Aileler arası doğum günü krizi

karmen27

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
458
218
1 aylık evliyim.Yarın doğumgünüm olacak ama burnumdan geldi artık.Heves filan bırakmadılar bende.Yarın için eşimle plan yapmıştık herkesi çağırıp evde kutlama kararı aldık.Anneme söyledim ben gelmem kayınvalidennyüzünü görmek istemiyorum dedi düğünden dolayı araları oldukça kötü. Bende o zaman tek onlar gelecekse sadece kocamla kutlarım dedim bu arada benim ikizim de var .annem iki gün sonra arayıp dün için doğum günü hazırlığı yapmış ben ve kardeşimin doğum gününü kendi evinde kutlamak için. Eşimde durumdan haberim yok bi gün önceden söylüyorlar üstelik bizim yaptığımız plana da köye gideceğiz diye gelmiyorlar bende gitmek istemiyorum dedi bende sorun çıkmasın diye kendim de gitmedim çünkü ezip geçmiş olacaktım oturdum saatlerce ağladım annem trip yaptı eşim inat etti ve biz gitmedik onlar kendileri kutladılar artık.Kayınvalidem de bugün için görümcem ile plan yapıp evde kutlayacaklarms eşim de aradı ona da gelmeyeceğiz biz beraber kutlamak istiyoruz dedi.Sizce eşime kızmakta haksız mıyım gitmek istiyordum tamam emrivaki yaptı annem ama olsun yine de gitmek istedim.

Şimdi de haftasonu görümcem davet etti büyük ihtimal orada pasta filan getirecek bu sefer de annemin kulağına giderse diye endişe ediyorum.Dedim sonuçta benim doğumgünüm kendi evimde yapıyorum diyorum yok benim sinirlerim kalkıyor görünce diyor.

Eşiniz de haklı. Anneniz sadece ilk programı bozsa neyse, ikinci programı da bozmuş. Siz de kendinizce haklısınız, doğum gününüz diye her şey istediğiniz gibi olsaydı keşke. Ama en haksız annenizi buldum. Hem iki programınızı da bozmak için uğraşmış, hem de "sizin" doğum gününüzde her şey onun istediği gibi olmadı diye trip atmış. Annelerin çocukları mutlu olsun diye uğraşması gerekiyor. İlk programa geliverseydi. Hadi gelmedi, siz onun programına gidemeyince baş başa programı duyunca sizi üzmeseydi. Eşinizi ezecek hâliniz yoktu. Aynı şeyin tam tersi olsa annenizin yaptığını eşinizin annesi veya babası yapsa topa tutulurdu, kendi istediğini yaptırmak pahasına oğlunu ve evliliğini düşünmüyor derdik.

ayrıca da sizin kv ve anne çok sıkıntı.

yarın bebeğiniz olduğunda birde onlarla uğraşacaksınız imkanınız varsa güzel bi yemek organize edin barışsınlar..

'Bundan sonraki doğum günlerini eşimle kutlamamız gerektiğini öğrenmiş oldum' diye sevinirdim ben olsam.
Ne yalan söyleyeyim,konuyu açarken çocuğunuzun doğum gününden dolayı sorun oldu sandım. Genelde öyle oluyor

eşin dogru yapmış! ne ona ne ona. oldukca adaletli bir davranış.

Annem kendin gel kocan çok da umurunda değil ben sizin yapıyorum dedi eşimle konuşmuştu gelin diye eşim kestirip attı dizi izleyeceğiz dedi annem de ben ara bulmak istiyorum o yanaşmıyor gelmiyor dedi.cuma günü gelseydin diyorum ben mı suçlu oldum şimdi sen kutla kaynananla görümcenle sen seçimini evlenerek yaptın dedi bana ben şok yani.

bunlara takma arakadaşım evliligini bitirirsin valla. akarı koca arasını bozar böyle şeyler bir bakmışsıın ottan koktan şeyler için boşanmış kanlı bıvaklı olmuşsunuz...
senin evine gelen gelsin gelmeyen de gelmesin. gelene hoşgldin dersin keyfine bakarsın.
gelmeyeninde sebebi belli ertesi gunde onlar sana gelir 3 gun 3 gece dogum gunu kutlardınız...
ne olacak yanii.. herkes birbirini idare etse saygı duysa zorlamasa ne güxel olacak bvu dunya

Eşin haksız bence.
Nolursa olsun senin doğum günün o gün yani, gurur yapacağına senin için katlanıverseydi ölmezdi.
Bi erkeğin böyle konuları uzatması saçma geliyo bana.

Yarın o şekilde yapıcz annemle eşimin arası iyice açıldı ona da ayrı üzüldüm işte

ayrıca da sizin kv ve anne çok sıkıntı.

yarın bebeğiniz olduğunda birde onlarla uğraşacaksınız imkanınız varsa güzel bi yemek organize edin barışsınlar..
Eşim uğraşıyorda bende ne halleri varsa görsünler diyorum çok yoruldum onlarla uğraşmaktan özellikle annem ve eşim arasında kalmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…