- 29 Ağustos 2016
- 49
- 16
- 8
- 30
- Konu Sahibi Denizfeneri20
Bana hepatit asini yaptirmis miydin dedi bilmiyorum dedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnternetten görebilirsin sonuçları, elisa diye söylediysen yaptırmıştır riske atmaz sanıyorum. Çünkü kişide hiv pozitif çıkıyorsa sağlık bakanlığına bildiriliyor, ciddi bir hastalık bu.Kizlar sonucu bekliyorum bayramdan sonraya kaldi malesef doktora cekine cekine sordum ama sanirim sadece hepatitleri yaptirdi anliyamadim acikcasi hiv ve elisa demisken bastira bastira neyse sonuclari almaya gittigimde sorucam tekrardan
Anti hbs nedir? O normal degerde degil. koyu renkli yapilmis.Kizlar sonuclarima e nabizdan girdim bunlar normal mi anliyamadim doktorada ulasamadim bugun baya yogun e nabizdan kontrol eden var mi bu sekilde?
Hepatit b sanirim o onun yuksek cikmasi bazi internet siteleri normal diyor benimda o konuda kafam karistiAnti hbs nedir? O normal degerde degil. koyu renkli yapilmis.
Bir tek anti hbv aklimi karistirdi belki asi olmam gerekir diye dusundumSonuçlar referans değerler içerisinde. Gözün aydın negatif yani. Bir şeyin yok.
Aşı olmanıza gerek yokBir tek anti hbv aklimi karistirdi belki asi olmam gerekir diye dusundum
Gunlerdir kafami kurcalayan soru var ve lutfen yargilamadan cevap verin kizlar. 7,8 ay oncesine kadar erkek arkadasimdan ayrildim iki kere cinsel birlikteligimiz oldu zaten bekaretimi onda kaybettim ama kaybetmeden oncede arada bir makattan iliskiye girdik. Neyse bu erkek arkadasimla uc yil birlikteligimiz vardi bi ara biz ayriyken kibrisa gitmisti orada hayat kadiniyla beraber olmustu zaten bu doneme kadar bizim birlesmemiz olmamisti hic daha sonra gelince birlikte olduk. Zorla anlattirdim bana onlarin haftalik aids kontrolleri oldugunu soylemisti bende inanmistim bilmiyorum tabi korunup korunmadigini neyse alti yedi al gecti biz birlikte olduk bir alti yedi ay daha devam ettik o sure zarfinda terlemesi ayak yanmalari dudaklarda yara asiri yorgunluk hisleri hep oluyordu ve devamda etti ama bunu aksiyete hastaligina bagliyorduk hep neyse daha fazla uzatmicam icimi kemirdigi icin bir kac gun sonrasina rendevu aldim elisa testi icin hic konusmadigim halde cunku hayatimda duzgun giden bir iliskim var dayanamayip kadinla korunup korunmadigini sordum sizce aids veya hiv vurusu eski erkek arkadasima gectiyse banada gecme ihtimali var midir lutfen yardim edin.
Alakasi yok o iliskimde fahiseyle yattigini sonradan ogrendim ayrilmistim zaten uzun zaman oldu bitireli icim rahat etmedende simdiki iliskimle bir yakinlasmada bulunmadimHIV+ misiniz bilemem ama ne geniş mideniz varmış arkadaş???
Adam fahişelerle takılmış sizinleyken hala düzgün giden ilişkim var yazmışsınız??? Adam iğrenç şekilde aldatmış bu mu düzgünlük?
Sonuçları almaya gitmişken bir kafa doktoruna da görünün bence.
Alakasi yok o iliskimde fahiseyle yattigini sonradan ogrendim ayrilmistim zaten uzun zaman oldu bitireli icim rahat etmedende simdiki iliskimle bir yakinlasmada bulunmadim
kültür alıp bakıolar cnm ona ayrıca uzun suren klamidya kısırlık tehlikesi dogurur yani istisnai bi durumKonuyla alakasız belki ama bir şey soracağım
Klamidya denen çok yaygın bir hastalık var, bunun kadınlarda çok yaygın olduğunu hatta çoğunun farkında olmadığını okudum ben
Çünkü belirti vermiyormuş kadında da erkekte de
Ve kısırlığa kadar gidiyormuş
Acaba bu tip testleri nerede yaptırabiliyoruz?
Devlet hastanesinde hiç görmedim ya da yolum düşmediği için bilmiyorum
Ben şahsen tırstım öyle renkli bi fofenk hayatım yok ama olmaz mı olur![]()
Evet yinede musait bir zamanda gidip sonuclari gostermek istiyorum ama en azindan icim rahatladiİyi yapmışsın, lütfen dikkat edin. Ve buradaki yorumlardan ziyade doktora gidin, sonuçları gösterin. Size vereceği tavsiyeleri dinleyin, sorularınız varsa sorun.![]()
Hesabini mi hacklediler senin. Boyle sacma ve alakasiz bir yorum beklemezdim.HIV+ misiniz bilemem ama ne geniş mideniz varmış arkadaş???
Adam fahişelerle takılmış sizinleyken hala düzgün giden ilişkim var yazmışsınız??? Adam iğrenç şekilde aldatmış bu mu düzgünlük?
Sonuçları almaya gitmişken bir kafa doktoruna da görünün bence.