Kız İsteme Ailelerle İlk Ne Zaman Tanıştınız?

daha ben onun duygularını bilmeden sadece bi merhabamız varken ona karşı bişey hissetmiyoken o babamla tanışmış benim haberim bile yoktu. iyiki de yapmış. babam en baştan biliyodu ve hep destek oldu. babama düşkünlüğümü öğrenmiş önceden. kaleyi içten fethetti akıllı sevgilim:31: iki ay sonra isteme ve söz olacak ama baştan böyle olduğu için sözlü nişanlı gibiyiz zaten kaç yıldır:16:

tam 1 yıl dolduktan sonra ben onun annesiyle ondan iki- üç ay sonra da babası ve hemen hemen bütün sülalesi ile tanıştım. 2. yılımız dolduktan sonra da o benim annemle tanıştı daha önce sadece iki kuzenimle tanışmıştı.

Ben telefonla 2 ay kadar beraberken tanıştım..
1 yıl kadar bir zaman sonra kız kardeşi ve kuzeniyle tanıştım.
1.5 yıllık beraberliğimiz varken de evlerine gidip tüm ailesiyle tanıştım..
O ilk annem ve teyzemle tanıştı evimize gelmedi dışarıda tanıştı.
Babam ve diğer akrabalarımla isteme akşamı tanıştı :)

bende başladıktan birkaç ay sonra telefonda konuştum
sonra ablası ile tanıştım
ondan birkaç ay sonra anne,baba ve abisiyle tanıştım
aynı yıl ailenin tm bireylerin tanıyor buldum kendimi:)
ve son olarakta mezuniyette ailecek tanıştık,kaynaştık:)
şimdi söz için atamaları bekliyoruz :(

ondan haberim yoktu onunda bende haberi yoktu annemle tanışmış,aynı şekilde bende babasıyla tanıştım sonra nasıl oldu anlamadım evlendik:)))

bende başladıktan birkaç ay sonra telefonda konuştum
sonra ablası ile tanıştım
ondan birkaç ay sonra anne,baba ve abisiyle tanıştım
aynı yıl ailenin tm bireylerin tanıyor buldum kendimi:)
ve son olarakta mezuniyette ailecek tanıştık,kaynaştık:)
şimdi söz için atamaları bekliyoruz :(

aynen canim bizde bekliyoruz :(

ılk ablası ve kuzenlerıyle tanıstım..3. ayımızda falandık sanırım..
daha sonra 8 ya da 9. ayda annesı ve babasıyla tanıstım..
bu tanısma olayından sonra zaten ablasının dugunu vardı :) orada butun sulalenın onune cıktım :)
oyle boyle derken ıste sımdı butun sulaleyı tanıyorum,hatta gelın modundayım..:)))
o da ılk once annemle tanıstı,daha sonra onun ablasının dugununden once abımın dugunu vardı oraya geldı aama arkadasım sıfatıyla :) o yuzden kuzenlerımle tanısmıstı bır tek..
daha sonra anneannem ve teyzemle tanıstı..o kadar..
daha babamla ya da abımle dogru durust tanısmıslıgı yok maaelsef...

ilk nişanlım benim annem yengem ablamvs babam hariç neredeyse tanışması gereken herkezle tanıştı osa beni tanıştırmayı çok istemişti ama farklı şehirlerdeydik ve gidemezdim

Benim eşim , bizim eve gelip annemle tanışmıştı önce.
Ailesi ve bayan akrabaları, tanışmak için 1 kere geldiler evimize,ilk o zaman gördük annesi ve akrabalarını,
sonra istemeye geldiler.

Son düzenleme:
Benim eşim , bizim eve gelip annemle tanışmıştı önce.
Ailesi ve bayan akrabaları, tanışmak için 1 kere geldiler evimize,ilk o zaman gördük annesi ve akrabalarını,
sonra istemeye geldiler.

ne kadarlık bir ilişkiniz varken tanıştı annenizle?

bir de ilk buluşmada annenizle tanışmak isteyen erkekle ilgili neler söylebilirsiniz? ben net bir cevap veremedim hemen. bu çok erken değil midir?

Son düzenleme:
Canım ben çıkmaya başladıktan iki sene sonra tanıştım ailesiyle, mezuniyet töreninde. O da bizimkilerle benim mezuniyetimde tanışmıştı. Aslında sadece anne ve babasıyla tanıştım. Diğer aile üyeleriyle tanışmak daha nasip olmadı, işallah bayramda istemeye geldiklerinde bütün ailesiyle tanışacağım:64: Aslında ben evlerine gidip bütün herkesle işler resmiyet kazanmadan önce tanışmak isterdim ama annem çok katı bu konuda. İstemediği için evlerine gidemedim.

biz tanıştıktan 2 hafta sonra beni ailesiyle tanıştırdı,1 hafta sonra da kendisi ailemle tanışmak istedi ben de tanıştırdım.evimize geldi.çok eğlenceliydi,babamın karşısında süt dökmüş kedi gibi elleri dizlerinde oturdu butun gun:47:

ailelerimizin tanıştığı sırada bizde tanıştığmız için tanıştırma olayı olmadı.
onun ailesi cansu ne iyi kız diye konuşurlarken biz beraber olmaya başlamıştık.
iki tarafta çok sevindi bu duruma =)
hem aile dostumuz hemde artık benim 2. ailem..=)

bizimkisi deli cesareti oldu biraz ama öyle nasipmiş demek ki. ben önce annemle tanıştırmıştım, erkek arkadaşım istemişti tanışmak. 2. ayımız falandı sanırım. sonraki ay da anneannemde toplanmıştı anneannemle tanışmak istemişti çünkü, teyzem de vardı bu defa hazırlanıldı tabi ev ortamındaydı. ordan da çıkıp onlara gitmiştik anneannesi ve annesiyle tanışmak için.
daha sonraki zamanlarda da davet ettiler yemek yedik dışarda da onlarda da, dayılarıyla falan tanıştım.
3 sene olacak birlikte olalı, bu yaz inşallah isteme merasiminde de babam tanışacak

Son düzenleme:
Back