- 15 Aralık 2023
- 59
- 32
- 21
- Konu Sahibi Ayferriniz
Ailem çok baskıcı pinpirik eşim çok baskıcı kalbi kara haftada 1 aileme gidiyorum eşim bunu bana çok görüyor genede gudiyim Sabah 9 akşam 10 evdeyim ama gittmisken ailem diyor burda yatıya kal eşimde sevmiyor evin var evini bil bu kalma nedir falan diyor biz geçen yıl bu kalma yüzünden ayrı kaldık ben 3 ay ailemde kaldım yeni gelindim ve ailem hep kal Didi gittgimde bende kalıyordum birgün eşim akşam beni ora bırakcakti arabamız bozuldu yolda kaldık babam aradı arabanın içinde kziizm seni bırakmıyorlarmi gel bize kal eşim sinirledeni araba çalıştı beni ora bıraktı gitti 3 ay hamile halimle orda kaldım ve bebeğim öldü aylar geçti gelidelr beni alidilar ve gene o yıl ve bu yıl ayni gene ailem yani annem kızmı zorla alı koyuyor yasak koymuş diyor babam abime onlara halbuki tek bu hfta ora gittmedim diye hepsi zannediyor yasak koymuş eşim öyle değil git haftda bir sabha git akşam gel ama kalma yok keyfi gidip kalamasin sevmiyor öyle şeyleri ama ailem diyor sen eziksin eşini dinilyorsun eşeksin küçük düşecek lafalr bana gittgimde diyor bilmiyorum ne yapacağım benim psikolojimi bozuldu bu durumdan sıkıntı alıyorum derdimi nasıl anlatcam haledcem bilmiyorum