Aile ici küslük - esimin ailesi.

evet buna bende takıldım...insanın hayatta başına herşey gelebilir.
babasız yada annesiz kalması bir insanın ,
saygılı yada saygısız olmasını etkilemez..

ozaman neden annesi babası olan herkes saygılı değil ?

Haklisiniz. Kendimi yanlis ifade ettim. Tabi ki de babasiz büyümekle alakali degil saygi gösterip göstermemek.

Fakat yüzükler takilacaginda söylenilmedi. 2nci defa istemeye geldiklerinde söylendi. Ilk geldiklerinde tanisma/istemeydi. Ortada birsey yokken laf cikmasin diye söylenmedi. Abisi bilse hanimi ve onun aileside ögrenecekti cünkü.

Ben de aynı durumu yaşadım.Kayınvalidem kaynıma kendi bildiğine gidip kız istedi.Zaten ben ve eşim kendisiyle 9 aydır konuşmuyorduk.Bizi de ne istemeye ne de söze davet ettiler.Bu sebeple bizde doğal olarak gitmedik.Millete ne dedi hiç bilmiyorum.Tabii ki düğününe de gitmeyeceğim.Kendi yaptıkları tebiyesizlik bizimkisi değil.Siz de konuyu farklı açılardan değerlendirin.

Böyle Talihsiz Bir Yorumu Şiddetle Kınıyorum!!!

Babasız Büyüyen İnsanlar Büyüklerine Saygı Duymayı Bilmiyor Mu Yani?!!!!

Sapla Samanı Karıştırmayın Bence.. 3 Yaşımdayken Babam Vefat Etti, Ne Tanırım Ne Hatırlarım, Ama Büyüklerime De Pek Âla Saygım Sonsuzdur!!

Sen sözlünme evlenmeye karar vermişsin tanışmaya gelmişler ortada daha ne olacak ki hem bu kötü değil, ayıp değil ne var bunda öğrenseler ne olacak ki. Açık söyleyeyim benimde kaynım var aynı şekilde bize de yapılsa gitmezdim. Hatta kebelek arkadaşımızın dediği gibi kendi kardeşim içinde bu böyle olurdu. Sözlünüz abisini arayıp en azından abi birkaç gün sonra tanışmaya gideceğiz söz filan olmayacak sadece tanışma amaçlı olacak diyebilirdi.

senle alakalı bişey gibi gelmedi bana...
kardeşler arasında olan bişey...
merak etme can ciğer olurlar yakında...
sende üzüldüğünle kalırsın..
boşver....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…