Kız İsteme aileler bu cumartesı tanısıyorrrrrr

bon_cuk

y@sEmin
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
653
41
318
38
slm kızlar uzun zamndır sadece okumayla yetınıyorum ama artık yiterrr
bu cumartesı yanı 18,01,2014 saat 20:00 de :) erkek tarafı tanısmaya gelıyrlar garip mı sakınlık ve heyecan var ıcımde :)))
ıkram ne edılır ne gıyılır nasıl olur

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin öncelikle, ikram yelpazesi çok geniş aslında, poğaça, börek, kek, kurabiye vb. olabilir. Biz sarma, kısır, kurabiye, poğaça, tatlı, çay, cola ikram etmiştik mesela, ve ben siyah, hafif diz üstü, dantelli( kolları bileklere kadar dantel) bir elbise almıştım, mevsim kış olduğundan rengi ve tarzı tanışma için uygundu bana göre, sen nasıl birşeyler düşünüyorsun illa kafanda vardır düşündüğün bir model, tarz?

Son düzenleme:

Canım hayırlı olsun oncelikle allah tamamını getirir inşallah,
kim kim gelecekler belli mi kalabalık mı olacak ?
çayın yanına kek kurabiye börek gibi seyler yapabilirsiniz bence, kıyafet konusunda da kararsız kaldım şimdi :):2:

tabı kı hemde bıssuru secenek var :))

sıfır kollu sıyah hafıf dızlerden dız ustu belden pılelı elbısem var ama uzerıne bırsey gıysem mı dıye dusunuyorum acıkcası ıkram da şöle konusuldı patates salatası borek tatlı tuzlu kurabıye ....

ahh ahhh :)) cok t.ederım allah utandırmaz ıns cnm

onlar 4 kardes oldugundan ve 2 sı evlı oldugundan (bır cıfte yakın ark) toplam 11 kısı gıbı gelıcekler amcaları da olucakmıs galba sanırsam :)

Eviniz sıcaksa giymeyene gerek yok bence, bizim tanışma geçen sene Kasım da olmuştu ve inan, şuan Ocak ayındayız, yok öyle bir hava buz gibiydi, ama evimiz sıcaktı, ki zaten kalabalık, heyecanda vardı hiç üşümedim.

zaten bnm harertımden kesın sıcaklarım :))

sacımı nasıl yapsam

zaten bnm harertımden kesın sıcaklarım :))

sacımı nasıl yapsam

Giyeceğin tarz bir elbiseye balerin topuzunu çok yakıştırıyorum ben o da tanışma için fazla abartı olur ama, sıcaklarım diyorsan saçların uzun mu? Uzunsa at kuyruğu yaptırabilirsin mesela, ben maşa yaptırmıştım daha doğrusu arkadaşım yapmıştı ama o kalabalıkta maşa falan kalmamıştı tabi, bozulmuştu saçlarım..

saclarım bnm kıvırcık omuzlarda yok yok acık olursa daralırım ben en ıyısı topuz yapayım hafıfden

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin İnşallah canım :)
Henüz ben yaşamamış olsam da ablamın telaşesiyle o günü görmüş oldum. Saat 20:00 demişsin zaten yemek sonrası gelmiş olacaklar yani. Onun için de sarma, poğaça, kurabiye bir kaç çeşit salata( tavuklu salatayı şiddetle tavsiye ederim biz de o gün yapmıştık bayılmışlardı:) ) ve final de de bir tatlı yaptınız mı tamamdır bence

hmm olabılır bak o fınale gelırsek mutlu sekılde ınss

saclarım bnm kıvırcık omuzlarda yok yok acık olursa daralırım ben en ıyısı topuz yapayım hafıfden

Abartı durmayan sade bir topuz düşünebilirsin aslında, mesela şu en başta ki gibi sen daha hafif, daha düz olarak yaptırırsın daha aşağıda da olabilir.

Son düzenleme:

Aynı gün aynı saat bizde de tanışma var =) Erkek tarafı geliyor =) Bende günlerdir krizdeyim ne giyeyim ne yapayım diye internette gezmediğim site kalmadı valla.. ama sonunda buldum sanırım sarma kesinlikle oluyor kurabiye börek poğoça patates salatası birde krem şantili kek düşünüyorum sanırım yeterli.. Birde acaba keki sonradan kahve yapıp öyle mi ikram etsem diye düşünüyorum bi taraftan da hiç kahve stresine girme istemede bol bol yapcan diyorum çok kararsızım çok =))

Valla bizim gelenekçi teyzelerim adı tanışma diyerekten kahve lafını hiiiiç ağzına bile almadılar bu isteme değil uygun olmaz gibilerinden, adı tanışma diye gelirler kahveleri de görünce acaba istememizi mi istiyorlar diyerekten isteyiverirlermiş seni
Şaka bir yana şimdi de kahve yapar, bir de isteme de yaparsan istemenin bir ayrıcalığı kalmıyor gibi geldi sanki..:26:

amanınn supermıs valla bende kahveye olayına gırsem mı acaba dıyorum yaa
bızde de menu borek patates salatası kurabıye cesıtı

zaten o teyzeler yengeler ...... o olmaz bu olmaz dıyırler

ay çok stresli olur ya o anlarrr allah yardımcın olsun, allah tamamına erdirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…