Aile

Ayferriniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2023
59
32
21
Ailem çok baskıcı pinpirik eşim çok baskıcı kalbi kara haftada 1 aileme gidiyorum eşim bunu bana çok görüyor genede gudiyim Sabah 9 akşam 10 evdeyim ama gittmisken ailem diyor burda yatıya kal eşimde sevmiyor evin var evini bil bu kalma nedir falan diyor biz geçen yıl bu kalma yüzünden ayrı kaldık ben 3 ay ailemde kaldım yeni gelindim ve ailem hep kal Didi gittgimde bende kalıyordum birgün eşim akşam beni ora bırakcakti arabamız bozuldu yolda kaldık babam aradı arabanın içinde kziizm seni bırakmıyorlarmi gel bize kal eşim sinirledeni araba çalıştı beni ora bıraktı gitti 3 ay hamile halimle orda kaldım ve bebeğim öldü aylar geçti gelidelr beni alidilar ve gene o yıl ve bu yıl ayni gene ailem yani annem kızmı zorla alı koyuyor yasak koymuş diyor babam abime onlara halbuki tek bu hfta ora gittmedim diye hepsi zannediyor yasak koymuş eşim öyle değil git haftda bir sabha git akşam gel ama kalma yok keyfi gidip kalamasin sevmiyor öyle şeyleri ama ailem diyor sen eziksin eşini dinilyorsun eşeksin küçük düşecek lafalr bana gittgimde diyor bilmiyorum ne yapacağım benim psikolojimi bozuldu bu durumdan sıkıntı alıyorum derdimi nasıl anlatcam haledcem bilmiyorum

Ben hiçbir şey anlamadım, ailenizin evinde 3 ay neden kaldınız, eşinizle ayrıldınız yani o dönem doğru mu? Aileniz neden alıkonulduğunuzu düşünüyor?

Ailem çok baskıcı pinpirik eşim çok baskıcı kalbi kara haftada 1 aileme gidiyorum eşim bunu bana çok görüyor genede gudiyim Sabah 9 akşam 10 evdeyim ama gittmisken ailem diyor burda yatıya kal eşimde sevmiyor evin var evini bil bu kalma nedir falan diyor biz geçen yıl bu kalma yüzünden ayrı kaldık ben 3 ay ailemde kaldım yeni gelindim ve ailem hep kal Didi gittgimde bende kalıyordum birgün eşim akşam beni ora bırakcakti arabamız bozuldu yolda kaldık babam aradı arabanın içinde kziizm seni bırakmıyorlarmi gel bize kal eşim sinirledeni araba çalıştı beni ora bıraktı gitti 3 ay hamile halimle orda kaldım ve bebeğim öldü aylar geçti gelidelr beni alidilar ve gene o yıl ve bu yıl ayni gene ailem yani annem kızmı zorla alı koyuyor yasak koymuş diyor babam abime onlara halbuki tek bu hfta ora gittmedim diye hepsi zannediyor yasak koymuş eşim öyle değil git haftda bir sabha git akşam gel ama kalma yok keyfi gidip kalamasin sevmiyor öyle şeyleri ama ailem diyor sen eziksin eşini dinilyorsun eşeksin küçük düşecek lafalr bana gittgimde diyor bilmiyorum ne yapacağım benim psikolojimi bozuldu bu durumdan sıkıntı alıyorum derdimi nasıl anlatcam haledcem bilmiyorum

15 dakikalık mesafede kalmak neden ? Aileniz fazla müdahaleci, evlenen çocuklarına eziyet görüyormuş muamelesi yapan insanları anlayamıyorum. Hani ayda yılda bir kalınır ama sürekli git kal olmaz, eşiniz haklı. Ailenize biraz mesafe koymalısınız

Sabah 9 akşam 10 haftada bir gidiyorsanız zaten yatılı kalınacak bir şey yok. Uzak yer olsa yolda saatler geçse neyse. Aileniz abartmış biraz. Kalınmaz mı kalınabilir ama eşiniz istemiyorsa çok da elzem değil. Eşinizle aranız nasıl? Kaybınız için üzüldüm. Geçmiş olsun.

