- 29 Mayıs 2016
- 547
- 533
- 33
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimle konusurken bana da haber verseniz daha iyi olmaz mı?Ayrica modern dünya din,ahlak,metafizik konuları saf disi bırakırken tabiki de elestiricez bagirimiza basacak degiliz.
Iki tafarli riza olan hersey mubah mi oluyor
Oncelikle zaten bildirim geldiği icin genelde alintilamiyorum.
Ikincisi bu saydiklarinizin aksine bir durumu savunduğumu hatirlamiyorum bile
Iki insanın sokakta ciftlesmesi karsilikli riza var diyerek kabul edilecek bir durum degil ve bu olayın da sana goresi bana goresi olamaz. Diger olaylarin olabilir . Kaldi ki medeniyet iste budur diye yazmis bir uye medeniyetle ilgili soylemler de oradan yürüdü gitti.
Ama anladigim kadariyla sizin belli bir görüşe sahip insanlara kesin yargilariniz var
Cunku biz buradaa bunu elestirdik diye hemen belli bir kaliba girdik ve mesela siddeti alkışlayab kesim olduk
Tamam ama kimse mudahalede bulunsun demedi sorun burada.
Yargı olayında ise her ne kadar aksini iddia etseniz de oyle. Cunku medeniyet konusundan girip digerleriyle birlikte ornek veriyorsunuz. Halbuki medeniyet meselesi bile yukarıda açıkladığım şekilde gelismisken
Ayrica recm demisssiniz bu islami bir kavram bu kavrami net bilmeden yorum yapıyorsunuz.
Birincisi ne o ulke ne de bizim ulkemiz islam ulkesi bu nedenle kimse kalkip da bireysel olarak o insanlari zaten taslayamaz. İkincisi recm evli olup da baskasi ile iliskiye girene uygulanir bu insanlarin evli mi bekar mi olduklarini bile bilmiyor kimse degil mi ?
Konuyu boyle yerlere getirmemenizi tavsiye ediyorum
Kimse de kalkip asalim keselim demedi burada ayrica
Bu mesaji ironi olarak yazmistim bu kadari da olmaz abarti artik diyordum ama varmis,Kimseye bir zararlari yok. Tecavuz degil taciz degil bakmayiverin.
Iste gercek medeniyet bu!
Ya sağolun var olun yetiştiniz, yazsam mı özelden diye düşünüyodum ama içinize dogmus gibi geldiniz.Bu mesaji ironi olarak yazmistim bu kadari da olmaz abarti artik diyordum ama varmis,
Yahu medeniyet hayvanlasmakmis meger, ulu orta ciftlesmek nedir?
Ciddiye alip mesajimi begenenler olmus bir de hay Allah ne gunlere kaldik.
Gördügünüz gibi çiftleşmek medeniyettir diyen kimsecikler yok, son iki mesajımda da belirttigim gibi ironi söz konusu. (Ki istisna degil ironi yazıyor hepsinde bilmem dogru okudunuz mu)Birincisi ben o yorumu gormedim. İkinci olarak diyelim var bir yoruma bakip bunu genelliyorsaniz aa yes çiftleşmek medeniyettir diyenleri de istisna olarak almayin
Ve evet bana göre sokakta Öpüşmek ahlaksizlik ve bunun siniri olmazsa böyle sonuçlar getirir
Ama hicbir yerde mudahale etme hakkim olduğunu yazmadim
Ben de mecburen aciklama yaptim. Medeniyet uZerinden yorum yapildigi icin.Ya sağolun var olun yetiştiniz, yazsam mı özelden diye düşünüyodum ama içinize dogmus gibi geldiniz.
Üyeyi tanımıyorum, niyet okumak istemem ama açıkça belli ünlem işaretine kadar ironi ve eleştiri o yorum başka bi şey degil diyorum son bi saattir ama derdimi anlatamıyorum.
Sizin mesajı ciddiye alıp onun üzerinden "medeniyet şöyle" "medeniyet böyle" "bunu da normal bulanlar varmıs medeniyetiniz batsın bitsin" tarzı bi ton laf edilmiş. Gerekçe olarak da o yorumu eleştirdik deniyor kendi okudugumdan süphe eder hale gelmistim.
Pardon ama kişinin beyani asil olan degil midir. Alt tarafi bir forum yalan mi söyleyecegim de bunu ima ediyorsunuz. Evet gormedim ve evet karsit gorusler dikkatimi çekiyor vw ben burada goruslerimi savunmak icin varim o yüzden benzer görüşler çok dikkatimi çekmedigi surece ilgimi çekmiyor kaldi ki madem amacim bagciyi dovmek o zaman sizin/ ya da diger karsit gorusu olanlarin da gormezden geldiginiz bir cok konu yasadim ben burda. Ama nedensee hep burada olanlar dikkat çekiyor her ikisi de aynı kapi. Burada özgürlüğü savunanlarin çarşaf a çuval paraşüt dediklerini ve kimsenin itiraz etmediğini de gorduk. Yani bu burada istemsiz plansız gelisen bir sonuçGördügünüz gibi çiftleşmek medeniyettir diyen kimsecikler yok, son iki mesajımda da belirttigim gibi ironi söz konusu. (Ki istisna degil ironi yazıyor hepsinde bilmem dogru okudunuz mu)
Siddet iceren, asagılayıcı tek bi yorumu bile görmemissiniz niyeyse, gördügünüz tek yorum da sizin anladıgınız seyin tam zıttını söylüyor. Yani o da sizin kadar rahatsız iliskinin teşhir edilmesinden.
Ama üzüm mü yiyordunuz bağcıyla mı bi alıp veremediginiz vardı bunun cevabı sizde, o yüzden söyleyecek tek kelimem daha yok.
Pardon ama kişinin beyani asil olan degil midir. Alt tarafi bir forum yalan mi söyleyecegim de bunu ima ediyorsunuz. Evet gormedim ve evet karsit gorusler dikkatimi çekiyor vw ben burada goruslerimi savunmak icin varim o yüzden benzer görüşler çok dikkatimi çekmedigi surece ilgimi çekmiyor kaldi ki madem amacim bagciyi dovmek o zaman sizin/ ya da diger karsit gorusu olanlarin da gormezden geldiginiz bir cok konu yasadim ben burda. Ama nedensee hep burada olanlar dikkat çekiyor her ikisi de aynı kapi. Burada özgürlüğü savunanlarin çarşaf a çuval paraşüt dediklerini ve kimsenin itiraz etmediğini de gorduk. Yani bu burada istemsiz plansız gelisen bir sonuç
29 Mayısta gelmiş görünüyorsunuz?Ben yeni bir üye degilim carsafima paraşüt diyen de digeri de cok sevilen uyelerdendi ve evet susuldu bunlar birkac ay onceki durumlar.