Aile yemeğinde görümce ve kaynanamla yaşanan 2. Büyük kavga.

Ben karışmadan da doldurduğumu falan düşünüyor olmalılar bu kadar yüklenmenin başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum.
öyle olduğunu düşünseler sizede sararlardı o ortamda
bence maymunun gözünü açtığinin farkindalar ki zaten olay siz oradayken gelişmiş e ağzinizida acmamışsınız sizlik vir mevzu yok

Bence siz az değilsiniz, baya da keyif aldınız ,burada bizden size cici gelin muamelesi beklemeyin.. bence olaylarda sessiz kalmayın her yere atlayın derim....

Burhan ya birde kayınpederim diyor kızım şu salatayı bitir. Baba sırasını salatanın şimdi. Doydum diyorum ye diyor. Adam bi yandan kapatın dedi biryandan da yedi. İlk kavgada da ikimiz yemiştik sadece
Kayınpeder de bıkmış anasıyla kizindan galiba sunshine baksana takmıyor bile ama tuttum kayinpedri

Ayy aynı benim kayınvalidem kayinpederim hep öyle kafadalar. Damada dusmezmis. Bal gibide düşer. Koca bı aile onlarda çoluk çocuk bir sürü kişi yapıyor. He bir iki sefer olan biseydir tamam damat almasın dersin ama anladığım kadarıyla siz sürekli gorusuyorsunuz. Madem damada dusmezmis kayınpederin herkes gelmeden herşeyi alıp hazır etsin. Kimseye düşmesin. Oğlu i evde yaşamıyor bı eşi ailesi olduğunu unutup somurmeyecekler. Benim eşimde aynı dertten muzdaripti aynı tepkiyi verdi. Annesine madem bu evin oğluyum diye herşeye benim kosmami bekliyorsun sen ne diye halamlarla babaannemle küstün babamı kullanıyorlar diye senelerce konuştun yakındin şimdi aynı şeyi bana uyguluyorsun böyle yapmaya devam edersen sonumuz senin cizgdigin yol olur diye sustu kaldi

Damatta damat yeminle şu tarafa damat kusucam.

Eeeeee o neden, şimdi ne olacak peki
Şer sandıklarımızda hayır vardır balım ne olcak. Mutlu değildi stresliydi idare ediyordu biri saygısızlık yapmış bırakmış. Maaş iyileştirmesi ve zamanında atılmama sıkıntısıda vardı. Bulurum ben iş rızkımı veren Allahtır dedi. Canını sıkma hallederiz dedim. Allahın vardır bi planı :)

Aa tebrikler Aynştayn nasıl anladın? Adama bak. Tabi yıllarca karıyla alakası olmadı. Şimdi ayıkıyor beyzade.
Eş ilişkileri bana göre değil Katip. Mesela eleştirin ama ben kocamı bırakıp 2 hafta köye gitmem ailem burda çünkü. Öncesinde 1 hafta kocamla ayrı tatil yapar öyle giderim. Benim annemde müsade etmez ev müsait ördek ailesi gibi hepbirlikte olucağımıza kocanla ayrı git anahtarı alıp ? Ya araba kiralamaya 15 bin verdiler herseferinde gidilen köy için.
Herkesin aile yaşantısı aynı olmak zorunda değil ama eşlerin arası açılmaz mı ? Ya katip çocuğuna da vuruyor. İçim gidiyor yorum yapma sende belki hakim olamazsın diyorum ama sert şiddetle vuruyor ağlıyor çocuk. Çocuk masada yemedi kaldırırınca anne pasta dedi diye kıyameti kopardı. Bağırdı çağırdı. Allah aşkına güzelim hazır zaten tabağa alıncak.
Biz ordayız diye şımardı çocuk oturmadı neymiş gece uyuyamazsa bizi çağırırmış sırayla bakarmışız. Banane senin çocuğundan? Tuhaf

İşte aile idare etmiş hep, kocası buna çıplak gözle maruz kalmamış ki doğru düzgün. Bu evlilik 1 yıl sürmezdi yoksa. Adam resmen bi tek seks yapmış karısıyla, bu evliliğin başka bi numarası yok. Paylaşım desen yatak dışında bişey yok, çocuğa anası bakar, nazını abisi çeker, damat bey s*kini sallayıp dolaşmış bu zamana kadar, işine de gelmiş. Şimdi ağlıyor. Karı koca değil ki bunlar, yapacak daha iyi bir şeyleri yok diye evli kalıyorlar.

Ahh kuzum bende kocamı diyordum
11. yıl 3 çocukla üç hafta kocasız tatil yaptım. Seneye 3 ay bile olabilir. Şartlar değişir. O onların ilişki karışmaya hakkın yok. bilemezsi.

Çocuğa şiddete tabi ki hayır. Ama bazen bende bağırıyorum. Çileden çıkarabiliyorlar.

Sen görümcenin eş ilişkisini boşver, sana ve eşine davranışına odaklan.

Ailesi para yardımıda yapıyor Katip. Çocuğada bakıyor. Görümcem kursa giderken babası varken bakarlardı. Düğüne gidiyoruz çocukta gelirdi. Ee babası var derdik işte çocuk hava alsın babası dinlensin.
Ailecek yemeğe katılıcak adam diyor ben gelmem. Görümcem bi kere dulmuyum ben diye bağırdı ailesinden gazı alıp. Okeye falan kalıyor işyerinde gece 11 de geliyor. Belkide daha geç.
Görümcem hiçbirşeyini anlatıp paylaşmazmış. Tek kelime bile. O yüzdende kimse bilmiyor sanırım ama ben anlarım bende genç yeni evliyim sonuçta. Eşler sosyalleşmezse evlilik tıkırdar. Basit olarakta düşünebiliriz mesela birlikte market alışverişi. Birlikte yürüyüş. Birlikte dışarda dondurma yemek. Hiç görmedim Katip. 3 yılda 1 ya da 2 kere.

Kimsenin evliliğini boklamak istemiyorum lakin toplumdaki evliliklerin hemen hemen yarısı böyle ya. Çok üzücü. Çoğu kişi daha iyi yapılacak şey yok diye evli

Aşkım sen 11. Yıldasın 3. Yılda 1 ay da yapılmaz diye düşünüyorum. Beni ilgilendirmez ama karı koca arasına serinlik girer. Sizin 3 çocuğunuz var Allah bağışlasın zamanla olur böyle şeyler normal zaten şartlar değişir daha özel zaman gerekir ama hiç sosyalleşmeyen bir çift birlikte 3 günde olsa vakit geçirmeli. Anası alıp torununu kızını gidiyor.
Bize davranışıda burda etkileniyor zaten. Bize sarıyor. Memlekete birliktede gitsek ben bazen eşimle plan yapıyorum bağırıyorlar ana kız kardeşinide benide çağırsana diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…