Aile bağımlısı eş :(

Alllah yardımcın olsun zor bi durum evliliğinin ilk yıllarıysa takmamaya çalış çünkü zamanla değişiyorlar zamanla farklı düşünüyorlar erkekler evlendikleri zamanla sonralarda bir olmuyo şimdi annesine düşkünse inan ilerde sana düşkün olcak zamanla onun yerini sen alcaksın sevgiler yer değiştircek analarından vazgeçemiyorlar bizde zaten vazgeçmesini istemiyoruz ama aradaki şeyi korusun bizi yüz göz etmesin istiyoruz ama onuda yapan var yapamayan var

ailesinin bazı işlerinden dolayı eşim son birkaç haftadır boş vaktinin çoğunu onlarla geçiriyor.

yardıma gerçekten ihtiyaçları olduğu için sesimi çıkarmıyorum ama içten içe bozuluyorum.

hangi şart altında olursa olsun 'gel' dedikleri anda uçarak gidiyor ve geriye yorgunluktan harap bir şekilde dönüyor.

biz de sürekli kızımla takılıyoruz ama tek başıma hem iş hem ev hem çocuk ağır geliyor bazen.

geçicidir deyip göz yumuyorum.yalnız...

bazen konuşurken bana 'anne' diyor:27:

vallahi billahi diyor,nasıl olur bu kadarı anlamıyorum.sonra hemen çeviriyor 'aşkım' diye ama yok yani.

ben de 'çüş' deyip arkamı dönüyorum.

işte güler misin ağlar mısın:26:

bekar olsa sekiz ay tatile gider üç kere aramaz evlenince noluyo bunlara vijdanmı yapıyorlar artık dipleirnden çıkmaz oluyorlar.

annesi gibi olsan bu seferde amaaaan annemgibi oldun heyecan yok deyip aldatmaya yöneliyorlar

tam bi kısır döngü ancak erkek kendini bilecekki bu durumlar yaşanmasın

Keşke ben bekar olsaydım bilseydim böyle olacağını kesinlikle evlenmezdim..Kanepede bile 3 lü yatıyoz artık anası ben kocam...birlikte tv izliyoz.(abartmıyorum bu da kocamın zoruyla oluyo)Tabi bunu başaran kocamı ayakta alkışlıyorum sevgi ve saygı denen şeyleri bende bırakmadı bravo..Artık geriye kalanlarla idare etmek zorunda kendi eseriyle gurur duysun..

Keşke ben bekar olsaydım bilseydim böyle olacağını kesinlikle evlenmezdim..Kanepede bile 3 lü yatıyoz artık anası ben kocam...birlikte tv izliyoz.(abartmıyorum bu da kocamın zoruyla oluyo)Tabi bunu başaran kocamı ayakta alkışlıyorum sevgi ve saygı denen şeyleri bende bırakmadı bravo..Artık geriye kalanlarla idare etmek zorunda kendi eseriyle gurur duysun..

Aynennnnnnnnnnnnn katılıyormmmmm aynı bnmkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :50: çok zor yaaaaa

Alllah yardımcın olsun zor bi durum evliliğinin ilk yıllarıysa takmamaya çalış çünkü zamanla değişiyorlar zamanla farklı düşünüyorlar erkekler evlendikleri zamanla sonralarda bir olmuyo şimdi annesine düşkünse inan ilerde sana düşkün olcak zamanla onun yerini sen alcaksın sevgiler yer değiştircek analarından vazgeçemiyorlar bizde zaten vazgeçmesini istemiyoruz ama aradaki şeyi korusun bizi yüz göz etmesin istiyoruz ama onuda yapan var yapamayan var

Gercekten gecer mi durum sonradan? Bana hep aynı kalacak gıbı gelıyor :52:

Gercekten gecer mi durum sonradan? Bana hep aynı kalacak gıbı gelıyor :52:

geçer geçer de sendende bi çok şeyi götürür benim babamda babannemin sözünden çıkmayan bi adamdı şimdide annemin sözünden çıkmıyo :) zamanla annesine verdiği değer sana döncektir ama sabretmen gerek hani insan bilse 3 sene 5 sene böyle sürcek sonra bitcek katlanır hemde herşeyiyle ama malesef bilinmezlik yıpratıyo :(

Ben evli egilim ama bu durmu biliyorum benim babamda babaanmlere cok duskndu ama abartili derecede. Onlar yuzunden surekli kavga ederlerdi. Annem calisiyor ve senelik izninde daha cuma gecesi yola cikip babaanneme giderdik ve pazar gecesi eve donerdik annem sabah erkenden ise giderdi. Bu duruma da kizardi ben butun tatilini ailenn yannda gecrmk istemyorm iznim var onda da gidp orda is yapiyorm derdi bunu diyince gene kavga cikardi. Simdi annemle babam ayrilar ve sunu farkettim ki sorun cikaran kisi.babam degil babaannem . Babami o fiseklyoms anneme karsi ogluni paylasmyo herlde kadin. Bu arada babaannme gunahimi bile vermem nefret ederim kendsnden annemi cok uzduler zamannda diye .)

geçer geçer de sendende bi çok şeyi götürür benim babamda babannemin sözünden çıkmayan bi adamdı şimdide annemin sözünden çıkmıyo :) zamanla annesine verdiği değer sana döncektir ama sabretmen gerek hani insan bilse 3 sene 5 sene böyle sürcek sonra bitcek katlanır hemde herşeyiyle ama malesef bilinmezlik yıpratıyo :(

Haklısın aynen benm babaannemde ne çektirmiş babam hep babaannemn yannda olrmus az mı kalmısız sokakta ben kundakta.. ama geçmiş şükür smdi babam annem ne derse onu yapıyo. Bu k.v çektiğimiz ne bizm yaaa:(

Back