Aids veya hiv ihtimalim??

Hastane ekranindan sonuclari olabilirsin aslinda ya da e nabiz sistemi var. Orada tahlil sonuclari, doktor raporları, konulan teshisler görünüyor. Ben sonuclarimi oradan alıp terslik yoksa doktora gitmiyorum bazen. Kan değerlerinin olcturuyorum düzenli kronik anemi var, vucudum demir baglamini tutmuyor.
Çok geçmiş olsun hiçbir şey çıkmasa bile bu psikoloji seni çok yıpratmıştır.

Kizlar sonucu bekliyorum bayramdan sonraya kaldi malesef doktora cekine cekine sordum ama sanirim sadece hepatitleri yaptirdi anliyamadim acikcasi hiv ve elisa demisken bastira bastira neyse sonuclari almaya gittigimde sorucam tekrardan
İnternetten görebilirsin sonuçları, elisa diye söylediysen yaptırmıştır riske atmaz sanıyorum. Çünkü kişide hiv pozitif çıkıyorsa sağlık bakanlığına bildiriliyor, ciddi bir hastalık bu.

Kizlar sonuclarima e nabizdan girdim bunlar normal mi anliyamadim doktorada ulasamadim bugun baya yogun e nabizdan kontrol eden var mi bu sekilde?

Eklentiler

• image.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 1.172
  • image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 1.003
Evet kanında hbs antikoru mevcut. Ya aşı olmuşsun ya da önceden bu hastalığı geçirip atlatmışsın. Asi olmana gerek yok canım.

Hiv+ değilsin, zaten pozitif olsa orada hiç rakam çıkmazdı pozitiflerde değer belirtmiyorlar, doktor doğrulama testine göndermek için tekrar gelin kan alacağız diyor. Hepatit B bağışıklığın var ki bu çok iyi bir şey. Geçmiş olsun :)

Kizlar hastaneler bayramdan sonra col dolu size guveniyorum sonuc icin girmicem doktorun yanina tekrardan zaten kotu bir durum olsa ararlar ulasirlar diye dusunuyor hiv olsa yani sonuclar iyi midir simdi? :)))

HIV+ misiniz bilemem ama ne geniş mideniz varmış arkadaş???
Adam fahişelerle takılmış sizinleyken hala düzgün giden ilişkim var yazmışsınız??? Adam iğrenç şekilde aldatmış bu mu düzgünlük?
Sonuçları almaya gitmişken bir kafa doktoruna da görünün bence.

Alakasi yok o iliskimde fahiseyle yattigini sonradan ogrendim ayrilmistim zaten uzun zaman oldu bitireli icim rahat etmedende simdiki iliskimle bir yakinlasmada bulunmadim

Alakasi yok o iliskimde fahiseyle yattigini sonradan ogrendim ayrilmistim zaten uzun zaman oldu bitireli icim rahat etmedende simdiki iliskimle bir yakinlasmada bulunmadim

İyi yapmışsın, lütfen dikkat edin. Ve buradaki yorumlardan ziyade doktora gidin, sonuçları gösterin. Size vereceği tavsiyeleri dinleyin, sorularınız varsa sorun.

kültür alıp bakıolar cnm ona ayrıca uzun suren klamidya kısırlık tehlikesi dogurur yani istisnai bi durum

Hesabini mi hacklediler senin. Boyle sacma ve alakasiz bir yorum beklemezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…