Kız İsteme Aileler tanışmaya geliyorrr

Tasbebek09

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
590
930
Kızlar merhaba
Erkek arkadaşımın ailesi haftaya tanışmaya geliyor ilk defa tanışacağız. Ne giymem gerekiyor. Elbise düşündüm ben. Ayakkabı giymek gerekli mi? Topuklu giymem gerek yok şuan.zaten çay servisi filan derlen zor olur. Düz babet nasıl olur? Babette ayağıma vuruyor benim pek giyemem ama. Giymesem abes mi durur. Herkes ayakkabısını çıkaracak eve girerken sonuçta.
bi de kızlar erkek arkadaşım evlenme teklifi ederken tektaş taktı henüz ailem görmedi tektaşı. Onların yanında takmadım o gün taksam mı. Ben isteme günü takarım diye düşündüm
fikirlerinize ihtiyacım var.

Babet şeklinde ev ayakkabısı oluyor çok şirin, elbise altına giyilebilir, ayağınızı da sıkmaz, rahatsız etmez..
Yüzüğü de istemeye geldikleri zaman takarsanız daha şık olur.

Kızlar merhaba
Erkek arkadaşımın ailesi haftaya tanışmaya geliyor ilk defa tanışacağız. Ne giymem gerekiyor. Elbise düşündüm ben. Ayakkabı giymek gerekli mi? Topuklu giymem gerek yok şuan.zaten çay servisi filan derlen zor olur. Düz babet nasıl olur? Babette ayağıma vuruyor benim pek giyemem ama. Giymesem abes mi durur. Herkes ayakkabısını çıkaracak eve girerken sonuçta.
bi de kızlar erkek arkadaşım evlenme teklifi ederken tektaş taktı henüz ailem görmedi tektaşı. Onların yanında takmadım o gün taksam mı. Ben isteme günü takarım diye düşündüm
fikirlerinize ihtiyacım var.
Ben kot pantalon gömlek giymiştim :KK48: Ama ben ailesiyle çok önceden tanışıyordum o da benim ailemle tanışıordu yani bizimki sadece aileleri tanıştırma faslıydı. Gerçi ilk tanışmamızda da yine kot falan vardı üstümde.
Teklifi aldığında söyleseydin nasıl durdun kız ben yerimde duramadım :confused:

Babet şeklinde ev ayakkabısı oluyor çok şirin, elbise altına giyilebilir, ayağınızı da sıkmaz, rahatsız etmez..
Yüzüğü de istemeye geldikleri zaman takarsanız daha şık olur.
Evet baktım güzel duruyor onlardan bakayım en iyisi teşekkür ederim
Aynen istemede takayım daha mantıklı

Ben kot pantalon gömlek giymiştim :KK48: Ama ben ailesiyle çok önceden tanışıyordum o da benim ailemle tanışıordu yani bizimki sadece aileleri tanıştırma faslıydı. Gerçi ilk tanışmamızda da yine kot falan vardı üstümde.
Teklifi aldığında söyleseydin nasıl durdun kız ben yerimde duramadım :confused:
Kot pantolon hoş durmaz bence teşekkürler ☺️

Tek taşı eğer söylemediyseniz nişan yüzüklerinizle birlikte takın ben de aileme söylememiştim nişan yüzüklerimiz takıldıktan sonra nişanlımın ailesi set taktı nişanlım tek taşımı taktı😊

Tek taşı eğer söylemediyseniz nişan yüzüklerinizle birlikte takın ben de aileme söylememiştim nişan yüzüklerimiz takıldıktan sonra nişanlımın ailesi set taktı nişanlım tek taşımı taktı😊
Nişana kadar bekleyemem ona çok var☺️ ama istemeye geldikleri gün takarım o zaman söz yüzükleri de takılır ikisi beraber arada kaynar 😂

Heh evet yine bi yüzük takma varsa orda takarsınız 🤭 hayırlı olsun şimdidenn😊
Teşekkürler çok heyecanlıyım ya nasıl olcak diye düşünüp duruyorum. ☺️Ya aileler birbirini sevmezse ya anlaşamazlarsa filan endişeliyim 1 hafta nasıl geçecek şimdi :110:

X