Ailem,Babam canım..

Bir de insan o canı babasını kaybedince nasıl oluyor biliyor musun, bilemezsin. Allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama bu mümkün değil. 3 buçuk yıl oldu hala onu kaybetmenin ağırlığını taşıyorum. Hala bir düğün bayram toplantı olunca onun yokluğu içimi acıtıyor, o da olmalıydı bunları görmeliydi diyorum. Hala ona Rahmetli diyemiyorum, yakıştıramıyorum. Babama ölmek hiç yakışmadı. Kendine yeni tişörtler almıştı, giyecekti. Kardeşimin evlendiğini görecekti. Yeğeninin evlendiğini görecekti benim babam. Benim araba aldığımı görecekti, ben kullanırken içten içe gururlanacak ama arabayı istemeyecek kadar da gurur yapacaktı. Akşam akşam ağlattın beni ya.

Canım uzakta olanlar var tabiki bunlar için bulunduğum şartlara şükrediyorum
bi tel kadar yanımdalar
gel desem 10 dk sonra bende olurlar ama bahsettiğim şey özlemim
İçim acıyor bi ufak kız görüyorum babasının elinden tutan ağlıyorum
keşke hep öyle kalsaydık diyorum

Evet çok yeni alışacağım zamanla inşallah

Şu yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu
Ağlattın sende beni
Babana Allahtan Rahmet diliyorum canım
yaralarını kanatmak istemezdim
benim ki dert değil biliyorum sadece paylaşmak istedim
üzgünüm

bitanem seni cok iyi anliyorum ben de annemi babami istiyorum hep,esim turkiyedeyken 1 hafta kaliyorum,sonra hic donmek istemiyorum,gun icinde saatlerce konusuyoruz.ama boyle de olmaz icin isinmaz ki ailene,esin sogur zamanla.lutfen toparlanmaya calis canim

canım aynı gun evlendik seninle diğer forumdan biliyorum. seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim tek farkımız ben anneme çok düşkünüm.
geçen hafta 3 kere ordaydım:26: napayım çok ozluyorum dayanamıyorum

İnşallah zamanla toparlanıcam
ki bu durumlar beni olumsuz etkileniyor
içime kapanmaya sessizleşmeye başladım ya

Evet canım aynı zamanda evlendik
Annemle sürekli teldeyiz günde 2-3 konuşuruz
kardeşimle sürekli msj tel facebook iletişimdeyiz ama babamla aynı değil
en çok ona hasret kalıyorum ki biz baba kız gibi değilde arkadaş gibi candandık
ben onun ilk göz ağrısıydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…