• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aile içi maddi sıkıntılar ve arada sıkışmak :(

hakkını istermisin istemezmisin onu bilmem.
neyse benim söylemek istediğim şu,
çocuğun hakkı anneden fazladır. yani kiradaki hakkın üçte bir değil canım.
annen dörtte birini alır kardeşinle kalanı eşit paylaşırsınız.

bir gün olur da satılsın falan denirse gene senin hakkın annenden daha fazla. anne dörtte bir.
kardeşinle sen dörtte birbuçuk pay alacaksınız. aklında bulunsun.
amcanın durumunu bilemiyorum. mirasçı olamayacağına göre ortak tapu mu acaba.
amcan babanın mirasçisi olamaz.
babanın mirascısı olarak düşünme cnm 2 dükkan var ve birine biz ailecek 3 kişi diğerine de amca var birde tapuda da bu böyle.

arkadasa katılıyorum canım eger sen resmı olarak ortaksan bazı arkadasların söledıklerı alakasız yok ölmeden hak aramak felan hakkın dıye dusunuyorum

bende sizin gibi düşünüyorum. resmi olarak ortagım. ama suan birşey demeyeceğim kardeşim evlenene kadar sornası Allah kerim.

babanın mirascısı olarak düşünme cnm 2 dükkan var ve birine biz ailecek 3 kişi diğerine de amca var birde tapuda da bu böyle.

anladım. dükkanın biri üçünüzün üstüne diğeri amca da dahil dört kişinin üstüneymiş.
babanın değilmiş yani.
dükkanları baban mı üçünüzün üstüne yapmıştı.
öyle ise adamcağız zaten sağlığında sizi düşünmüş, ilerde sorun olmasın diye yapmıştır.
annenin bu da senin hakkın deyip vermesi gerekirdi. sen de evli barklı kadınsın artık.
kendi evini yuvanı hayatını kurmuşsun.
eşine karşı seni mahçup etmesi adam yerine koymaması hoş değil.
sana hakkını versin sen kendi rızanla gene ona bırakırdın. bu biraz gasp oluyor bence.

Back