- 21 Temmuz 2016
- 1.219
- 1.594
- 133
- 39
- Konu Sahibi adventurerpassenger
-
3 yaşa kadar içinden çıkamayacağı bir yatağı olmalı ki uykudan kaçamasınArkadaslar 15 aylık bi bebegım var .Simdıye kadar uyku saati geldıgınde yatagına bırakıyordum kendı kendıne uyuyordu.Ama son donemlerde her yere tırmana tırmana kendını gelistirdi ve artık yatagına yatırdıgımda kalkıp yatagından atlayıp cıkıyor..E dolayısıyla artık cocugu yatagında bırakıp ayrılamıyorum...Kendım uyutup da yatagına koysam bu sefer kendı kendıne uyuma alıskanlıgı olan bebegı kendımle uyumaya alıstırmıs olucam ki saglıklı olan bu degil..Tut ki kendim uyutup oraya koydum gecenin bi vakti uyandıgında yine ordan atlayıp cıkma tehlikesi olucak. Bebegi benim bebegim gibi olup cozum bulan var mı..
NoT Yatagı ikeanın klasik kafes tarzı ahsap yataklarından...
sormayın cok tatlı giyiyo da tulumunu topak gibi oluyo sonra o kucucuk vucudu ile asılıyo parmaklıklara nasıl yapıyosa kendını ittirip yataktan atlıyo...Bilmiyorum ama gozumde cok mincirmalik bisey canlandibebek firarda
Buna tek çözüm yeni bir yatakArkadaslar 15 aylık bi bebegım var .Simdıye kadar uyku saati geldıgınde yatagına bırakıyordum kendı kendıne uyuyordu.Ama son donemlerde her yere tırmana tırmana kendını gelistirdi ve artık yatagına yatırdıgımda kalkıp yatagından atlayıp cıkıyor..E dolayısıyla artık cocugu yatagında bırakıp ayrılamıyorum...Kendım uyutup da yatagına koysam bu sefer kendı kendıne uyuma alıskanlıgı olan bebegı kendımle uyumaya alıstırmıs olucam ki saglıklı olan bu degil..Tut ki kendim uyutup oraya koydum gecenin bi vakti uyandıgında yine ordan atlayıp cıkma tehlikesi olucak. Bebegi benim bebegim gibi olup cozum bulan var mı..
yere yatırsam odada kendi kendine bırakamam yine ...anca kendim yatırıp koymam gerekir o zaman da alıskanlıgı degısecek iste...Yere yatır. Düşme tehlikesi olmaz, yastık dizersin etrafına.
aynen yaaa ...diger kızım hic boyle seyler yapmamıstı ...uc yasına kadar bu ahsap yatagı kullanmıstık...bu cocuk safi masraf...Buna tek çözüm yeni bir yatak
tam eziyete baglar o zaman...ne guzel 8 de koyuyodum yatagına uyuyodu oyle ben de keyfime bakıyodum...keyfim kactı resmen...Yatirip yaninda oturacak her kalktiginda geri yatiracaksiniz
Arkadaslar 15 aylık bi bebegım var .Simdıye kadar uyku saati geldıgınde yatagına bırakıyordum kendı kendıne uyuyordu.Ama son donemlerde her yere tırmana tırmana kendını gelistirdi ve artık yatagına yatırdıgımda kalkıp yatagından atlayıp cıkıyor..E dolayısıyla artık cocugu yatagında bırakıp ayrılamıyorum...Kendım uyutup da yatagına koysam bu sefer kendı kendıne uyuma alıskanlıgı olan bebegı kendımle uyumaya alıstırmıs olucam ki saglıklı olan bu degil..Tut ki kendim uyutup oraya koydum gecenin bi vakti uyandıgında yine ordan atlayıp cıkma tehlikesi olucak. Bebegi benim bebegim gibi olup cozum bulan var mı..
nasıl anlamadım neresi cıkıyor nereye takılıyor...çıkıyor ikeanın tek kafesleri. çıkan yerede adı neydi unuttum ondan takılıyor.
gece karanlikta kalkip ne yapiyor?yere yatırsam odada kendi kendine bırakamam yine ...anca kendim yatırıp koymam gerekir o zaman da alıskanlıgı degısecek iste...
tabi tabi en altta ...aynen cok güclu ve atletik..kız bebek ama erkek cocuk gibi cok hareketli...Yatak yükseklik ayarını full en alta kadar indirdiniz mi beşiğin? Eğer öyleyse maşallah atletik bir bebek belli ki.
kalkıp dolanır oyle muhtemelen komidinleri devirir..gece karanlikta kalkip ne yapiyor?
yani kalkip sizemi sesleniyor yaninizami geliyor yoksa evin icinde mi geziniyor?
benim kizimda gece kalkardi yatagindan ama seslenir di yada yanima gelirdi.
sizinki ne yapiyor?
of cok tehlikeli yani deterjan vs sorunu olur.kalkıp dolanır oyle muhtemelen komidinleri devirir..
yaa bunu ben de dusundum ama boyle bı aparat varmıdır besık ustlerı ıcın bılmıorum o yuzden sordum kk ya...keske olsa cozumu de yenı yatak almasam...Haha minnoşa bakın ya firari kızfermuarli sineklik tarzi bir ürün yok mu acaba besigin uzerine yapılabilecek yatirinca kapatirdiniz hic degilse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?