Ahlaksız Çift Şehrin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdi

Burda saf ayağına yatıp gereksiz muhalefet yapanlardan da haberdarsınızdır yeni üye değilseniz. O konumdasınız şu an, çünkü ilk sayfa mesajları bahsedilenler, göz önünde. Görmemiş olmak inandırıcı olmuyor haliyle.

Şimdi sevişmeyi ayırıyorum ama öpüşmek ahlaksızlık derseniz sizin çarşafınıza laf söyleyenlere yol açmış olursunuz. Çünkü bunun ilerisi elele tutuşmak ahlaksızlık, yanyana durmak ahlaksızlık, aynı ortamda çalışmak okumak ahlaksızlık boyutuna kadar varır. Kimsenin davranışına ya da giyimine (sizi tenzih ediyorum) ahlaksızlık demeyin ki başkaları da sizinkine diyemesin. Medeniyet budur.

Ek: cevap verecekseniz alıntılayın lütfen, aksi takdirde görmüyoruz.

Ensara gelince ben muhalefet edenlerin çoğunun çocukların yatili olayinin yasak olduğundan bile bir haber olduğunu düşünüyorum. Bu olay icinde birçok pislik varken sadece tecavüz olayi olduğu icin kapatılsın demelerini hedef gösterme olarak buluyorum ve onlar bu şekilde davrandigi icin sadece bu mesele ile bu yapılmamali diyorum bunu sadece ilk kez burada yazdım ama ister inanin ister inanmayın kendi cevremde kendi görüşümde olan insanlarla Başbasa kalinca cok daha farklı söylemlerim oluyor ama buradakilerin eline bazi kozlari veremem amacin direk din haline geldigi birçok üye yorumu var çünkü

O zaman dilerim çocuğunuz varsa ya da olursa ensar vakfına teslim edersiniz gönül rahatlığıyla. Başına bişey gelirse de siz neden kapatılmadı derken biz iki kereden bişey olmaz deriz.

Hayir ben sadece ailelerin çocukların olduğu ortamda bunu ahlaki bulmadigimi bunun toplumu etkiledigini ama mudahale hakkim olmadigini yazıyorum meselala biri de carsafi asiri korumaci bulabilir gozune hos gelmedigini belirtebilir ama buna çuval demek hakarettir hele ki görüş bildirme seklinde degil de dalga geçerek yapiliyorsa
Mesela yatmak da göreceli degil mi o zaman siz bunu ahlaksız bulduğunuz zaman bunu belirttiğiniz icin bu isi yapanlarin size hakaret etme hakki mi doğuyor

O zaman dilerim çocuğunuz varsa ya da olursa ensar vakfına teslim edersiniz gönül rahatlığıyla. Başına bişey gelirse de siz neden kapatılmadı derken biz iki kereden bişey olmaz deriz.
Hala anlaşılmamis
Peki o zaman ben de dilerim bir haksızlık yapiyorsaniz bana sizin cocgunuzn basina gelir demek isterdim ama sizin kadar cesur degilim siz suan bir cocugu hice saymis oldunuz ama ben saymiyorum

Bu tarz olaylar baska kurumlarda da meydana gelmiştir gelecektir sen sirf dini bir kurum oldugu icin hedef alırsan ben de derim ki bu sebepten kapatilmaz
Bu kurumca boyle ise
Illegal isler bu ise mahal verdi ise burasi ayridir
Ama bu olayi kullananlar bunu bilmiyor bile

İnanmıyorum ya bir de bu beddua yorumunu bir de yalan söylediğim zanini içeren yorumu beğenenler var.
Allaha havale ediyorum sizleri.

Bana göre de çarşaf toplum değerleri üzerinde kötü etki yaratıyor olabilir. Ama ben bunu söylesem buna kızarsınız değil mi? Ya da sokakta kapalı kadın görmek istemiyorum benim çocuğum bunu soruyor ve açıklama yapamıyorum ya da çocuğum korkuyor desem bozulur, sinirlenirsiniz. Aynı şey. Benim sevgilimi eşimi öpmeme ahlaksızlık dememelisiniz. Sevgi bir toplumun ahlakını bozmaz.

Yatmaktan kastınız sokakta sevişmekse doğru bulmuyorum. Sokakta işemeyi de doğru bulmuyorum mesela. Bu çiş yapmanın ya da sevilmenin ahlaksızlık olduğunu göstermez. Bunlar mahrem şeylerdir. Tenasül uzuvlarımız işin içindedir. Ağzımız ya da gözümüz ise tenasül uzuv değildir. Göreceli değil. Dünyanın neresine giderseniz gidin sokakta cinsel ilişkiye girmek, çiş yapmak, tamamen soyunmak kanunlarla yasaklanmıştır. Öpüşmek ise yasak değildir. Yani kanunen yasak olan şey göreceli olamaz, yasak olan yasaktır. Yasak olmayan şey içinse göreceli değildir diyemeyiz. Ancak kendi görüşümüzü belirtebiliriz.

