TAMAM derım hemen başlayalım....
Günde 3 litre su 2 bardak yeşil çay bize baya yarar saglar yagları parçalayıp atarız önceden pek içmiyordum ameliyattan çıktıgımda 2 litre su getirdiler odaya yudum içeceksin çıkıncada devam dediler şuan bile elimde su var
diyet yapmanın 1.şartı bence bol su içmek yoksa vucutta su kaybı olur sağlık için çok tehlikeli bir durum
Bugün burnumdaki alçı degişti çıkmasına az kaldı çok güzel oacak inş....aminn...
yeniden alçımı yaptılar canım neden gerek gördüler buna
kemigimi kırmışlardı cnm bantlar boş iş dedi iyice deri ile dokunun fazla şişmeden kaynaması için rahatsız etmiyor ha bant ha alçı
Kemigimi kırmışlardı cnm bantlar boş iş dedi iyice deri ile dokunun fazla şişmeden kaynaması için rahatsız etmiyor ha bant ha alçı
alçı daha iyi kaynaştırr kemiği bant zaten sadece toplu durması için.
alçı daha iyi kaynaştırr kemiği bant zaten sadece toplu durması için.
seninkinde alçıyı alıp bant taktılarya canım o yüzden bir sorunmu var acaba dedim
kemikleri elleyerek kontrol ediyor iyileşme varya bantla devam ediyor yoksa daha iy kaynaşsın diye alçı kullanıyor. dr diyordu bana zaten alçıda ne kadar kalırsa iyidir diye. bu arada alçısını alan tek kişi olarak ilke imza attımm hehe
Alçını artık forumda paylaşırsın
kemikleri elleyerek kontrol ediyor iyileşme varya bantla devam ediyor yoksa daha iy kaynaşsın diye alçı kullanıyor. dr diyordu bana zaten alçıda ne kadar kalırsa iyidir diye. bu arada alçısını alan tek kişi olarak ilke imza attımm hehe
Meme büyütme ameliyatında meme ucu kesisi teknik olarak daha zor olabilir ancak ameliyat bölgesinin her tarafına daha yakın ve eşit bir yakınlık sağlar. Bu nedenle kanama kontrolü çok daha etkili yapılabilir.
Diğer önemli özelliği, meme başı halkasına yapılan kesinin çok daha az iz bırakmasıdır. Kesi renk değişimi olan sınırdan halkanın alt kısmına yapılır. Yarım daire şeklinde bir iz kalır. İz önceleri pembe renkte iken birkaç ayda beyazlaşarak azalır.
Bu kesinin kullanılmasında tek şart, meme başı halkasının belli büyüklüğün üzerinde olması gereğidir. Özellikle büyük bir protez konacak ise bu şarttır. BUna karşılık meme başı kesisinde bir risk mevcuttur. Bu da his kaybı riskidir. Olasılık çok düşük olduğu halde his kaybı riski teorik olarak mevcuttur.
Diğer önemli konu meme başı kesisinde meme dokusu ve süt kanallrının az bir kısmının kesilmedir. Ancak emzirmeye engel olacak sayıda süt kanalı kesilmez.
Şunu da belirtmem gerekir ki, göğüs dokusu çok az olan bir bayanda zaten gebelik durumunda süt gelmesi olasışığı da çok düşüktür.
Sagol canım verdıgın bılgıler ıcın...benım goguslerım dumduzdu hep dolgulu sutyen kullandım suanan kadar emzırme donemınde büyüdüler bıraz bıdığımı 1 sene emzırdım:))375 cc taktı kas altı ama bıraz daha buyuk olsaydı fena olmazdı 61 kıloyum bıraz basenım var boyumda 1,68
Gögüs altı ölçün ne cnm üst 90 sana azmı geliyo tatlis benim ödemler azalmış şimdi 93cm ilerleyen zamanlarda ne olcak acaba ön kısmı basik henüz şekillensinler ödemler gitsin bakalim nolcak annem diyoki biraz daha büyük olabilirdi ohooo sutyen bulamam buseferde burası turkiye cup bulmak markalarda bile zor
Cnm simdi ölçdüm gögüs alti 78 gögüs üstü 90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?