aileden uzak olmak

Neden ağlıyorsun ?

İkilemde kaldım çünkü evlenip başka şehre gitmek gibi.Yaş 32 bir kez nişanlanıp ayrıldım.Şu an da görücü usulü biriyle tanıştırıldım tam istediğim tüm özellikler var ailem de çok istiyor onun ailesi de çok istiyor.Her konuda uygunuz.Ama iş dolayısıyla başka şehirde en az 10 yıl gelemicek.Evlenmek istiyorum artık yuvam olsun, çocuğum olsun istiyorum.Çünkü annem de göğüs kanseri torun çok istiyor.Ben de çok istiyorum çocuğum olsun yaşta geçiyor.Ama başka şehre de gitmek istemiyorum.

Ben hep öyleydim sanırım hani daha çocuksun ilkokulda bile yalnızdım sanırım kaderim bu allahım bana yardım etsin sevsin sevindirsin

İki tane çocuğum var eşim ailemin durumunu dile getiriyor arada ben çocuklarımı seven dede annene teyze dayı istiyorum çok şey mi

Çok geçmiş olsun ,Allah şifa versin. .

Evlilik için çok acele etme ,annenin iyileşmesini bekle bence ..

Ben babamı kanserden kaybettim .çok pişmanım evlenip uzağa gittiğime.sık sık gidip uzunca kalıyordum ama yetmiyor ..

Annen hangi evrede ?

Allah şifa versin annenize
Kimsesiz olmak çok zormuş sizi düşünenlere selam olsun.

Amin teşekkür ederim.Ben çok düşkünüm aileme onlar da bana düşkün.Zaten bunca yıl annemi yalnız bırakmak istemediğimden hep erteledim evliliği

Neyse kendime söz veriyorum numaralarını sildim hepsinin aramamak için hepsini allaha havale ettim beni bu dünyada yalnız bıraktıkları için sizi sevenlerim kıymetini bilin

Teşekkür ederim.2. Evreydi çok şükür atlattık o kötü zamanları.6 yıl oldu.Kemoterapi radyoterapi bitti 5 yıl önce.İlaç kullanıyor ve kontrol altında.Çok şükür iyi.Ama gene de bırakıp gitmek istemiyorum başka şehre.Karşıma düzgün kimse çıkmadı, bu en uygun olabilir kişi ama o da şehir dışında yaşıyor.Allah rahmet eylesin babanıza.Başınız sağolsun.

Neyse kendime söz veriyorum numaralarını sildim hepsinin aramamak için hepsini allaha havale ettim beni bu dünyada yalnız bıraktıkları için sizi sevenlerim kıymetini bilin

Üzmeyin kendinizi neden yalnız olasınız eşiniz var yuvanız var.Dört elle sarılın.

Hep yalnız yaşamış bir insan olarak bu konular bana sorgusuz onaylanma ve beğenilme ihtiyacının fazla olmasından kaynaklı gibi geliyor, aile güvenli alanın olduğu için orada olmak istiyor olabilirsin. Kendi başarıların da sınırlı ise iş, okul vb. Böyle dönemlerde ben de ailemin yanında olmayı çok istiyorum ama başarılı olduğum, saygı ihtiyacımın karşılandığı dönemlerde uzak olmak sorun olmuyor.

Amin ,teşekkür ederim. .

Ne güzel atlatmış annen ,çok sevindim ..

Hayatta herşey gelebiliyor insanın başına ..belki sen anneni değil de annen seni koyacak toprağa ,böyle düşün ..hiçbirimizin garantisi yok ..madem annen iyileşmiş ,kur hayatını artık daha fazla bekleme ..

Saygın bir işim var kariyerimde başarılı ama ben gene aileme yakın olmak istiyorum :)

Teşekkür ederim. Annem de yuvamı kurmamı istiyor üzülüyor kaç yaşındasın bekarsın diyor.Çocuğun olsun diyor yarın bizler olmayacağız onlarla olacaksın diyor.Zor geliyor başka şehir.Asla gitmem diyordum çok büyük konuşmuşum demekki.Hayırlısı artık düşünüyorum kararımı vermem lazım bi an evvel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…