• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem,Babam canım..

Bir de insan o canı babasını kaybedince nasıl oluyor biliyor musun, bilemezsin. Allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama bu mümkün değil. 3 buçuk yıl oldu hala onu kaybetmenin ağırlığını taşıyorum. Hala bir düğün bayram toplantı olunca onun yokluğu içimi acıtıyor, o da olmalıydı bunları görmeliydi diyorum. Hala ona Rahmetli diyemiyorum, yakıştıramıyorum. Babama ölmek hiç yakışmadı. Kendine yeni tişörtler almıştı, giyecekti. Kardeşimin evlendiğini görecekti. Yeğeninin evlendiğini görecekti benim babam. Benim araba aldığımı görecekti, ben kullanırken içten içe gururlanacak ama arabayı istemeyecek kadar da gurur yapacaktı. Akşam akşam ağlattın beni ya.

canım benım kıyamam sana
yurt dısına gelın gıdenler var onları düşün napsınlar?
sen haftada bır gıdıyormussun işte.
yenı evlısın o yuzden boyle hıssedıosun. bende evlendıgımde sankı babamdan habersız evden kacmısım gibi ıcım huzursuz olurdu.
mobılyalara alısmam, evı benımsemem 5-6 ayı buldu :)
annende nıye soyluo sana agladı babn dıye. cok kızdım annene.
babamın arkadası da buyuk kızı evlendıgınde durup durup msj atardı, bu gecede eve gelmedın dıye. nıye sinirini bozup aglatıosun kı kızı, ona da cok sinir olmustum.

Canım uzakta olanlar var tabiki bunlar için bulunduğum şartlara şükrediyorum
bi tel kadar yanımdalar
gel desem 10 dk sonra bende olurlar ama bahsettiğim şey özlemim
İçim acıyor bi ufak kız görüyorum babasının elinden tutan ağlıyorum
keşke hep öyle kalsaydık diyorum

aynı sehırdesın ve bu kadar üzülüyorsan ben 15 yıldır ailemden ayrıyım nee yapayım.hayatın kanunu bu alışırsın henüz çok yenisin ama bak hayattalar ve onları görebiliyorsun ben şuan ölüyorum desem 5 saatten önce kimse yetişemez yanıma bunu düşün.onlar hep seni mutlu görmek isterler unutma

Evet çok yeni alışacağım zamanla inşallah

Bir de insan o canı babasını kaybedince nasıl oluyor biliyor musun, bilemezsin. Allah kimseye yaşatmasın diyeceğim ama bu mümkün değil. 3 buçuk yıl oldu hala onu kaybetmenin ağırlığını taşıyorum. Hala bir düğün bayram toplantı olunca onun yokluğu içimi acıtıyor, o da olmalıydı bunları görmeliydi diyorum. Hala ona Rahmetli diyemiyorum, yakıştıramıyorum. Babama ölmek hiç yakışmadı. Kendine yeni tişörtler almıştı, giyecekti. Kardeşimin evlendiğini görecekti. Yeğeninin evlendiğini görecekti benim babam. Benim araba aldığımı görecekti, ben kullanırken içten içe gururlanacak ama arabayı istemeyecek kadar da gurur yapacaktı. Akşam akşam ağlattın beni ya.

Şu yazdıklarını okurken tüylerim diken diken oldu
Ağlattın sende beni
Babana Allahtan Rahmet diliyorum canım
yaralarını kanatmak istemezdim
benim ki dert değil biliyorum sadece paylaşmak istedim
üzgünüm:50:

Kızlar öncelikle herkese merhaba
Ben yeni evlendim
Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama
Ailemi çok özlüyorum özellikle babamı
ve arayamıyorum babamı sesini duymaya cesaret edemiyorum boğazım düğümleniyor
Aramaya telefona gittiğimde elim titriyor
En kötüsü babamın yüzüne bakıp göz göze gelemiyorum
Göz göz değdiğimiz anda içimizden uçurumlar kopuyor
Gelin alamada ayrılamadım ondan
ikimizde cok ağladık
hafta da 1 görüyorum ama çok özlüyorum dayanamıyorum
Bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu
Ailemi yuvamı çok özledim
kendi evimde misafir gibiyim..

Babamda neden beni aramıyorsun cabuk unuttun dedi şakayla karışık ama zoruma gitti çok
Ben ona kıyamıyorum ki göz yaşına burukluğuna

Geçen gece bize geldiler
Kapıdan uğurlarken içim cız etti
Asansöre biner binmez ağlamaya başlamış annem dedi

Şimdide bana msj attı sensizliğe dayanamıyoruz diye

Ben napıcam,nasıl atlatıcam bunu

Geceleri ağlıyorum Babamı özledim diye,
Eşimde gidelim diyor ama her ağladığımda baba küçük kızın mı geldi diyeceğim..
Balayında bile ağladım dönelim diye..

Ben bu hayatta en çok Babamı sevdim..
Ve şuan en çok onsuz kalıyorum..
bitanem seni cok iyi anliyorum ben de annemi babami istiyorum hep,esim turkiyedeyken 1 hafta kaliyorum,sonra hic donmek istemiyorum,gun icinde saatlerce konusuyoruz.ama boyle de olmaz icin isinmaz ki ailene,esin sogur zamanla.lutfen toparlanmaya calis canim

canım aynı gun evlendik seninle diğer forumdan biliyorum. seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim tek farkımız ben anneme çok düşkünüm.
geçen hafta 3 kere ordaydım:26: napayım çok ozluyorum dayanamıyorum :43:

bitanem seni cok iyi anliyorum ben de annemi babami istiyorum hep,esim turkiyedeyken 1 hafta kaliyorum,sonra hic donmek istemiyorum,gun icinde saatlerce konusuyoruz.ama boyle de olmaz icin isinmaz ki ailene,esin sogur zamanla.lutfen toparlanmaya calis canim

İnşallah zamanla toparlanıcam
ki bu durumlar beni olumsuz etkileniyor
içime kapanmaya sessizleşmeye başladım ya:50:

canım aynı gun evlendik seninle diğer forumdan biliyorum. seni çok iyi anlıyorum bende senin gibiyim tek farkımız ben anneme çok düşkünüm.
geçen hafta 3 kere ordaydım:26: napayım çok ozluyorum dayanamıyorum :43:

Evet canım aynı zamanda evlendik
Annemle sürekli teldeyiz günde 2-3 konuşuruz
kardeşimle sürekli msj tel facebook iletişimdeyiz ama babamla aynı değil
en çok ona hasret kalıyorum ki biz baba kız gibi değilde arkadaş gibi candandık
ben onun ilk göz ağrısıydım:43::43::14::14::14:

Back