Esinizle baska sorununuz yoksa ailenizi karistirmayin iliskinize ben boyle istedim esim degil diyin mudahale ettirmeyin. 15 dklik mesafede tabiki kalmak olmaz.

Ailesi baskici esi de pinpirikli birisi
Aile esinin kizini onlara yollamak istemedigini dushndugu icin kizlarinin alikonuldugunu dusunuyor ama adam bizim evimiz var evinde dur ailende kalma gidip gel diyor
Ailede baskici oldugu icin kizlari geldiginde gitmesini istemeyip kizlarini yatiya kalmasi icin zorluyor
Eside bu durumu istemedigi icin sinirlenip ailesine goturdugu zaman orada birakip cikiyor
3 ay boyunca gorusmuyorlar cunku esinin sozunu dinlemediginden esi tepki veriyor
Bu sirada hamile ve bebegi dusuk oluyor esi ve esinin ailesi aramiyor kizin ailesi esinin ve es ailesinin baskici kizlari saf yerine koydugunu duaunuyor kiza hakaret ediyor

Sonuc; es evinde dur aile evine git gel kalma
Aile; bizde kal evine sonra git ama bizden de hakaretleri ye
Bu moddlar sanirim
Ben yazilanlarin karmasasindan anca boyle özetleyebildim ne kadar dogru anladim onu da anlamadim 😄

Çok az 15 dk otobüsle
E o zaman haftada bir kalmanız gereksiz.
Bu konu bağlamında Adam haklı, her hafta ailede kalmak ne mânâ?
Madem ailenizden ayrı yaşayamıyordunuz neden evlendiniz?

Ama eski mesajlarınıza bakınca da
Mrb aynı durumu bende yaşadım oda bebeğimi kaybettgim gündü telefonu aldım ben nişanlıyken yakın kız ardkalarima konuşmuş ve pis fotular attmisti durmunu anlıyorum 😔

Bir kaybinizdan sonra hala bu adami baba yapmak için uğraşmanız da mantıksız.

Yasinizin küçük olması, ne aileye ne eşe karşı durusunuzun olamaması ve ortada problemli bir evlilik varken çocuk en son planınız olmali

15 dakikalık mesafede kalmak neden ? Aileniz fazla müdahaleci, evlenen çocuklarına eziyet görüyormuş muamelesi yapan insanları anlayamıyorum. Hani ayda yılda bir kalınır ama sürekli git kal olmaz, eşiniz haklı. Ailenize biraz mesafe koymalısınız
Mesela bugün yani bu hfta gitmedim sözde bugün gidecektim abim yazdı Didi seni bırakmıyormu yasakmi koymuş öyle duydum Didim yanlış duydun kim Didi gene ya annem demiş kızlara evligimi bittiryeimi sıkıntı alıyorum ailem böyle yapıyor eşim bir yandan onlar bir yandan eşim ve ailem küs ona inat yapıyor diye. DUsunuyorum

Ailesi baskici esi de pinpirikli birisi
Aile esinin kizini onlara yollamak istemedigini dushndugu icin kizlarinin alikonuldugunu dusunuyor ama adam bizim evimiz var evinde dur ailende kalma gidip gel diyor
Ailede baskici oldugu icin kizlari geldiginde gitmesini istemeyip kizlarini yatiya kalmasi icin zorluyor
Eside bu durumu istemedigi icin sinirlenip ailesine goturdugu zaman orada birakip cikiyor
3 ay boyunca gorusmuyorlar cunku esinin sozunu dinlemediginden esi tepki veriyor
Bu sirada hamile ve bebegi dusuk oluyor esi ve esinin ailesi aramiyor kizin ailesi esinin ve es ailesinin baskici kizlari saf yerine koydugunu duaunuyor kiza hakaret ediyor

Sonuc; es evinde dur aile evine git gel kalma
Aile; bizde kal evine sonra git ama bizden de hakaretleri ye
Bu moddlar sanirim
Ben yazilanlarin karmasasindan anca boyle özetleyebildim ne kadar dogru anladim onu da anlamadim 😄
Eveett benden güzel annlatiniz valha 😄😄

E o zaman haftada bir kalmanız gereksiz.
Bu konu bağlamında Adam haklı, her hafta ailede kalmak ne mânâ?
Madem ailenizden ayrı yaşayamıyordunuz neden evlendiniz?