Hala anlaşılmamis
Peki o zaman ben de dilerim bir haksızlık yapiyorsaniz bana sizin cocgunuzn basina gelir demek isterdim ama sizin kadar cesur degilim siz suan bir cocugu hice saymis oldunuz ama ben saymiyorum
Bunun tekrarlanmayacağına güveniniz var ki bu kurumun kapatılmasına karşısınız. Bu güvenle çocuğunuzu o kuruma teslim etmek sizi rahatsız etmemeli, neden rahatsız oldunuz? Konu kendi çocuğunuz olunca mı? Siz 45 çocuktan fazlasını hiçe sayıyorsunuz, biz bir çocuğu hiçe saymışız çok mu?
Çocuğum yok, çocuk sahibi olmayı da düşünmüyorum bu ülkede. İstediğinizi söyleyebilirsiniz.

Ben de yorumlarımda bu tür şeyleri uygun bulmadığımı söyledim hani sevişme zaten ortada yapılmaz ama öpüşmek gibi eylemlerde toplumumuzu bildiğimiz için yapmamamız gereken eylemler, illa birileri çıkar ahlak dersi verir çünkü.

Merak edip bu haberi az evvel yabancı basında arattım. Mesela en alttaki linke ulaştım. Haberi vermiş adamlar altında 8 tane yorum var. Başka sitede 0 yorum, başkasında 5 yorum falan. Millet bunu tasvip ettiğinden yorum yapmıyor değil, bu tür şeyleri medeniyet/medeniyetsizlik olarak da görmüyor. Adamların gündeminde yer etmiyor bunlar.

Aynı haber bizde verilmiş (ilk mesajdaki haber linki) 180 yorum. Ve herkes birbirine ahlak dersi veriyor, tartışma gırla.

İşte bizim sorunumuz bu, ülke olarak bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Gerçek anlamda tartışacağımız başlıklar gündemden 4-5 yorumla akıp giderken bu tür haberler ülke gündemine, sosyal medyaya oturuyor.

Oysa birileri sokakta sevişti diye anında ahlakımız gitmiyor ama ülkedeki bir şeyde susup bu tür haberlerde aslan kesilenler ülkenin şu halinin sebebi. İşte bu haberlerde ihhhh, ahhhh, ohhhh diyenler gerçekten elle tutulur haberler de hiç görünmüyor. Yani "vatan elden gidiyor" ama bu durum bir "din elden gidiyor" kadar ilgi çekmiyor maalesef.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepag...ographed-romping-right-next-to-main-road.html

Dini kurum olduğu için mi kapanmasını istiyoruz sanıyorsunuz? Bu sadece sizin kötü niyetiniz. Hangi kurum olursa olsun bu olaydan sonra kapatılması gerekirdi.

Peki bu olay ateizm derneğinin kurslarında falan olsaydı yine kapanmasın diyecek miydiniz?

Aynen bu iste. O dernekte de olsa demezdim. Demem icin oradaki yasak uygulamalarin bu sonucu doğurmasi gerkir ya da bu tarz bir durum. Niyetimin kötü olduğunu asla zannetmiyorum bizzat buranin haricinde de gördüm ben

Kendi cocugum olmasina degil ki yok da zatwn çocuğum
Takilmamim sebebi cocuklari savundigunu iddia edip velisini sucladiginiz bi meselede cocugu da etkileyecek bir temennide bulunmaniz

Kendi cocugum olmasina degil ki yok da zatwn çocuğum
Takilmamim sebebi cocuklari savundigunu iddia edip velisini sucladiginiz bi meselede cocugu da etkileyecek bir temennide bulunmaniz

Ama o kurumda tekrar etmeyecek sizin görüşünüze göre böyle bir durum. Neden çocuğunuzu etkilesin benim temennim? Madem tüm kurum suçlanamaz, kurum temiz kötü olanlar ayıklandı neden benim beddua ettiğimi düşündünüz? Neden o kuruma verince çocuğunuzun, yeğeninizin, kuzeninizin başına bişey geleceğini düşünüyorsunuz?

@sehporaa hanim mesajiniz uzin alimtilayamiyorum. Ortak bir ahlak kavramı oldugunu zannetmiyorum bircok ulkede sokakda isemek bile artik normal ben kendi degerime gore yorum yapıyorum ahlakli bulmadigimi söylüyorum bu kadar net. Burada saniyormusunuz ki sadece çuval denilior tesettür icin . Bircok eleştiri var ve ben saygi duydum hep ama hakaret boyutundan tabiki rahatsız oldim

Aynen bu iste. O dernekte de olsa demezdim. Demem icin oradaki yasak uygulamalarin bu sonucu doğurmasi gerkir ya da bu tarz bir durum. Niyetimin kötü olduğunu asla zannetmiyorum bizzat buranin haricinde de gördüm ben

Ben o denekte de olsa derdim. Bu kadar korkunç bir olay bir kurumda yıllarca sürüyor bir de üstü kapatılıyorsa kapansın o kurum mümkünse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…