Ahmet Atakan(22) başına atılan gaz fişeği sonucu hayatını kaybetti

çünkü öldürdükçe destekçileri arttı... artmaya devam ettikçe onlar da öldürmeye devam edecek...

Hayır, artık kendi ırkımın kendi ırkına olan katliamını izlemeye gücüm yok, dayanamıyorum. Çok kahroluyorum, yazık bu insanlara...Anne babalarına, sevgililerine, umut bağlayanlarına. Allah'ımın bahşettiği canı kendi ellerimizle almak nasıl büyük bir vebal

En iyisi hiç uzatmamak... Kim ne düşünmek istiyorsa o şekilde devam etsin...

Son düzenleme:
Olayları yok Rabiacı yok Gezici diye karşılaştırmaya kalktığımız için hiçbir zaman muasır medeniyetler seviyesine gelemeyeceğiz.Bu ülkede ayrışma şimdilerde olan bir şey değil.Yıllardır insanlar sağ-sol çatışmaları yüzünden ; inançları ,fikirleri yüzünden haksız yere yargılandı ve binlerce insan öldü.Onu geçtim bu ülkede siyasetçi dediğimiz fikir adamları asıldı.Ve bugün hala suçlular yargılanırken tarihimizdeki lekeleri kabul etmeyi bırak lafı geçse kuduz köpekler gibi çıldırıyoruz.Hala çocuklarımz; kardeşlermiz yalan yanlış ,ezbere mahkum tarih derslerini öğreniyorlar.
Yeni neslinse bu denli bilinçsiz olmasına şaşmamak lazım.Çünkü TARİHLERİNİN MÜKEMMEL HATASIZ olduğunu zannediyorlar vE sorgulamaya bile tenezzül edilmyor.Edene de vatan haini gözüyle bakıyorlar.

Onu bunu suçlamayı bırakıp kendimize bakmamız lazım birazda."Ne kadar biliyorum ben" demek gerek en çok da.Çünkü çoğu zaman yosma,yalan yanlış haberlere inanıp kolayca GAZA gelebiliyoruz.Olaylara tek bir pencereden bakmamak gerek.Ülkemiz üzerinde yıllardır büyük oyunlar dönüyor,Her şey göründüğü kadar basit ve net değil malesef. Buz dağının bir de görünmeyen tarafı var ki oyun da tam orada başlıyor.

Neyse

Hangi ideolojiyi savunursa savunsun ölüm her yerde ölüm , bunu unutmamak lazım.Ben kendi inancımdan dolayı Ahmet Atakan'a Allah'tan rahmet diliyorum.Rahmeti veren de o vermeyen de.Kimin ne denli doğru ne denli yanlış olduğunu bilen de..

Hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm mazlumlara yetecek vicdana sahip olabildiğimiz zaman insan olacağız..
Burada ölen gencecik güzel çocuklarımıza sırt çevirip görmezden gelenler asla hayal ettikleri o cennete kavuşamayacaklar..
Neden bu ayrım? mazlum her yerde mazlum değil mi, zalim her yerde zalim?
ama Ahmet'e, Ethem'e sırt çevirenler, anaları çocuklarının cenazelerinin başında haykırırken bi tarafını yırtıyo diyenler, bugün Suriye için ağlayanlar, yarın Amerikan askerleri evlerine sağ sağlim dönsün diye dua ederler..
Ayrım yapmadan göz yaşı dökmek bu kadar mı olanaksız?

