- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
bakın cok guzel yazıyosunuz eyvallah ama ınancının olup olmaması bızı ılgılendırmez bazı seyler allahla kul arasındadır su yazdıklarınızla merhumu sız yargılamış oluyosunuz bırakın gereklı mercı yargılasın ınsana ınsan gıbı bakmayı bı turlu ogrenemedık ne olursan ol yeterkı gel demeyı bı bız bılemedık... ıyı geceler..
Benim gozumde de muslumanlar zarar veriyor ulkeye. O zaman Turkiye'deki tum muslumanlari terorist mi ilan etmeliyim acaba?
Anlamalisiniz, bu ulkede sadece siz yoksunuz. Kurdude, muslumani da, ateisti de hepimiz saygiyi hakediyoruz.
Ne yazdığının farkında değilsin galiba.......inançlars küfrediyorsa bunun bir cezası vardır......ama bu cezanın ölüm olduğunu sanmıyorum.........kaldı ki bu ülkede dini inançlara saygı gösterilmez.........cemevleri ibadethane olarak görülmez........ki milyonlarca alevi var bu ülkede
Okuduğunu anlayamayanlardansınelmayla armutu ayırt edemeyen sensin bence pkk bizim askerimizi öldürüyorda o asker senin askerin degilmi ???
kimin sayesinde yatagında rahat yatabiliyorsun rahat rahat gezebiliyorsun? kimin sayesinde doguya üniversite okusun diye çocuk gönderiyoruz ?
bu kadar nankör olmayın
benim inandigim ALLAHA HAZRETİ MUHAMMET(S.A.V) efendime inansaydı biraz vicdan olurdu içlerinde
yazık sana :) :)Okuduğunu anlayamayanlardansın
Sanki her ölene herkes vicdan azabı duymak zorunda.Sevinecek değiliz ama bn üzülemiyorumda böyle bi insana küfürlerini duyduktan sonra kime ne ? Millete ne kadar dert olmuş bizim üzülüp üzülmememiz ya. ama mısıra gelince bn önce kendi ülkemi düşünürüm diyenler şimdi vicdanlı oldu başımıza
bu sitedeki rabiacı arkadaşların bu konuya gelip bu olayı kınamalarını isterdim.
yoksa çok şeymi istiyorum insanlık adına
ahmet atakan'ı hiç birimiz şahsen tanımıyoruz herhalde. Bir kaç videosu dışında bir görmüşlüğümüz duymuşluğumuz da yok. Ve bu çocuk ölüyor, 22 yaşındayken, saçma sapan şeyler yüzünden bir hayat bitiyor.
ve saçma bir küfür videosu yüzünden, bu insanı yok sayanlar var. "küfür etmiş, ha o zaman iyi olmuş" düşüncesiyle, 22 yaşında birinin yaşama hakkını hiçe sayanlar var. Bu bana garip geliyor.
biri öldükten sonra herkes arkasından aynı şekilde tepki verecek veya üzülecek diye bir kural yok tabi ki, ama şu anda herkesin konuştuğu, daha ailesinin gözyaşları kurumadan, esrarengiz bir şekilde üzerinin örtüldüğü bir olay hakkında, küfür videosunun devamlı öne atılması saçma.
o küfür videosuna odaklanmak yerine, ölüm şekline ve arka planına odaklanılsa, şu anda başka şeyler tartışıyor olabilirdik.
ahmet atakan'ı hiç birimiz şahsen tanımıyoruz herhalde. Bir kaç videosu dışında bir görmüşlüğümüz duymuşluğumuz da yok. Ve bu çocuk ölüyor, 22 yaşındayken, saçma sapan şeyler yüzünden bir hayat bitiyor.
ve saçma bir küfür videosu yüzünden, bu insanı yok sayanlar var. "küfür etmiş, ha o zaman iyi olmuş" düşüncesiyle, 22 yaşında birinin yaşama hakkını hiçe sayanlar var. Bu bana garip geliyor.
biri öldükten sonra herkes arkasından aynı şekilde tepki verecek veya üzülecek diye bir kural yok tabi ki, ama şu anda herkesin konuştuğu, daha ailesinin gözyaşları kurumadan, esrarengiz bir şekilde üzerinin örtüldüğü bir olay hakkında, küfür videosunun devamlı öne atılması saçma.
o küfür videosuna odaklanmak yerine, ölüm şekline ve arka planına odaklanılsa, şu anda başka şeyler tartışıyor olabilirdik.
Snn bu hayattki en önemli değerlerin ne bilmem ama bnm için Allah ve Peygamberimiz.Sen bunlara küfür edilen videoya saçma bi video diyebiliyosan asıl vicdansızlık bu bence.Snn anana babana küfür edilse bile tepki gösterirsin ama Allahımıza Peygamberimize küfür edilince saçma bi videldu başka??
Bu arada gerçekten sormadan yapamayacağım. Hiç birinizin adana hatay taraflarından tanıdığı falan yok mu? Özellikle bu küfürlere takılanlara soruyorum, oralarda yaşayan veya az çok o yörelerin insanının konuşma tarzına uzaktan yakından aşina olan biri yok mu?
"dinini imanını s...." veya "allahını s....." tarzı küfürler, çok bilindik ve kırk kere duyulmuş küfürler değil mi?
Yanlış anlaşılmasın, küfür kesinlikle başlı başına rezil bir şey, keşke ülkemizde herkesin konuşma tarzı daha kibar olsa.. ama yapmayın yani, videoda çocuğun da kamera karşısına geçip onu şöyle yapıyım, buna böyle yapıyım dediği yok. kavga ederken ağızından çıkan sözler. ve sokağa çıksanız, küfürlü konuşan birinin 10 dakika konuşması içerisinde kesin bunları duyarsınız.
küfür işte, ha anneye edilmiş, ha allaha, ha peygambere, ha devlete. küfür işte. popüler bilindik iğrenç küfür. hepsi aynı derecede yanlış.
bunu neden illa kişisel algılanıyor ki?
Konu açılmış ve ilk yorumlardan biri
''Rabiacılar hadi bunu da açıklayın''
ise gelip bize vicdan edebiyatı yapmayın
Konuyu tartışmak istiyorsanz
Ölü yarıştırmaktan vazgeçin!
Olayı Rabiacılar-Çapulcular diye bölen
Ahmet yerine Rabiacıları(!) tartışanları kimse göremiyor mu?
Müslümanlık ne zamandan biri sizin tekelinize geçti pardon?
işinize gelince sadece siz müslümansınız, işinize gelmeyince bu %99 u müslüman olan ülkede diye cümleye başlarsınız.
karar verin bu ülkenin %50 si mi müslüman %99 u mu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?