Ahlaksız Çift Şehrin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdi

Ha madem oyle her olaya tepki veriyorsunuz -ki onun sonunu bile alakali alakasiz hukumete baglarsiniz da neyse-madem öyle neden bu konunun altina asil ahlaksizlik bir egitimcinin kiz çocuğuna tecavüz edip kizin intiharina sebep olmasi tarzinda yorumlar gelmiyor

Ben o konudada yorum yazdim. Hickimse o konuda "ama muhalefeti karaliyorlar" "bu olayi akp kullaniyor" ne bilim ne diye demiyoruz. Hepimiz agiz birligi ile kiniyoruz, ceza istiyoruz, istifalar istiyoruz. Ki bu olay bir ögretmenin yaptigi ahlaksizligi ile ilgili.

Video'yu izlersen ensar'in nasil belediye ile beraber isbirligi yaptigi, ensar'in icinde cürüklügü ortaya cikariyor. Suc islendigini ortaya koyuyor.

Ve bakan hükümetin bir parcasi degil mi? Niye elistirmeyim?

Ahlaksızlık 45 çocuğa devlet tekelindeki bir kurumda tecavüz olması ve yine bu kurumun herşeye rağmen devlet korumasında olması

Ama işte o zaman bu kadar ses çıkmıyor, sorun burada!

Sokak ortasında seks yapmak suçtur. Öpüşmek değil. Ikisini kıyaslamak ne kadar doğru?

Zaten bu olay öpüşmeye nasıl bağlanmış onu da anlayamadım... İkisinin farklı şeyler olduğunu herkes biliyor...

Ama işte o zaman bu kadar ses çıkmıyor, sorun burada!

Zaten bu olay öpüşmeye nasıl bağlanmış onu da anlayamadım... İkisinin farklı şeyler olduğunu herkes biliyor...
Burada bir konu vardı, Türkiye'de bir gençle bir kız öpüşürken adamın biri müdahale edince; kavga çıkmış. O müdahale eden adamı, genç bıçaklamış.
İşte o konuda, öpüşmenin sokakta vuku bulmasının ahlaki yönleri vs. tartışılmıştı. Birtakım arkadaşlar, ahlaksızlık olarak değerlendirmişti. Bir kısmı ise, tam tersini savunmuştu.
Oradan çıktı yani. Çok alakalı ya hani sokakta öpüşmekle seks yapmak(!) Ölmekle bayılmak da aynı şey zaten. Ondan yani.

Haberi mahallenin dedikoducusu Ayşe teyze yapmış sanki, nasıl bir girizgah ve sonuç bu. Ahlaksız, ateşi başına vurmuş, terbiyesiz, edepsiz iiiihhhhhh falan

Sarhoş olmaları ya da hap almış olmaları muhtemel çift, ayıkken yapmak bayağı cesaret işi..

Ahlaksız, ateşi başına vurmuş pis öğğğğğğkkk çift...

Onlardan biri bendim ama kavga etmedim. Ben de milletin ortasında öpüşmeyi irrite edici buluyorum, ahlaksızlık demiyorum. Zaten ahlak ahlaksızlık kavramı herkese göre değişir. Benim ahlak anlayışım, seninle aynı değildir. Ama bazı şeyler toplum içinde yapılınca hoş karşılanmaz. İnsanlar rahatsız olabilir.

Orada ki emminin vazifesi değil elbette onları uyarmak. Mesela ben de görünce kafa çeviririm, gidip millete "hey bilader hayırdır" demem. Ama bence herkes yaşadığı toplumun bilincine varıp ona göre hareket etmeli. Git New York'da istediğini yap, umru olmaz milletin ama Türkiye'de ki algıyı bilip ona göre davranmak gerekir.

Bir yer de okumuştum, Avrupa ülkesi hatta toplum içinde yasak olan ve cezası olan şeylerden biri dudaktan öpüşmek. Burun karıştırmanın yasak olduğu ülkeler de var. Yine bir Avrupa ülkesin de iç çamaşırının görünmesi yasak. Bunlar neden yasak, medeniyetsiz olduklarından mı alakası yok. Sadece milleti rahatsız etmesinden ötürü...

Uzun uzun yazmaya halim yoktu valla, genel çerçevede ahlak ahlaksızlık olarak değerlendirilme yapılmıştı o konuda. He dediğiniz gibi irrite edici bulanlar vs. de vardır illa ki.

Evet vazifesi değildi. Sorun da bu zaten, vazifemiz olmayan işlere karışıp, vazifelerimizi yapmamamız.
Bir keresinde bir ablama tampon alıyordum eczaneden. Tezgahtar gevrek gevrek, bu büyük kadınlar için ha, sana göre değil dedi. Seni salak soran oldu mu sana? Oldu olacak nasıl kullanılacağını da anlatsaydı.

Zaten öpüşme mevzuusuna dahil bile olmadım, fakat burada yine aynı konu ısıtılıp tekrar verildiği için, bağlantıyı kuramayan biri için açıklama yaptım.

hayvanlar orta yerde bu işi yapar. Evi yurdu olan zaten orta yerde bu hareketleri yapmaz.o basite indirgeyen arkadaşlara sesleniyorum. İrlanda'ya gidin orda sizin gibilerden çok var.hem çocuklarınızı da iyi zehirlemiş olursunuz. ........Yazık yavrulara.......

