• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

PCOS olanlar Negatif transfer sonrası ne zaman adet oldunuz

Merhaba . Evet 1 ay önce gittik bahceciye ama benim eşimde de azospermi hastasi o yüzden önce eşimin tedavi olacak 6 7 ay surecek tedavisi sonra nasipse ben baslayacayacagim tedaviye
Benim eşimde de azosperm çıktı trabzonda direkt tese ameliyatına yönelik konuştular. İstanbulda farklı alternatif sunuyorlar mı bunu merak ediyorum

Benim eşimde de azosperm çıktı trabzonda direkt tese ameliyatına yönelik konuştular. İstanbulda farklı alternatif sunuyorlar mı bunu merak ediyorum
Yani suanlik bi ilac tedavisi uyguluyolar eşime 6 7 ay kullanacak o ilaclari . 3 ay da bir kontrole gidicek . Duruma göre çıkış olmazsa tese olacak . Direk tese demedi oradaki doktor bize . Elimizden geldiğince dogal çıkış sağlamak amacımız dedi

Siz trabzonda fakültede mi tedavi oldunuz acaba . Azosperm sebebi ne idi esinizin

Back