- 29 Ağustos 2016
- 49
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi Denizfeneri20
-
Testi nerede yaptirdin uc aydan uzun bir sure gecti biz ayrilali yani bana bulasmis ise bunun cikacagini dusunuyorum ortaya bu teste sen testini nerede yaptirdin peki birde seninde anksiyeten varsa birbirine benzeyen hastalik sonuclari var mi yani gece terlemesi surekli koltuk altlarinin genellikle stresten terlemesi asiri zayiflama ama hep zayifti zaten istahsizligi pek yoktu surekli yiyebilirdiSakin ol
Şüpheli ilişkiden ya da olaydan sonra 3 ay geçmesi gerekiyor test için.
Ben de yaptırmıştım.
Şimdi yine yaptırırım büyük ihtimal.
Anksiyetem tetikledi yine.
Bunun dışında her hiv aids yapmaz
Hastalık 10 yıl sonra bile kendini gösterebilir. Bu yazdıkların sadece stresten bile olabilir.
Korunmuş mu erkek arkadaşın peki?
Korunup korunmadigini soylemisse bile unuttum ama konusmadigim halde dayanamayip bu gece sordumSakin ol
Şüpheli ilişkiden ya da olaydan sonra 3 ay geçmesi gerekiyor test için.
Ben de yaptırmıştım.
Şimdi yine yaptırırım büyük ihtimal.
Anksiyetem tetikledi yine.
Bunun dışında her hiv aids yapmaz
Hastalık 10 yıl sonra bile kendini gösterebilir. Bu yazdıkların sadece stresten bile olabilir.
Korunmuş mu erkek arkadaşın peki?
Hic boyle bir dusuncem yoktu birden temizlik yaparken aklima geldi kibrista kapmis olabilecegi ama ben aidsli midir acaba diye sordugumda kontrolleri yapiliyor onlarin demisti tabiki ne kadar guvenebilirsin kadin zaten rustu ayrica gozumuzle gormedik kontrollerini hemen kontrol gunum gelsede gitsem acaba sonuc hemen cikar miHiv virüsü kendini yaklaşık 6 aya ortaya çıkarır ve belirtileri erkek arkadaşında varmış en belirgin özelliği erkeklerde yaralardır umarım sadece bir rastlantıdır. Ve testinin sonucu negatif çıkar
Neymis bu hastalik cinsel yolla mi bulasiyormus hic duymadimKonuyla alakasız belki ama bir şey soracağım
Klamidya denen çok yaygın bir hastalık var, bunun kadınlarda çok yaygın olduğunu hatta çoğunun farkında olmadığını okudum ben
Çünkü belirti vermiyormuş kadında da erkekte de
Ve kısırlığa kadar gidiyormuş
Acaba bu tip testleri nerede yaptırabiliyoruz?
Devlet hastanesinde hiç görmedim ya da yolum düşmediği için bilmiyorum
Ben şahsen tırstım öyle renkli bi fofenk hayatım yok ama olmaz mı olur
Neymis bu hastalik cinsel yolla mi bulasiyormus hic duymadim
Kamu laborotuvarlarinda ya da arastirma hastanelerinde bence kesinlikle yaptiriliyordurAynen, erkekte varsa sana da geçiyor
Ben de hastalığı biliyordum ama belirti vermediğini bilmiyordum
Hele son araştırmayı okuyunca acaba dedim
Çünkü araştırmada kadınların çoğunda olduğu ama farkında olmadıkları yazıyordu
edit: nerede yaptırılıyor tekrar soruyorum
Hayir yanlis anladiniz 3 yil boyunca onunlayken hayatima birini almadim o aldiysa bilemem tabi ilgilenmiyorumda biz tamamen bitirdikten sonra ki nisandan donduk hayatima biri girdi ve cokta duzgun biri bunun icin karar vermek erken belkide ama neden onu ve bana yaptiklarini dusunerek zamanimi harcayimki?Yalnız tek sıkıntı aids olma ihtimaliniz değil
Ayrı kaldığınız vakit hayat kadınıyla birlikte olan genişlikte bi insanı tekrar hayatınıza almanız
Ne bileyim her insanın gururu olması gerekir diye düşünürüm
Aids ki olmasına gerek yok ki hiv pozitif olması bile yeter aslında ve ne kadar güvenebilirsin kadının lafına yaptırmıyorum demez ki erkek arkadaşında korunmadım demez belki de test sonuçları biraz sürüyor ama kesinlikle ihmal etme yaptır mutlakaHic boyle bir dusuncem yoktu birden temizlik yaparken aklima geldi kibrista kapmis olabilecegi ama ben aidsli midir acaba diye sordugumda kontrolleri yapiliyor onlarin demisti tabiki ne kadar guvenebilirsin kadin zaten rustu ayrica gozumuzle gormedik kontrollerini hemen kontrol gunum gelsede gitsem acaba sonuc hemen cikar mi
Simdi demek istediginizi anladim cidden yasim kucuktu ve bana dedigi bu bir ihtiyac ve sen karsilamiyorsun uzucuyduYalnız tek sıkıntı aids olma ihtimaliniz değil
Ayrı kaldığınız vakit hayat kadınıyla birlikte olacak genişlikte bi insanı tekrar hayatınıza almanız
Ne bileyim her insanın gururu olması gerekir diye düşünürüm
İşte sıkıntı da burda. Bunu bi kenara bırakıp çok düzgün bi insan niye geçmişi düşünüp kendimi üzeyim dememek gerek bence. Düzgün insan tanımınız bana uygun değil sanırım.Simdi demek istediginizi anladim cidden yasim kucuktu ve bana dedigi bu bir ihtiyac ve sen karsilamiyorsun uzucuydu
Tesekkur ederim allahtan bu aralar oyalanicak islerim varki oyalaniyorum yoksa kontrol gunune kadar delirirdim yarin yinede saglik ocagini aile hekimini arayip testi yapip yapmadiklarini sorucamAids ki olmasına gerek yok ki hiv pozitif olması bile yeter aslında ve ne kadar güvenebilirsin kadının lafına yaptırmıyorum demez ki erkek arkadaşında korunmadım demez belki de test sonuçları biraz sürüyor ama kesinlikle ihmal etme yaptır mutlaka
Simdiki erkek arkadasim icin duzgun dedim yoksa cok cektim bana bunu yasatandan ailemle ilgili tehtitler psikolojik baskilar kurtulmaya calismak gibi affettigim icin bin pisman oldum yani emin olabilirsiniz simdi tek korkum umarim bana bu hastaligi birakmamistir.İşte sıkıntı da burda. Bunu bi kenara bırakıp çok düzgün bi insan niye geçmişi düşünüp kendimi üzeyim dememek gerek bence. Düzgün insan tanımınız bana uygun değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?