Anneme birkac kez söyledim siginma evine giderim diye.olur mu? hic öyle felan dedimadem dayak şiddet var darp raporu al karakola sıkayette bulunarak sıgınma evı talep et..Hiçbirine muhtac olmaman ıcın dıyorum Allah yardımcın olsun
Bu evlilik icin cok cirpindindim siddet defalarca maruz kaldim.sokakta,misafirlige gittigimiz evde,hamileyken siddeti yasadim ve buna ragmen evi hic terketmedim.yillarca 400 lira kirayla yasayip calismayan bir adamla yasadim.en sonunda 1 yil calisip maasina icralar konmasina ragmen hesap sormadim borclari icin.kabul dedim sen yeter ki calis.tüm altinlari verdim bunlara karsilik borclar bitti.ve ben calismiyorum,sen bu iki cocukla bir basina kal,ben arada gelirim deyip kardesinin evinde kalip,orada kayrilmak icin giden bir adam kendisi...Bence hukuki yola başvurun daireleri evlendikten sonra aldıysa zaten biri sizin olur Nafaka isterseniz çocuklara biraz destek olur sizde çalışırsanız geçinirsiniz
Esinizle aile terapistine gittiniz mi boşanmadan önce deneyip düzeltebileceğiniz her yolu deneyin derim. Eşiniz öfke Kontrolü ile ilgili yardım alırsa şikayetleriniz ortadan kalkmış yuvanız kurtulmuş olur tabi sizde geçmişi unutabilirseniz
Ailenizin yanında Bencede kalmayın bir şiddetten kaçıp diğer şiddete maruz kalacaksanız o da zor. Rabbim sizi feraha çıkarsın inşallah
Simdilik daha iyiler bize karsi...Allah babanizla kardeslerinizi islah etsin.
Sagol muzurtilki...evet, ben de çok üzülüyorum, özellikle çocuklara
Sevindim daha iyi olmalarina, cok zor bir durum insallah yakin zamanda huzura erersiniz.Simdilik daha iyiler bize karsi...
Bence de arada dönsem diyorum sonra bana deger vermeyen,yedigim ekmegi cok gören birine neden ömrümü bitirteyim diyorum.sonra cocuklara bakiyorum 'sizi babasiz birakmak istemezdim diyorum' daha da üzülüyorumbir de sen bu adama dönersen nasıl olsa bir şey yapamaz boşanamadı diye daha beter azıtacak gibime geliyor
Sagol canim...Sevindim daha iyi olmalarina, cok zor bir durum insallah yakin zamanda huzura erersiniz.
Bu adam ilk esini baglayarak döven biri.bunlari ögrendigimde ben de siddet baslamisti ne yazik ki.ben ailemin destegi olmadigi icin 7 yil katlandim ve bosanmayi sadece hayal ediyordum.simdi bosandigim icin seviniyorum sadece cocuklar icin üzülüyorum.bir aile olamadik babalariylaben dönmemeni öneririm sen bu şartla dönersen hem zaten barışmadın istediğini yaparım diyecek
hem sana o evde huzur vermeyecekler ensende boza pişirecekler
maalesef aklıma geldi evi kesin başkasının üzerinedir diye aynen dediğim gibi
her şekilde boşan nafaka almaya ve aileden ayrı oturmaya çalış
sabret her sabrın bir mükafatı olur ben buna inanıyorum aileden eşinden mutluluk görmemişsin ama ben çocuklarından çok mutlu olacağını hissediyorum
Hatta issiz görünüyor.evler başkasının üzerine
eşinin hiç bir malı mülkü yok görünüyor
hatta geliri de asgari ücret görünüyordu galiba
iş bulurum dediğinizde yumuşadılar demek ki..ne diyeyim onların da sıkıntısı para demek..Simdilik daha iyiler bize karsi...