- Konu Sahibi AngelicaPickles
-
mısır da ölenler için üzüldüm sizin deyiminiz ile 'rabiacı' yım
türkiye de ölenlere üzüldüm çünkü aynı zamanda çapulcuyum...
Türkiye de olaylar oluyor diye mısır da ölen ve eminim ki tayyip erdoğan dan haberi bile olmayan çocuklar için üzülenlerin yadırganmasını hiç anlayamadım
ve mısırdakiler için ağlayıp dua ederken gözünün önünde Türkiye de ölen gençleri görmeyen zihniyeti hiç anlayamadım
--Ahmet'i öldürdüler
--ama küfür ediyormuş videosu var
--haa tamam o zaman.
Bu kadar vicdan yoksunu musunuz?
hanım efendi küfür sizin için saçma olabilir garip gelmeyede bilir benim ailemden asla küfür duymadım.
hayatımda hep öyle geçiyor çok şükür.olabilir aile farkları size doğal gelen bize gelmeyebilir
en önemli değerlerin için yapman gereken bütün görevlerini yerine getiriyomusun ??
22 yaşında ölüp giden çocuk için üzülmememiz millete dert olmuş diyebiliyosun..
zannetmiyorum kimse seni dert etmiyodur..
ama yazıkk giden gencecik canlara, yitirilen İNSANLIĞA..
bacım hani sen bizim seviyemize düşmüycektin akşam öyle diyordun neoldu seviyenimi belirledin
bize cevap yazmaya dahi utanıyodun neoldukiiiiiiiiiiiiiii
tmam çok üzüldük ağlıyoruz evimizde oldu mu sorun çözüldü mü.
Süleyman Özışık'ın yazısından:
Uzunca zamandır "Eylül ayı eylem ayı" diyorduk. İşte yeniden azdılar. Amaçları diktatörü devirmek! Kara lordların paralı askerleri olarak diktatörü devirirken diktatörlük nasıl yapılır dersleri veriyorlar milyonlara. TV başında maç seyredip çekirdek çitleyenlerin kendilerini enayi yerine koyduklarının bile farkında değiller.
Dün Hatay'da polise kiremit atmaya çalışırken düşen Ahmet Atakan'ın Facebook ve twitter sayfasını inceleme şansı buldum. Mısır'da keskin nişancıların kurşunuyla kırılıp yere düşen Esma için, "B.k çuvalı gibi yere yağıldı" diyerek kahkahalar atmış. "Kahraman Esad seni seviyoruz" diyerek katledilen 100 binin üzerindeki masuma acımadığını yazmış.
Boşuna dememişler, "Kimse yaşattığını yaşamadan bu dünyadan ayrılmaz" diye...
"Bu ülkenin gençleri ölüyor" diye yas tutuyorsunuz ya hani... Haydi şimdi bize şu soruların cevaplarını verin minik diktatörler!
Mısır ve Suriye'deki ölümlere sevinen, ölen Esma'nın arkasından, "Acaba bakire mi gitti?" diyerek dalga geçen, Türkiye'de asker ve polisle çatışırken çatıdan düşüp can veren Ahmet Atakan için ağlayalım mı?
Gücünü ve kudretini yaşlı bir kadının üzerinde deneyen mahluk yarın birgün bir eylemde polisle çatışırken öldürülürse, üzülelim mi?
Cevap mı istiyorsunuz?
Emin olun şu haksızlıklarınıza maruz kalan masum halk sizden fazla üzülüyor, ağlıyor.
En azından hiç kimse sizin kadar Erhan Sarısülük'ün, Ali İsmail Korkmaz'ın, Ahmet Atakan'ın ve diğerlerinin ölmesine sevinmiyor.
https://www.youtube.com/watch?v=mSA89ICgBP8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?