ölen arap olsaydı üzülürdünüz ama dimi diyenlere bumu bizim evladımız ?

https://www.facebook.com/photo.php?...809814768.2953.102287896503226&type=1&theater

alttaki yorumları da okudunuz mu?

mesela "arkadaşlar hataylılar 100/90 araptır bunlar suriyeden gelme nusrayillilerle kan bağı vardır yanı esad köpeği bunların atasıdır bunlardan bir kısmı adanaya oradanda mersine ortak olarak bunlara arabuşağı denir ve esad köpeği gibi inançsız kitapsız allahsız insanlardır.ESADA TARAFTAR OLMALARI BURANIN İNSANLARI İÇİN HİÇDE GARİPSENMİYECEK BİR DURUMDUR........"

allahtan %50 evinde zor tutuluyor, bırakılsalar topla tüfekle dalıp bütün hataylıları öldürecekler.

ayrıca dinimizde ölenin arkasından kötü konuşulmaz, burda belalar küfürler havalarda uçuşuyor... bir de sorsan hepsi müslümanız derler...

Son düzenleme:

Doğru söze ne denir biz kimiz ki böyle konuşabiliyoruz,insanlığı unuttuk kulluğu da unutacağız bu gidişle((
Tövbe Ya Rabbim

Şimdi gördüm bu videoyu
Ahmet Atakan`ın düşme anı kameralarda!

Ahmet Atakan yukarıdan düşmüş...
İçim yanıyor....
Hayatının daha baharında olan bir insan artık nefes almıyor, ailesi artık ona dokunamıyor...
Bizler ise kimciler diyip duruyoruz kendi aramızda...
Anne değilim ama kadınların olduğu bir sitede erkenden göçüp giden ve gidenler için bile ayrışıyoruz,
oysa hepimiz bir nebze olsun anneliği hissediyoruz....
Öldü işte neden hala kim diye araştıryoruz...

Buradan içimdeki yangını hafifleteyim biraz da olsa, Berkin uyan be çocuk, tüm yaz boyunca dualarım seninle,
Hadi kalk be çocuk o gün alamadığın ekmeği getir artık evine............

Rabiacı, gezici diye niye ayrılıyoruz diye sorulmuş, bunu başbakana bakıp görebilirsiniz. Reyhanlı'da ölenleri sünni alevi diye ayırmamışmıydı? Ethem'i haberlerde ölüm anı gösterildi diye şiddet içerikli ceza vermedi mi kanallara? Haber konusu bile değil çünkü onlar için, üzülmek ne ki! pkklı teröristler için gözyaşı döktüler, çünkü onlar da insan dediler. Ama konu berkin elvan için, odtü için, şiddete karşı olmak, savaşı lanetlemek için yürüyüşte ölürsen hemen esadcı bayrak yakancı ilan edilirsin. Ölen insana hakaret edenlere, haketmiş diyenlere sorsan, İslam'da bu davranışlar olmadığı halde, 'müslümanım, muhafazakarım' derler. Kendine müslüman, kendi menfaatlerine muhafazakar bu dini politikaya alet edenler.
Laiklik işte bu günler için var, Atatürk'ün hakkı ödenmez.

İnsanlıktan nasibini alamayanlara Rabiat ül Adviye'den insanlık dersi:
Rabiat ül Adviye bir elinde meşale diğer elinde bir kova su ile Basra sokaklarında gezinmekteydi. "Biz zaten seni deli biliriz de, bu yeni deliliğin sebebi nedir?" diye sordular. İşte onun günümüze kadar ulaşan feryadı:"Bize söylendi ki, eğer dinimizin kurallarını takip edersek, cennete gidip sonsuza kadar keyif içinde yaşayacağız. Eğer kurallara karşı çıkarsak, cehennemin kızgın ateşleri içinde yanacağız. O nedenle, herkes sadece kurallara uyup yeryüzündeki zamanını doldurmak peşinde. İyi insan olmanın sebebi cennet için verilen söz oldu. Kötülükten korunmanın sebebi de cehennemden korku. İşte onun için cenneti ve cehennemi arıyorum. Bir bulursam, elimdeki bu meşalenin ateşiyle cenneti yakıp yok edeceğim. Bu su ile de cehennemin ateşini söndüreceğim Böylece, hepimiz, cennet rüşvetinden veya cehennem korkusundan değil, iyiliğin güzelliğinden dolayı iyi insan olacağız."

