asgari ücretle çalışabileceksiniz ..Söylediğiniz mantıkla ancak eşiniz buna yanaşmaz sanırım ..Zaten 1000 tl ücretle iki çocuk nasıl bakılır onu da bilemedim ki ..Allah yardımcınız olsun

Canım şimdilik bu düşüncen çok yerinde en azından çocuklarınla birlikte kafan rahat olur baktın istediğin gibi olmuyor ozaman başka şeyler düşünürsün canım

Kabul ederse ne ala ama bana kalırsa kimseye minnet duymadan kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalış ...

Baban ve erkek kardeşlerin ne kadar sığ insanlarmış. Böyle insanlara sinir oluyorum. Allah bilir namusumuza leke sürdü bu kız diye düşünüyorlar ondan çocuklara öyle davranıyorlar. Bu kafada insanlar 1900'lerde kalsaydı da bugünlere gelemeselerdi. Ayıp yahu.
Kendi ayaklarınız üzerinde durmaya çalışmanız en mantıklısı. Eşinize ne kadar güvenebilirsiniz. Kapıdan görüp gitmezse ne olacak? Ailenizin yanında da çocuklar rahatsız.
Allah kolaylık versin diyecek bir şey bulamadım.

Eşinden boşanacaksan onun evinde oturmanın ve yine ondan kazanç sağlamanın evlilikten farkı yok ki?
Kaldı ki bu karakterde ki adama ne kadar güvenebilirsin. Yine o adama minnet etmiş olacaksın.

Allah ailenin erkeklerine vicdan duygusu versin.

Neden kendinize kizlarinizla ayri bir ev tutup yasamayi dusunmuyorsunuz?

Eşin zaten öyle çalışan biri değilmiş,o yüzden sana o kiraları vs vermez.ölene kadar kız kardeşinde bekar bekar yaşamaz.eee ya gidip sevgili bulacak ona para yedirecek ya da evlenecek tabi resmi olmayan şekilde.bence düşüncen imkansız.boşan ve nafakanı al.5-6 ay toparlan sonra eve çık.zaten boşanınca evlerin biri senin olur eşinin üstüneyse kira da vermezsin.iyi bir avukat tut boşan hem kendi ailenden hem kocandan kurtul

Esim bunu kabul etmez. Bence hazir pismanken bir uzmana gidin destek alin belki bir şeyler duzelir.

Sürekli uzman vs diyoruz biliyorum ama boyle ruh hastalarınin da gözünü korkutma yalvartmakla olmuyor iste

Valla ilk once ailenize diyecek bisey bulamadim cocuklarin ne gunahi varda istemiyorlar torunlarini Allah islah etsin.
Esiniz bu sarti kabul ettim derse nekadar tutar bide o var guvenebilirmisiniz sozune?
Zaten babamin esimden farki yok! Cok zor burda hor görülmesi cocuklarimin.esim kabul eder ama hic güvenilmez ona.cok fena cikmazdayim.

Dusuncen iyi ama ne kadar guvenecelsinki bu adama zaten bosanmak istemiyormus sana tamam deyip hayatini tekrar karartabilir. Ailene pes denilecek hicbirsey bulamiyorum. Sen erkek olsaydin baslarinin ustunde gezdirirlerdi soylari yurucek ya
Ailem ben oralarda dayaktan öleyim ama bu cocuklarla buralarda olmayayim istiyor((((

Kabul eder; nasıl olsa bir süre sonra kandırıp affettiririm kendimi umuduyla.

Ailenize diyecek söz bulamadım. Etkilendim. Darlık bu olsa gerek. İnşaallah hayırlı bir kapı açılır sizlere.

Siz bu adamdan nafaka ve tazminat alırsanız, dava sonuçlanana kadar da tedbir nafakası alsanız geçinmeniz zor mu olur yine de ?

Ailem ben iyi durumdayken iyi.ama zora düsme.tek basinasin.ben asgari ücretle calisir bakardim ama cocuklarima ben varken böyle yapanlar yokken ne yaparlar?kizlarim burada cekecegine ben,oralarda cekeyim...

eşinizden nafaka isteyin çalışın 1 oda 1 salonda olsa sobalıda olsa ne o adama nede ailenize muhtaç olacağınız bir hayat yaşayın kafanız dinç olsun bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…