Kız İsteme aileler bu cumartesı tanısıyorrrrrr

ay çok stresli olur ya o anlarrr allah yardımcın olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.

sağol cnm ıns Allah utantırmasın dıyorum

hemde ne stres hmn gelsın o aksam bıtsın dıyorum sonrasa gelsın de gıtmesın dıyorum :))

dualarınızı eksık etmeyın kuzular

zaten o teyzeler yengeler ...... o olmaz bu olmaz dıyırler

Biz çay dağıtmıştık, zaten söz yapmak istiyorlardı, babam olmaz demişti üstüne bir de kahveleri görünce direkt isteme durumu olsaydı babam ne yapardı bilmiyorum..

Biz çay dağıtmıştık, zaten söz yapmak istiyorlardı, babam olmaz demişti üstüne bir de kahveleri görünce direkt isteme durumu olsaydı babam ne yapardı bilmiyorum..

oyy oy karısık durumlar bılemıyorum
bu geldıklerınde ısteme olucak ama bızımkıler ılk seferde vermıceklermıs
2.kez davet edıp ole gelceklermıs
ondan oturu bu geldıkelrınde kahve olur mu

oyy oy karısık durumlar bılemıyorum
bu geldıklerınde ısteme olucak ama bızımkıler ılk seferde vermıceklermıs
2.kez davet edıp ole gelceklermıs
ondan oturu bu geldıkelrınde kahve olur mu

İsteyeceklerse olur bence sakınca yok, oof şu ilk seferde vermeme mantığını hiç anlamam he, ilk seferde vermeyeceğim desen bile vereceğin belli sonuçta, kız babası ya şartları zorlayacak :) şimdi biz geçen sene tanıştık babam söz olmaz dedi ama onlar bize gelince biz onlara gittik, sonrasında 2 kez daha görüştük, şimdi babam gelsin desin ki ben ilk seferde vermem..

Son düzenleme:

aynen kendılerını trıbe sokuyorlar ne gerek var ekstra ekstra masraf dedgın gbı vereceksın ne zora sokuyrsun ınsanları demı ama:18:

aynen kendılerını trıbe sokuyorlar ne gerek var ekstra ekstra masraf dedgın gbı vereceksın ne zora sokuyrsun ınsanları demı ama:18:

Tanışma da evde bi 60 kişi vardık, şimdi gelsinler istesinler, sonra bir daha gelsinler söz yapalım masrafı bir tarafta ekstra zahmet, insan ağırlamak kolay değil, üstelik böyle bir durumda yani kalabalık grup ağırlayacaksın, tanışmış, gidip gelmişiz öncesinde uğraştırmaya gerek yok diye düşünüyorum kendim için, isteme+söz+nişan bir arada yapıp çıkarmak taraftarıyım, babama da öyle söylerim zaten, ki annem de yok benim babamın böyle söyleyince itiraz edeceğini zannetmiyorum açıkçası, inşallah düşündüğüm gibi olur..

bende ole derdım ama ışın içine buyukler gırınce sen sadece soyledıklerınle kalıyrsun buna emın ol ama umarım senn dedgın gıbı olur

bende ole derdım ama ışın içine buyukler gırınce sen sadece soyledıklerınle kalıyrsun buna emın ol ama umarım senn dedgın gıbı olur

Valla fikir veren gelicek o zaman, öyle olsun böyle olsun deyip misafir gibi geceye gelmeyecek madem ki büyükler, söz sahibiler o zaman dört dönüm bostan ya gel yat osman modu olmayacak, annemiz yok bizim çünkü, çalışıyoruz aynı zaman da elimizden gelecekler belli..

Nasılda içimdekileri yazmışsın öyle =)) Bencede hiiiiiç gerek yok istemeye geldiklerinde yaparım kahveleri hem tuzlu kahve var daha =))

amanınn supermıs valla bende kahveye olayına gırsem mı acaba dıyorum yaa
bızde de menu borek patates salatası kurabıye cesıtı

Girme canım girme isteme olucak nasılsa smuwiLa'nın dediği gibi istemenin ayrıcalığı olsun biraz =)) Hemen kahve mi olurmuş demi ama =)))

meyve suyu ikram edersiniz o zaman , benim de bikaç aya olucak aile tanısması ,

Olmadı öyle yaparım kekin yanında aslında kahve çok seviyorlar ne yapsam bilemiyorum.. Bende öyle diyordum ama gelip çattı şimdiden mutluluklar sana da canım =)

canım gunaydınlar bızım cumartesı akşamımız cok guzl geçti senn nasıldı keyıflımıydı bu arada ısteme oldu ve hayırlı olsun denıldı heheh bu cumartesıde sözümüz hatunlarr

canım gunaydınlar bızım cumartesı akşamımız cok guzl geçti senn nasıldı keyıflımıydı bu arada ısteme oldu ve hayırlı olsun denıldı heheh bu cumartesıde sözümüz hatunlarr

hayırlııı olsunnn ben de dün aksam evlenme teklifi aldım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…