altta yapılan yorumların hiç biri beni ilgilendirmiyor çünkü bana ait değiller herkezin kendi düşüncesi onların avukatlığını yapacak yada her hangi bir suçlamada bulunacak değilim bu paylaşımım tek nedeni ölen arap olsaydı burda ahlar vahlar olurdu taziyeler üzüntüsünü belirtenler olurdu diyenlere bir cevaptı bu arkadaşta arapmış ama mazlum olduğunu söyleyemeyiz evet ölmüş Allah rahmet eylesin genç yaşında yazık olmuş peki ne gerek vardı diye sormazmı insan git çatışmaya gir git çatı tepelerinde pusu kur polisi taşla sonra ayağınmı kaydı birimi itti bilinmez düş sonra bundan dolayı devleti suçla hiçyte adilce bir düşünce gelmiyor bana

Sizin cevrenizi nasil bilemiyorum fakat ben facebook'u açtigimda, rabia simgesini kullanan insanlar hiçte üzülmüyorlar gezi olaylari için ve hatta basbakani bu olaylarda kahraman olarak görüyorlar.

Basörtü konusuna gelinirse, sadece sizmi magdursunuz? Benim annem babam alevi ve ben yillardar tam aleviligin ne oldugunu anliyamadim, annemler anlatamadilar. Aleviler yillardir, hatta yüz yillardar yadirganiliyor, dislaniyor, kücümseniliyor,.. bunlari hatta bu sitede bile görebilirsiniz. Emin olun bundan dolayi is sahibi olamiyan insanlarda var, sirf alevi diye yada sirf akp'li degil diye.

Elbette herkesin egitime hakki var, ama dogruyu konusalim sizin sadece o probleminiz vardi. Siz dininizi yine doya doya yasiyabildiniz, istediginizi giyebiliyorsunuz,.. Bir çok insana "basbakani niye destekliyorsunuz" dediginizde "o dinime sahip çikiyor" deniliyor, sanki basbakansiz din elden gidecekti.

Bana açiklarmisiniz, basbakanin her yaptigini desteklemiyorum, demistiniz ya, siz niye halen basbakani destekliyorsunuz o zaman? Gerçekten çok merak ettim.

Ve son kez soyluyorum.kim neye uzulmus neye uzulmemis .bu vatanin bir evladi olarak benim icin onemli
.burdaki olumlerden daha cok uzuldum diyene soyleyecek kelimem cokta .demiyorum burada.
evet rahatsizim varmi diyecek bir seyiniz
.evet bu takim soylevler beni rahatsiz ediyor.bu vatanda yasayipta buradaki kardesine uzulme derecesini az tutup elin baska diyarindakilere daha cok uzuluyorum derseniz evet beni rahatsiz edersiniz.
kardesim ayni aciyi duyuyorum her yerde hem vatandasimin olumune .hemde misirdakine demek ne kadar zor geliyor sizler icin.inanilir gibi degil.

Bakın... Kimseyi tahrik etmeye çalışmadım çalışmıyorum.
Bana çirkin konuşuyorsun diye yakıştırma yapan, 'düşünme sen' diye tahrik edici cümleler kuran sizsiniz.
Kimi düşünüp düşünmeyeceğime bırakın ben karar vereyim, siz kendinizi benim düşüncelerim için yormayın rica ederim.
Rabiacı demek 4 parmak işareti ile birşeyleri kınayanlardı.
Yoksa Mısır'daki olayları da diğerleri gibi ben de kınıyorum ama Rabiacı değilim.
Lütfen yazımı 2 de 1 alıntılayıp tahrik edici 'beğeni topladın sevindin mi' tarzı yazılar yazmayın.
Bana yönelik değil konuya yönelik olsun yazdıklarınız. Siz alıntıladıkça bana cevap hakkı doğuyor çünkü.
İlk mesajımda dediğim gibi, iyi günler.

