• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS olanlar Negatif transfer sonrası ne zaman adet oldunuz

Merhaba . Evet 1 ay önce gittik bahceciye ama benim eşimde de azospermi hastasi o yüzden önce eşimin tedavi olacak 6 7 ay surecek tedavisi sonra nasipse ben baslayacayacagim tedaviye
Benim eşimde de azosperm çıktı trabzonda direkt tese ameliyatına yönelik konuştular. İstanbulda farklı alternatif sunuyorlar mı bunu merak ediyorum

Benim eşimde de azosperm çıktı trabzonda direkt tese ameliyatına yönelik konuştular. İstanbulda farklı alternatif sunuyorlar mı bunu merak ediyorum
Yani suanlik bi ilac tedavisi uyguluyolar eşime 6 7 ay kullanacak o ilaclari . 3 ay da bir kontrole gidicek . Duruma göre çıkış olmazsa tese olacak . Direk tese demedi oradaki doktor bize . Elimizden geldiğince dogal çıkış sağlamak amacımız dedi

Kaşüstüne gittik biz genetik test ve ultrason cıkmadı henüz. Direkt tese ameliyatı odaklı konustu. Bilmiyoruz bizde ne yapacağımızı
Bizde tikanikliga bagli dediler usg ile baktıklarında. Ama İstanbula gittik farklı bir gen testi istedi doktorumuz . Eşimde kistik fibrosiz gen hastalığı cikti yani doğuştan gelen bir rahatsızlık cikti esimde anne babadan gecmjs . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde

Bizde tikanikliga bagli dediler usg ile baktıklarında. Ama İstanbula gittik farklı bir gen testi istedi doktorumuz . Eşimde kistik fibrosiz gen hastalığı cikti yani doğuştan gelen bir rahatsızlık cikti esimde anne babadan gecmjs . İnşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde
Rabbim hepimize gönlümüzdeki güzellikleri nasip etsin inşallah

Kilom çok yok 167 boy 70 kiloyum bu sorun pcos olanlarda görülüyor genelde fazla yumurta olanlarda 32 tane toplandı benden
Evet bende de var o yüzden merak etmiştim 32 yumurta güzel umarım coğu embryo oluşumuna kavuşur🙏🏼

Maalesef benim ki negatif oldu eşim de de azosperm var spermler kalitesiz di. İkinci denemeye başlayacağız nasipse. Sizinde guzel haberleriniz gelir inşallah
Hayirlisi olsun azospermi ve pko ile 3. tüp bebeginde hamile kalan arkadasim var genetige de baktirdilar eger baktirmadiysaniz cok faydasi var ,insallah canim 🙏🏼

Merhaba bende bu durumdan çok korkuyorum kilolumusunuz acaba doktorum hep kilo ver öyle gel ilaçlar ağır diyor
Merhaba ilaçlardan korkmayın, sürece başlamadan ve süreç içinde sağlıklı beslenip bol su için ve bol yürüyüş yapın. Ohss olmaman için önlemi alıyor zaten doktorlar. Ben Ohss olmamak adına gonalf i 150 vurdum opuya kadar

Son düzenleme:
Merhaba ilaçlardan korkmayın, sürece başlamadan ve süreç içinde sağlıklı beslenip bol su için ve bol yürüyüş yapın. Ohss olmaman için önlemi alıyor zaten doktorlar. Ben Ohss olmamak adına gonalf i 150 vurdum opuya kadar 😅
Teşekkür ederim bilgi için ay ne bileyim her bünye de bir değil ki çok ovitrelle kullandım mesela ama hiç birinde ağrı alerji olmadı gonal f iğnelerin dozu baya yüksek geldi bana burda okuduğm kadarıyla :) mesela yumurtlama zamanı sancı ceken biriyim hissediyorum adet zamanı tık yok🤣 şimdi opun sonrasını düşnüp kıyaslamaya calışıyorum acaba cok mu kötü olurum diye düşüniyorum sürekli ama sağlıklı beslenme yürüyüş konusunda haklısın bunu herkes söyledi bana da 😊 mesela başka doktor nasıl önlem alıyor ohss için? Sadece beslenme yürüyüş mü..🤔

Teşekkür ederim bilgi için ay ne bileyim her bünye de bir değil ki çok ovitrelle kullandım mesela ama hiç birinde ağrı alerji olmadı gonal f iğnelerin dozu baya yüksek geldi bana burda okuduğm kadarıyla :) mesela yumurtlama zamanı sancı ceken biriyim hissediyorum adet zamanı tık yok🤣 şimdi opun sonrasını düşnüp kıyaslamaya calışıyorum acaba cok mu kötü olurum diye düşüniyorum sürekli ama sağlıklı beslenme yürüyüş konusunda haklısın bunu herkes söyledi bana da 😊 mesela başka doktor nasıl önlem alıyor ohss için? Sadece beslenme yürüyüş mü..🤔
Valla canım ben de aşırı pinpirik biriyim normalde ama öyle bir alışıyor ki insan. Ben ağır pcosluyum amh 15ti düşün, doktor o yüzden düşük doz verdi. Karnımda inanılmaz bir ağırlık oluştu tabi yumurtalar büyüdükçe oturup kalkarken yavaş hareket ediyordum çünkü karnım acıyordu 😅 ama ona rağmen hareket etmeye çalıştım. Opu dan sonraki ilk 1-2 saat çok ağrılıydı ondan sonra eve geçtiğimde adet ağrısı gibi normal bi şeydi. :) Bana doktorum tuzu azalt, bol su iç sağlıklı beslen dedi ben de o şekilde dikkat ettim. Ohss sıkıntılı bir durum malesef ben de korkuyordum inşallah tecrübe etmezsiniz🙏🏻

Valla canım ben de aşırı pinpirik biriyim normalde ama öyle bir alışıyor ki insan. Ben ağır pcosluyum amh 15ti düşün, doktor o yüzden düşük doz verdi. Karnımda inanılmaz bir ağırlık oluştu tabi yumurtalar büyüdükçe oturup kalkarken yavaş hareket ediyordum çünkü karnım acıyordu 😅 ama ona rağmen hareket etmeye çalıştım. Opu dan sonraki ilk 1-2 saat çok ağrılıydı ondan sonra eve geçtiğimde adet ağrısı gibi normal bi şeydi. :) Bana doktorum tuzu azalt, bol su iç sağlıklı beslen dedi ben de o şekilde dikkat ettim. Ohss sıkıntılı bir durum malesef ben de korkuyordum inşallah tecrübe etmezsiniz🙏🏻
Sağol canım biraz motive oldum 😂 inş zamanı gelince korkusuzca bismillah der tedavime başlarım🙏🏼 kıymetli bilgiler için teşekkür ederim tekrar

Back