- 26 Haziran 2021
- 39
- 55
- 40
-
- Konu Sahibi laraenve11
17 Ekim 2021 konunuza göre siz de evliymişsiniz, sizin ihanetiniz nedeniyle evliliğiniz sona ermiş.40 yaşındayım. Ailem ile birlikte küçük bir şehirde yaşıyorum. Bekarım ve diğer kardeşlerim hepsi evli ve yurtdışındalar. Burda bir işim var ama çok da memnun değilim. Ankara’da iş buldum. Fakat ailem kesinlikle gitmemi istemiyor. Bu yaştan sonra ev taşıyamayız, bizi düşün diyorlar. Kendim gitmek istesem de bırakmıyorlar. Senden başka kimsemiz yok diyorlar. Evlenmek gibi bir durumum da yok. Babamın bir arkadaşı oğlu ile tanıştırmak istemiş. Babam yok demiş. Çok sonra haberim oldu. Kaderin bu, eğer bir şansın varsa önüne gelir diyorlar. Kısacası kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Antidepresan kullanıyorum. Ölsem üzülmem yani.
Ben ailem sebebiyle bekar kaldım demedim. Siz öyle anlamışsınız. Evlilik durumum da yok dedim. Yani öyle bir ihtimalim yok dedim.17 Ekim 2021 konunuza göre siz de evliymişsiniz, sizin ihanetiniz nedeniyle evliliğiniz sona ermiş.
Bu konunuza bakarsak ise aileniz sebebiyle bekar kalmışsınız gibi anlaşılıyor.
Kaderin önüne taş koyup bekle demek çok bencilce, ailen seni kullanıyor sen de buna izin veriyorsun ! Hakkında hayırlısı olsun.40 yaşındayım. Ailem ile birlikte küçük bir şehirde yaşıyorum. Bekarım ve diğer kardeşlerim hepsi evli ve yurtdışındalar. Burda bir işim var ama çok da memnun değilim. Ankara’da iş buldum. Fakat ailem kesinlikle gitmemi istemiyor. Bu yaştan sonra ev taşıyamayız, bizi düşün diyorlar. Kendim gitmek istesem de bırakmıyorlar. Senden başka kimsemiz yok diyorlar. Evlenmek gibi bir durumum da yok. Babamın bir arkadaşı oğlu ile tanıştırmak istemiş. Babam yok demiş. Çok sonra haberim oldu. Kaderin bu, eğer bir şansın varsa önüne gelir diyorlar. Kısacası kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Antidepresan kullanıyorum. Ölsem üzülmem yani.
Neden yok ? Aileniz tanışmak isteyene bile hayır derken ailenizin nasıl suçu yok ?Ben ailem sebebiyle bekar kaldım demedim. Siz öyle anlamışsınız. Evlilik durumum da yok dedim. Yani öyle bir ihtimalim yok dedim.
Senin gibi bir tanıdığım ailesi yüzünden eve hapsolmuş durumda, kimseyle evlenmesine , bir yere gitmesine vs izin vermediler , yaşlılıkta kendilerine baksın diye resmen kendilerine kurban ettiler , şimdi hem yaşı geçmiş hem de sömürülmüş mutsuz bir kadın, ailesinin bencilliği yüzünden ne evlenebildi ne de birini sevebildi asla izin vermediler ve sürekli manipüle ettiler , aileniz aşırı bencil onları dinlemeyin...40 yaşındayım. Ailem ile birlikte küçük bir şehirde yaşıyorum. Bekarım ve diğer kardeşlerim hepsi evli ve yurtdışındalar. Burda bir işim var ama çok da memnun değilim. Ankara’da iş buldum. Fakat ailem kesinlikle gitmemi istemiyor. Bu yaştan sonra ev taşıyamayız, bizi düşün diyorlar. Kendim gitmek istesem de bırakmıyorlar. Senden başka kimsemiz yok diyorlar. Evlenmek gibi bir durumum da yok. Babamın bir arkadaşı oğlu ile tanıştırmak istemiş. Babam yok demiş. Çok sonra haberim oldu. Kaderin bu, eğer bir şansın varsa önüne gelir diyorlar. Kısacası kendimi bir çıkmazda hissediyorum. Antidepresan kullanıyorum. Ölsem üzülmem yani.