Aids veya hiv ihtimalim??

Kizlar universite arastirma hastesinde enfeksiyon bolume daha yakin bi tarihe yer buldum acaba oraya mi gitsem bu bolumle alakali midir sonucta sadece bir test degil mi urolojide yer yoktu ic hastaliklari icin zaten rendevu aldim devlet hastanesinden ama universite hastanesi daha iyi mi olur acaba hemde yakin tarih bulmusken?

İç hastalıklarıyla zaten alakalı bir test değil.

enfeksiyon hastalıllaro daha uygun zaten..gidin randevunuza ama daha sonra hpv kontrolü de yaptırın kadın doğuma gidip..hayat kadınıyla korunmasıZ ilişli yaşayacak kadar şuursuz bir adamdan kurtulduğunuz için de dua edin..

Evet gercekten bu durumuda atlatirsam onun yuzunden karsima cikan kacinci kotu durum bir sukur namazi kilicam

Benide korkuttun simdi..esimin karisik durumunu biliyorsundur..korktum bundn boyle bir sey bulasir mi diye..hamile oldugum icin bir cok testler yapilmisti testin birinde hiv negatif yaziyordu..adamda varsa boyle birsey Yada Allah korusun bana bulastirdiysa testte cikardi degilmi..
On yil sonra cikiyor yazmissin boyle birsey olurmu

Hayır belirtileri 10 yıl sonra başlayabiliyor demek istedim. Yani HIV bir virüstür.
HIV virüsü de zaman içerisinde AIDS' e dönebilir.
AIDS' e yakalanan biri de, HIV virüsü yüzünden değil, çok yüksek ihtimalle bağışıklık sistemi çöktüğü için gripten ölür.
HIV negatifse negatiftir.

Ben yılda bir tekrarlıyorum ne olur ne olmaz.

Ben evliyim benim bile renkli bir fofenk hayatim yok

Zaten doktor bebeginizi tehlikeye aticak bir sey gorse size belirtirdi

Dostum gidip sağlık ocağında da yaptırabilirsin öyle randevulu bişey değil, gidip kan vereceksin sonucunu internetten görebilirsin.

Herşey yaşanmış bitmiş, bundan bir ders çıkarıp korunmasız ilişkiye girmezsiniz artık, yalnızca hastalık değil gebe kalma riski de var çünkü korunmasız ilişkilerde. Hiv testi yanında , hepatit B ve C testi de yaptırın.

ben tüp bebek için yeni yaptım bu testi tüm devlet hastaneleri ve saglık ocakları yapıyor ve sonuçlar 2 güne çıkıyor kadın dogumda yönlendirebilir sizi

Canım sen rahat ol, negatif demek yok demek zaten. Pozitif olursa sorun. Hem hamilelikte daha en başından tüm testler yapılıyor, bir şey çıksa mutlaka haberin olurdu. Allah korusun.

aynın öyle zaten bu hastalık 10 en azından kendini göstermeye başlıyor... bence yine rahatlamak için testeni yap :)

dogru yapiyorsun bende dogumdan sonra yine baktirayim..
Adama bu konuda cok beddua ettim bide kendi basimi yakmis olmayim

Sanirim hepatitler saglik ocaklarinda oluyor hiv icin hastaneye gidicem evet cok iyi ders oldu gercekten bana

Kizlar sonucu bekliyorum bayramdan sonraya kaldi malesef doktora cekine cekine sordum ama sanirim sadece hepatitleri yaptirdi anliyamadim acikcasi hiv ve elisa demisken bastira bastira neyse sonuclari almaya gittigimde sorucam tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…