Ama eski mesajlarınıza bakınca da

Bir kaybinizdan sonra hala bu adami baba yapmak için uğraşmanız da mantıksız.

Yasinizin küçük olması, ne aileye ne eşe karşı durusunuzun olamaması ve ortada problemli bir evlilik varken çocuk en son planınız olmali
Çocuk yok şu anda düşünmüyorum o hak etmiyor hiç 🙃

Eveett benden güzel annlatiniz valha 😄😄
Yasadigin bi stres var cumleler karisir normal bisey bu ama seninde hatan var canim ailende surekli kalmak olmaz esinin buna tepki vermesi normal
Aileniz cok mu kalabalik yani sen ve esinin evlenmesini istemediler mi esinle alakali seni birakmiyor vs diye dusunuyorlar

Çok az 15 dk otobüsle
Niye kalacaksınız o zaman her gittiğinizde? Aileniz de bir garip. Bu sebeple eşinizle sorun yaşamışsınız. Tabi eşinizin hamile olmanıza rağmen o dönem yaptıkları doğru değil ama aileniz de normal değil.
Sabah gider akşam gelirsiniz. Her hafta da gitmek zorunda değilsiniz.

Yasadigin bi stres var cumleler karisir normal bisey bu ama seninde hatan var canim ailende surekli kalmak olmaz esinin buna tepki vermesi normal
Aileniz cok mu kalabalik yani sen ve esinin evlenmesini istemediler mi esinle alakali seni birakmiyor vs diye dusunuyorlar
Yok didigim gibi ilk kavgamız da babam aradığında gelmiyorsun Didi ya annem umreye gidecekti bende 2..3 gün sonra yetişe bildim ona 1 kala adam beni bıraktı oraya Didi Ayfer annengilde kal ben ailene yok diyemiyorum 3 ay kaldım aileler yaptı hep. Kelimlerim yanlış olabilir psikolojim çok bozuk konuşmayi bilmiyebilirim k.b

Niye kalacaksınız o zaman her gittiğinizde? Aileniz de bir garip. Bu sebeple eşinizle sorun yaşamışsınız. Tabi eşinizin hamile olmanıza rağmen o dönem yaptıkları doğru değil ama aileniz de normal değil.
Sabah gider akşam gelirsiniz. Her hafta da gitmek zorunda değilsinbu

Sabah gider akşam gelirsiniz. Her hafta da gitmek zorunda değilsiniz.
Ben bunu aileme nasıl anlatacağım babama baba kalmamam eşim istemiyor diyorum adam diyor illa kalcaksin annem diyor eziksin eşine yok cekemiyorsun onlara nasıl anltacgim

Yok didigim gibi ilk kavgamız da babam aradığında gelmiyorsun Didi ya annem umreye gidecekti bende 2..3 gün sonra yetişe bildim ona 1 kala adam beni bıraktı oraya Didi Ayfer annengilde kal ben ailene yok diyemiyorum 3 ay kaldım aileler yaptı hep. Kelimlerim yanlış olabilir psikolojim çok bozuk konuşmayi bilmiyebilirim k.b
Aileler cok karisiyor yani anladim canim
Biraz aile arasina mesafe koyarsaniz daha saglikli olabilir
Ne çok samimi ne cok uzak orta karar her zaman iyidir

Annenize sorun bakalım kendisi haftada bir gidip kendi annesinde kalıyor muymuş. Eğer eşinizi sadece bu sebepten kötü ilan ettiyseniz haksızsınız ne diye sürekli ailenizde kalasınız yakınmış zaten görüp gelirsiniz ama eşinizin baskıcı şiddet yanlı farklı sorunları varsa ve aileniz buna pimpirik yapıyorsa o zaman işler değişir tabii ki.

X