Kız İsteme Aile tanışması

yildiz97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2021
33
15
Herkese merhaba. 23 yaşındayım 3 yıllık bi ilişkim var. Ben Ankarada yaşıyorum erkek arkadaşım İstanbulda.
Birlikte stajyer olarak yurtdışında çalışacağız 1 yıl.
Uzun süredir de birlikte olduğumuz için ben onun ailesiyle tanıştım. Şehir dışından geldiğim için 2 3 gün kaldım. Gayet iyi karşıladılar bir sorun yok.
Kendi ailemle de tanıştırmak istiyorum, erkek arkadaşım da istiyor yurtdışına gideceğin insanı tanısınlar diye. Annem okey ama babam sıkıntı eder diye korkuyorum. Şimdiye kadar hiçbir yanlışım olmadı, ama çok güvensiz. Saçma sapan konuşur yani tek doğru kendinin. Ailesine asla güvenmiyor. Çocuğu nasıl davet ederim, babama nasıl doğru şekilde anlatırım, geldiğinde gece bizde kalmasına tepki verecektir, otel ayarlamam lazım.
Ne yapabilirim bana bir fikir önerir misiniz?

Çocukla yurtdışına gideceğinizi biliyor mu? Bilmiyorsa hiç söyleme bence. Çok sıkıntı yaratır,iyice güvenini kaybeder,kısıtlar diyorsan niyetiniz ciddi değilse tanıştırma babanlada.

Çocukla yurtdışına gideceğinizi biliyor mu? Bilmiyorsa hiç söyleme bence. Çok sıkıntı yaratır,iyice güvenini kaybeder,kısıtlar diyorsan niyetiniz ciddi değilse tanıştırma babanlada.
Arkadaşlarımla gideceğimi biliyor erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor. Gidecek 2 3 kişiyiz.

Arkadaşlarımla gideceğimi biliyor erkek arkadaşım olduğunu bilmiyor. Gidecek 2 3 kişiyiz.
Ve döndükten sonra da kısmetse sözlenirsek 4 5 yıllık bir ilişki söz konusu. siz nerde görüştünüz yurtdışındaydın der, birlikte gittiniz de niye en son benim haberim oluyor demesin diye tanıştırmak istiyorum aslında.

Ve döndükten sonra da kısmetse sözlenirsek 4 5 yıllık bir ilişki söz konusu. siz nerde görüştünüz yurtdışındaydın der, birlikte gittiniz de niye en son benim haberim oluyor demesin diye tanıştırmak istiyorum aslında.
Çok sıkıntı yapar dediğin için tanıştırma,beraber gideceğinizi söyleme dedim.Söyleme sende yurt dışında görüştüğünüzü.

X