Ben bu konunun içine detaylı bakmadım, o konu da yazınca alındım üstüme sanırım. Acaba böyle mi algılandı diye, ahlaksız dedim gibi düşünüldü.

Zaten herkes vazifesi olmayan işlere burnunu sokmada had safhada. Ben de rahatsız oluyorum ve bakmıyorum. Bir yanda bu tür şeyleri medeniyet saymak saçmalıksa ya da tersi buna karşı olanı dar kafalı saymak saçmalıksa, millete laf koyup tatmin olma, ahlak zabıtalığına soyunmak da o derece saçma.

Medeniyet zaten sokakta öpüşmek değil. Ya da öpüşmemek geri kafalılık değil.
Medeniyet ölçüsü, birtakım olumsuzluklara karşı (burada öpücük; bana göre değil ama bazısına göre olumsuzluk ) takınılan tavra göre değişir.
Klasiktir ama hep söylenir, karısını dövene o kadar tepki vermezler. Ama bir öpücüğe kan çıkabilir. Bir haber vardı, seyretmiştim, içim acımıştı. Mobese kaydetmiş, kadını kucağındaki çocukla dakikalarca dövdü adam da kimse müdahale etmemişti. Neden algıda seçicilik var peki? Hep cinsellik odaklıyız niye yani? Tepki bir tek bu noktada mı verilecek bir şey?
İşte medeniden kasıt bu. Bakış açısından ibaret sadece.
Bir de aciliyet sırası denen bir şey vardır. Mahalle yanıyor, biz saçımızı tarıyoruz. Kadının cinselliği ( isteyerek yaşadığı ) haricinde bir sürü sorun var zaten. Hoş zaten hep biricik derdimiz olmuştur kadının bedeni ya neyse...

Katılıyorum, genel olarak ahlak denilince cinsellik geliyor aklımıza, oysa ahlak çok kapsamlıdır, insanoğlunun davranışlarının bütününe ahlak denir, birine güzel ahlaklı derken onun sokakta öpüşüp öpüşmediğine değil, insanlara canlılara davranışına, genel haline bakarak karar verilir verilmelidir, eşini döven adamda ahlaksızdır, birinin canına, malına kasteden de.

Tabii ahlak'a bakış açımızda önemli, kime neye göre ahlaklı veya ahlaksızız, büyüdüğüm mahalledeki teyzelere göre sokak merdivenlerinde erkek arkadaşımla oturup sohbet ettiğim için ben ahlaksızım mesela, öpüşme, sarılma dahi yok, konuşup gülüşen genç bir kızla delikanlı görüntüsü ahlaksız olarak nitelendirilip şöyle okkalı bir tükürükle tüüü ahlaksız mahallenin ahlakını bozuyorsun da denebiliyor, merdivenlerde gülüştüğünüz erkek arkadaşınızla nikahlanınca aman ne namuslu kız, edebinle evlenip çoluk çocuğa karıştı da denebiliyor.
Bakış açıları 180 derece değişiyor ne hikmetse.

Hepimizin değer yargıları farklı, sokak ortasında ilişkiye girmeyi normal bulup ah ne aşk dolu bir çift diyemem elbette, öpüşenleri bile görünce yüzüm kızarır ama öpüşmeyi ahlaksızlık addedemem.

Şunlardan rahatsız olduğumuz kadar pedofili sapıklardan, kedi köpeğe tecavüz edenlerden ne bileyim çalıp çırpanlardan rahatsız olmadık be !

Not : Sokak ortasında hiç sevişmedim mahremiyetten yanayım. Ama artık ahlak bekçiliğimizden midem bulandı.

Bu ne ya nasıl bi haber, tabirlere bak Ya bu kadar mı fakir bunlar bi çatı altına girip yapamamışlar? Şaka gibi. Aklıma şey geldi, zamanında radyocu Muzo anlatmıştı, bi çift tren raylarının üstünde seks yapıyormuş, artık gözleri nasıl dönmüşse tren gelirken korna çalmasına rağmen bunlar devam etmişler ve tren duramayıp bunları ezmiş. Şaka gibiydi. Görgü tanığı da bariz izlemiş yalnız, yarım saat falan onu da biliyor. Ahlak bekçisi değilim ama bu kadar mahremiyetsizlik de Yuh yani.

Aslında gelip geyik yapacaktım ama yine 10 yorumdan 7'sinde "bugün medeniyete ve modern dünya düzenine sallamak için ne yaptım" teması hakim, şahane gerçekten.

Olay Türkiye'nin batısında (Ege sahillerinden başla, Avrupa'yı da al, Amerika'nın sonuna gelince dur) geçiyor mu? Check.

Olay kıyısından köşesinden de olsa kisilerin rızasına dayanan cinsel öğeler içeriyor mu? Check. (Tecavüz olsa bu kadar tepki cekmiyor)

E medeniyet kelimesinin Türkçe karşılığı "batı toplumlarının cinsel davranışları" ya zaten, salla sallayabildigin kadar "medeniyetiniz batsıın" "ay ne kadar medeniler!!1!11!" diye.

Ne mânaaa diye bagırmak istiyorum ama bu kelime grubunu hayatımıza sokan kişi de malum gay bi fenomen oldugu için biraz tırsıyorum.

Haberdeki sevimsiz yan komşu Ayşe Teyze üslubunu da ayrıca alkışlıyorum. Evet teyzem bu gençler heeep piis, heeep ehlaksız, ateşlerii başlarına vurmuş bunların tez elden başlarını bagla sen en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…