ben de arap olsa üzülürdünüz diyenlerdenim ama burda araptan kasıt arap ülkelerinden birinin vatandaşı olmaktı, arap kökenli türk vatandaşı değil...
zaten ben türk vatandaşlarını kökenlerine göre kürt-arap-boşnak-laz v.s. ayrıştıranlardan değilim, benim gözümde her türk vatandaşı değerlidir kökenine bakmam.
anladığım kadarıyla siz hemen bu da arapmış ama bakın üzülmedik demek ki her araba üzülmüyoruz demeye çalışıyorsunuz, bu paylaşımın başka nasıl bir nedeni olabilir anlamadım.

Saat 18.00’de Taksim ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, önce Gezi Parkı’nı kapattı. Saat 18.45’te kalabalıklaşan İstiklal ve Sıraselviler caddelerinde polis “Boşaltın” anonsu yapmaya ve kalabalığı kalkanlarla itmeye başladı.
İstiklal Caddesi girişinde polisin göstericilere müdahalesi sürerken Galatasaray’dan Taksim’e doğru bir grup ise “Ahmet Atakan ölümsüzdür. AKP’den hesap soracağız” yazılı bir pankartın arkasında “Her yer Armutlu, her yer direniş” sloganlarıyla yürüyüşe geçti. Ancak kısa bir süre sonra polis biber gazı, tazyikli su ve plastik mermiyle cadde ve ara sokaklarda göstericileri dağıtmaya başladı. Akrep ve TOMA ise cadde boyunca hızla gidip gelerek göstericileri uzaklaştırdı.
Polisin attığı gaz fişeğiyle inşaat işçisi Ercan Altın alnından yaralandı. Alman Hastanesi’nde müdahale edilen Altın, ameliyat için Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gönderildi. Kafasından yaralanan M.D’nin de Alman Hastanesi’nde müşahade altında tutulduğu belirtildi.
Kadıköy’de bir araya gelen binlerce kişi iskelede bulunan Karaköy vapuruna yöneldi. Kalabalığın vapura binmek istemesi üzerine kaptan “1200 kişiden fazla binen olursa, batarız” şeklinde anons yaptı. Grup, 19.30 vapuruna sığmayınca geride kalanlar bir sonraki vapuru bekledi. Vapurdan inen ve Unkapanı Köprüsü’ne yönelen yaklaşık 3 bin kişilik gruba polis müdahale etti. Taksim Dayanışması ise saat 19.20 sıralarında Taksim’e girişte bekletilen TOMA’nın önünde oturma eylemi yaptı. Oturma eylemine CHP’li Melda Onur, BDP’li Sebahat Tuncel ve Sırrı Süreyya Önder ile Levent Tüzel de katıldı. (hazır çekilme de durmuşken)

parmak delikten fırladı bi kere. bu delik büyür gider, arkada kaç ölüm haberi bırakır bilinmez. kurtlar puslu havayı sever.

Yazıyorum yazıyorum siliyorum, sinirden kuduracak durumdayım...
Çok ama çok zor tutuyorum kendimi, yargı kararı ile terörist olduğu ilan edilen kadının bağımsız diye bas bas bağırılan gezi parkı eylemlerinde ne işi var. Çığrından çıktı artık bu durum! Dün akşam sosyal medyada ''BütünVatanseverlerAyaklansın'' tag'i ile bu ne idiğü belirsiz kadın mı kastedildi! Yeter artık. Senin ne işin var orada ucube!!!

Siz önce bu kişinin nasıl öldüğünü iyice bi öğrenin otopsi raporu açıklandı.Gerçi otopsiyede inanmazsanız hiç şaşırmam çünkü doktorlarda yalan söylüyo dimi.!

Beyin kanaması geçiren Ali İsmail'i "birşeyin yok" diye rapor verip eve yollayan da doktorlardı...Yani evet her doktora güven olmuyor şu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…