- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
Böyle bir zihniyet yaşarken bana kimse insanlıktan söz etmesin!
bu nasıl çirkin bir cümledir böyle.
bravo baya beğeni almışsınız ne mutlu size
ben bir insan olduğum için her ölüme içim sızlar,bu gencede sızladığı gibi.allah rahmet eylesin...
ayrıca o rabiacılar diye tanımladığınız,katliamı kınayan ve orada ölen bebeklerede içi yanmış bi insanım ben.ikisine birden üzülebiliyorum gördüğünüz gibi.Sizde deneyin...
ben bir insan olduğum için her ölüme içim sızlar,bu gencede sızladığı gibi.allah rahmet eylesin...
ayrıca o rabiacılar diye tanımladığınız,katliamı kınayan ve orada ölen bebeklerede içi yanmış bi insanım ben.ikisine birden üzülebiliyorum gördüğünüz gibi.Sizde deneyin...
Rabiacılar... Neden bir adınız olmak zorunda? :) Ben kendime rabiacı demiyorum ama katliamı kınayan kesimdenim MESELA...
Ölümlere ayrım yapmadan üzülebiliyorsanız ne mutlu size...
Sosyal medyada bu avatarı kullanıp o kadar "canice" yorumlar yapanlar var ki... Bi oran verecek olursam inanın %90 ı böyle... Haber sitelerindeki yorumlarını gördünüz mü mesela hiç? Ben o tür yorumların bi iki satırına katlanabiliyorum sadece...
Twitterda 5 dakika takılın... Mesela #AhmetAtakan hastagine bir göz atın o yorumları okuyun... Avatarlara da bakın olur mu? Durumu anlayabilmeniz için söylüyorum.
O mesajı beğendim. Çünkü benim tepkim % 90 lık kesime...
Muneye sonuna kadar katılıyorum ne kadar ayrıştırıldık, ne kadar ayrıldık biz böyle...
Artık her yerde bir isim, bir grup, bir yandaşlık var....
Ailenin içinde bile sağcısı, solcusu, gezicisi diye yaftalanıyoruz. Burayı okurken bile üzülüyorum herkes öfke dolu birbirine. Nereye gidiyoruz aklım almıyor... Ülkemin bir sene sonrasını bile düşünemiyorum.
Esma'ya üzüldüğümüz gibi Ahmet'e de üzülmek... Her şeyden önce bir insan öldü diye üzülmek bu çok mu zor.
Sanırım zor çünkü insanlığımızı çoktan kaybettik.
PKK nın öldürdüğü 1000lerce insan için bugüne kadar susan, Hatay-Reyhanlı'da, Irak'ta, Libya'da, Afganistan'da ve daha nice ülkede insanlar ölürken susan ama nedense sadece bu olayda hümanist kesilen ve bir moda gibi 4 parmak yapan ve Rabiacıyız diyen kısıma idi sözlerim.
Bundan alındıysanız bu da sizin probleminiz...
Beğeni almak için asla yazmam ben, siz beğeni almak için bana bunları yazdıysanız o da sizin sorununuz...
İkisine de aynı değerde üzüleni görmedim ben. Göreceğimi de sanmıyorum, rant işi bunlar bir yerde...
Tepkimi anlayan arkadaşlar beni beğenmişse ne mutlu bana... Gerisi önemli değil.
İyi günler...
Rabiacılar... Neden bir adınız olmak zorunda? :) Ben kendime rabiacı demiyorum ama katliamı kınayan kesimdenim MESELA...
Ölümlere ayrım yapmadan üzülebiliyorsanız ne mutlu size...
Sosyal medyada bu avatarı kullanıp o kadar "canice" yorumlar yapanlar var ki... Bi oran verecek olursam inanın %90 ı böyle... Haber sitelerindeki yorumlarını gördünüz mü mesela hiç? Ben o tür yorumların bi iki satırına katlanabiliyorum sadece...
Twitterda 5 dakika takılın... Mesela #AhmetAtakan hastagine bir göz atın o yorumları okuyun... Avatarlara da bakın olur mu? Durumu anlayabilmeniz için söylüyorum.
O mesajı beğendim. Çünkü benim tepkim % 90 lık kesime...
Insanlari bölen medya ve basbakanin ta kendisidir. Ayrica sunuda söylemek isterim. Her zaman solculardan, ileri görüslü insanlardan herseye karsi hos görü beklenir, ama artik bizimde sinirlarimiz var. Yeter artik. Herkezin giyim tarzina saygim var ama basörtülüler kendini magdur roluna sokarken sokaktaki mini etek ile gezen bir kadinin arkasinda konusuyorlar (kaç sefer etrafimda gördüm). Afrikada, Filistinde ve Türkiyedeki insanlar ölerken, sadece süriye, misir için aglanmasi ve bir hareket olmak ve adini rabia koymak çok çirkin birsey.
Artik bende doldum, tikandim, evet bende rabiaci diyorum cünkü kendilerini böyle tanitiyorlar. Kendileri halen basbakanin arkasinda duruyorlar. Kusura bakmayin ama artik bendende hos görü felen beklenilmesin. Eminim benimle beraber artik bir çok insan öyle düsünüyorlar.
Neden vuruyorsunuz bu çocukları ? Neden bu kadar vahşisiniz ? Neden yani gerçekten neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?