Aile apartmanı problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kayınbaban annesini yanına alsın sorun çözülsün ama g...t leri yemez iste , kim uğraşacak terelelli yaşlı kadınla, vallahi dik dursan bu sorun çözülmek zorunda kalacak , boşanmayı göze alman gerekiyor...

Ah beni düşüncelere sokan işin içinden çıkamadığım o kelime boşanmak

Hiç de niyetlerini gizlemiyorlar. Dertleri o evde yaşamak ama kadın olduğundan gelemiyorlar, o gidince onlar çökecek tepenize. Kendilerinin yaşayamadığı kadınla sizin yaşamanızı istiyorlar. Pes!

Beni cinnet haline kadar getirdi eşim o halde dik duramam kafamı duvara vurmaktan patlatmadığıma dua ediyorum
İşte kendine zarar vereceğine eşyalara zarar verseydin , bir gü ben de cinnet geçirmiştim yeni evliyken ailesi yüzünden, evi öyle bir yıktım geçirdim ki içim rahatlamıştı resmen , kendime niye zarar vereyim ya hu bundan sonra sakın kendine zarar verme ille de birine zarar vereceksen kocanın saçlarını yol ferahlarsın

Kedi gibi besleyince peşinizden geliyor di mi şöyle örnek vereyim süpürgeyi açıp garajda arabayı süpürüyorum ve o seste onu duyabileceğimi sanıp başımda dikilip konuşmaya devam ediyor süpürgeyi ağzına sokasım geliyor

Ah beni düşüncelere sokan işin içinden çıkamadığım o kelime boşanmak
Boşanmaktan korkmak seni iyice bataklığa çeker, korkmayı bırak hersey olacağına varır, sadece kendini ve bebeğinin rahatlığını düşün, eş ailesine de aç ağzını herşeyi söyle korkma ...

Hiç de niyetlerini gizlemiyorlar. Dertleri o evde yaşamak ama kadın olduğundan gelemiyorlar, o gidince onlar çökecek tepenize. Kendilerinin yaşayamadığı kadınla sizin yaşamanızı istiyorlar. Pes!
Biz bu aşamaya geldikten sonra da babanne ölünce bunları hatırlayıp gelmek isterler mi yine bilmiyorum

Eşime bensiz kalınca iyi mi olucak annen babanla emekli olursun artık onlar ölüncede savrulur gidersin dedim öyle şeyler ağzına alma kötüyü konuşma ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum diyor

Eşime bensiz kalınca iyi mi olucak annen babanla emekli olursun artık onlar ölüncede savrulur gidersin dedim öyle şeyler ağzına alma kötüyü konuşma ben hiç öyle şeyler düşünmüyorum diyor
O yüzden aksiyon almıyor doğru düzgün. Kaybetme korkusu yok
Biz bu aşamaya geldikten sonra da babanne ölünce bunları hatırlayıp gelmek isterler mi yine bilmiyorum
eğer o eve dönersen bal gibi gelirler

O yüzden aksiyon almıyor doğru düzgün. Kaybetme korkusu yok

eğer o eve dönersen bal gibi gelirler
Vallahi çok düşünüyorum herşeyi beynim uyuştu artık zamana bırakmaktan başka seçeneğim yok

Nedir şimdi ki durum? Eşinizle konuştunuz mu?

İşler bu raddeye gelmişken başka bir yere taşınmayı şart koşun. Yoksa ömür boyu çekersiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…