- 18 Şubat 2018
- 12.031
- 53.831
- 44
- Konu Sahibi askokuskogelin
Çok fazla Hint dizisi izlemiş galiba sayın aşko kuşko gelin.Nick entry uyumu
Aşko kuşko bi kız canlandı gözümde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok fazla Hint dizisi izlemiş galiba sayın aşko kuşko gelin.Nick entry uyumu
Aşko kuşko bi kız canlandı gözümde
Bende istemedim sma kullanıyorumTam da bunu düşündüm konuyu okurken eşim de ben de balkan göçmeniyiz, yani ülke sınırları dışında bile var bu bohça adeti. Zamanında ben de evlenirken gerek yok terliğe patiğe bohçaya zahmet etmeyin demiştim ama annem de yaptı, kayın ailem de. Şimdi arada çıkarıp giyiyorum patikleri oh mis
BencedeKöylüye kurban ol sen
İşte budur.Nişanlınız şimdilik sizinle aynı kafaymış gibi duruyor. Ancak evlenince erkeklerde geleneklerin, baba ocagimmm temalı bir sürüm ortaya çıkıyor. Kültür farkı konuları hep aklıma bunu getirir. Siz bir de çocuk olunca cümbüşü seyredin kültür farkı bir yerden mutlaka patlar ama mutlaka. Aksini görmedim. Hani aileler uzak olsaydı yine tamam derdim ama bir de birbirinize yakınmışsınız.
Konu nerde piremses?
İki sene önce yana yakıla ilçelerde köylerde geze geze yün yorgancı buldum kendime yün yorgan yaptırdım, çünkü sağlıklı.Anne babanız görgüsüz. Onlar sizi dolduruyor. Çok. Ayıp yaptıkları.
Benim kv ve kp köylü. Benim anne ve baba tarafım desen gayet kolej üniversite fln eğitiminden geçmiş insanlar. Sizin aksinize annem her zaman kalp kırma sakın. Olduğu gibi kabul et der. Ben bozulsam hemen bana bakış atar.
Ki annemin lafıdır bizim köyümüz yok diye kendini farklı görme dedenin babasının vardı. Hepimiz köylüyüz der.
Çok görgüsüzce davranıyorsunuz. Mesela benim kv bana zorla ağır yün yorgan verdi. Birini kabul ettim apartmana bu kadar şey sığmaz dedim. Kalp kırmadım. Geçen sene de (6 sene geçmişti) güve gördüm evde dedim attım çöpe eşim de kırılmadı annesi de
Beykoz da oturuyorum her semtinden arkadaşlarım var bir kere Beykoz semtinin kapasitesi tamda bu kültürde. Demek ki sizde köylüsünüzAnlayamadınız sanırım ya da ben anlatamadım. Aynı semtte oturan insanlar aynı ortamları paylaşmazlar. Beykozda oturuyoruz bütün ilçe birbirini tanımıyor. Bana adettir bohçada patik gelir hiç mi görmedin duymadın dediler ben de keşke bilseydim sadece tvde gördüğüm kadar dedim, anne baba denmesini sadece tvde gördüm demedim. Etrafımda olmadığını belirttim. Son 5 yıldır türkiyedeyim ama çevre meselesi benim sadece 3 tane evli arkadaşım var onlar da anne baba demiyorlar. Kaldı ki benim annem ve babam da kayınvalide kayınpederlerine anne baba demezdi ailemde de görmedim yani. Buraya zaten bunları gidip söyleyebileceğim kimsem olmadığı için birilerinden tavsiye alabilmek amacıyla yazdım uzaydan gelmişim gibi yargılanmak için değil.
İzmirden bildiriyorum; karşıyakada bile bohça var, sokakta düğün yapıyolla... kesin bilgi.Beykoz da oturuyorum her semtinden arkadaşlarım var bir kere Beykoz semtinin kapasitesi tamda bu kültürde. Demek ki sizde köylüsünüz
Beykoz eski köylerden oluşma bir ilçe. Hala daha köyleri mevcut. Derinlerinde öyle köyler var ki Urfada yoktur o köy havaları :)
Her mahallede mutlaka biri evlenir davullu zurnalı bol bohçalı çeyizler gelir Kimi kandırıyorsunuz Allah aşkına
İzmirde yaşıyorum nişanlım beykozlu desen inanırdım dediklerine ama sende oralıymışsın neyin kibiri bu Bir beykozlu olarak yaşasın köylülüğüm yaşasın patiklerim
Yün yorgan ağır olur kızz yatağa mıhlar adamıİki sene önce yana yakıla ilçelerde köylerde geze geze yün yorgancı buldum kendime yün yorgan yaptırdım, çünkü sağlıklı.
Bana bohça gelmedi, ailem bohça yapmadı, köyümüz yok, kocamın köyü var ama 40 yaşında amcasının cenazesine gidince ilk kez gördü, bayılmış. Niye bu kadar uzak kalmışız diye diye geldi. Bebekliğimden beri yün yorgan, yatak görmedim ama deli gibi aradım işte arayan belasını da bulur mevlasını da demişler alerji yaptı bi de üstüne
Yok 2.5 kilo yünden yaptırdım, keyfime göre incecik.Yün yorgan ağır olur kızz yatağa mıhlar adamı
e iyiymiş fena değil ama alerji yaptı diyosun İşte bünyeler alışmış anorganiğe organiğe alerji oluyoruz anasını satim Bana da organik tavuk alerji yapmıştıYok 2.5 kilo yünden yaptırdım, keyfime göre incecik.