Direk konuya girmek istiyorum kızlar... 22 yaşındayım ve bir kaç gün sonra sözüm, akabinde de aile arasında nişanım olacak. Müstakbel eşim 32 yaşında ve turizmci. Ailesinden 10 yıldır uzakta bekar hayatı yaşıyor işine yakın bir yerde yani ailesine çok bağlı biri olduğunu söyleyemem ama son zamanlarda evlenince nerede oturacağımıza dair aramızda bir tartışmadır sürüp gidiyor. Ben daha ilk tanıştığımız anlardan itibaren evlenirsek ailesiyle altlü üstü oturamayacağımı söylemiştim. Kendi evi var aile apartmanında ve sadece kaynana- kayınpeder değil yengeleri, abileri, ablalar yiğenler hepsi bir arada yaşıyor. Kızlar kaynanam ve kayınpederim oldukça yaşlı ve kendi hallerindeler ama ben gerçekten ve gerçekten bu kadar kalabalık bir ailede yaşayamam ama onu nasıl ikna edeceğim bilemiyorum. Onun orda oturmak istemesinin tek sebebi maddi gerekçeler. Ama ben bunu gerçekten umursamıyorum ikimizde çalışıyoruz evet işler eskisi gibi iyi değil turizmde ülke olarak zord dönemlerden geçiyoruz ama ben yapabileceğimize inanıyorum yine de. Şöyle ki ben öğrenciyim aynı zamanda, benim okulum laleli de onun işi sultanahmette. Kaynanamlar ise 2 saat uzaklıkta çok sapa ve benim muhit olarak hiç alışık olmadığım hiç sevemediğim bir yerde oturuyorlar. Onu ve ailesini kırmamaya çalışarak ikimizin maddi anlamda olmasa da manevi anlamda çok sıkıntı çekeceğimizi söylemeye çalışıyorum sorunlarımızı halletmiştik bir ara bu konu kapandı ailesine de zaten söyledik ama sözü en çok geçen büyük abisi gelin burda oturun demeye onu sıkıştırmaya başladı bu sorun da tekrar gündeme geldi. Onun da yapamayacağını biliyorum sadece maddi gerekçelerden istiyor. Ailem de karşı orda oturmama. Çok tanıma fırsatım olmadı onları çok iyi olabilirler ama kendimle ilgili bir gerçeği kabul etmem ve size de söylemem gerekiyor ki ben çocukluğumdan beri alışık değilim kalabalığa gürültüye. Hayatıma en ufak bir müdahaleyi kabul edemiyorum. Altlü üstlü olunsada, kapımız anahtarımız ayrı olsa da bilirsiniz hayatlar iç içe giriyor muhakkak ve ben bunu gerçekten kaldırabilecek bir yapıda değilim. Sadece okulun bitene kadar iki yıl yaşarız o kadar kira vermektense para biriktiririz çok şey yaparız diyor ama ben götürüsünün getirisinden daha fazla olacağına inanıyorum. Üstelik yeni gelin olucam. Kira da olsa yeni modern bir ev, özel bir hayat istiyorum. Bir de evleneceğim ama çok becerekli biri değilim o aileye girersem en küçük gelin ben olucam ve yengelerinin şimdiden büyük konuşma bende istemiyordum geldim sen de gelirsin sonunda buraya demesine katlanamıyorum gerçekten. Bazen aptallık mı ediyorum diyorum iki yıl dişimi sıkamazmıyım sonuçta para biriktiricez falan filan ama sonra hemen bunun böyle olmayacağını sürekli kavga gürültüyle sonuçlanacağını bildiğimi kabul ediyorum. Lütfen tecrübelerinizi paylaşır mısınız ((( Allah razı olsun.