- 10 Ekim 2015
- 7.195
- 9.105
- 118
Yok o iş yemeklerinden topluyor.Tirbiyesizevli değilsin bikere sen yapaman
gidip gece klüplerinde herifmi bulacan
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o iş yemeklerinden topluyor.Tirbiyesizevli değilsin bikere sen yapaman
gidip gece klüplerinde herifmi bulacan
![]()
Ceza hukuku genel itibariyle eksikler yanlışlar ile dolu uygulanabilirliğini yada haksız yere uygulamaya geçirilmesini saymıyoruz bileYorumlamaya başlarsak bu sene moda olan göğsün altında biten bluzlar da, çok kısa etekler de, derin dekolteler de teşhirden ceza alabilir sanıyorum.
Buz dolu küvetYok ayol gece kulübünden bulmam ben. Böbrekleri mi kaptırayım, buz dolu küvette mi uyanayım?
Cıks olmaz o.
Allah kuru iftiradan saklasın. Ne zaman, hangi iş yemeğinden toplamışım?Yok o iş yemeklerinden topluyor.
Bazen toplumun geleneklerin hukuku ceza hukukundan daha iyi işliyorCeza hukukunda toplumsal hukuk normları işlemiyor.
Pehh gördük ben bu akşam geç gelirim, iş yemeğine gidiyorum diyip yatsı okunmadan döndün. Düşürmeye çalıştın olmadı pıtı pıtı geri geldin.Allah kuru iftiradan saklasın. Ne zaman, hangi iş yemeğinden toplamışım?
Ben anlamıyorum dediğinizi.Bazen toplumun geleneklerin hukuku ceza hukukundan daha iyi işliyor
Buna ceza verecek hakim anasindan dogmamistir.. Buna yakismis..Ben anlamıyorum dediğinizi.
Toplumsal normlara göre suç mu diyorsunuz hukuki olarak mı? Mahkemeye intikal eden konu yasal düzlem dışında toplumsal norma göre mi işlem görüyor?
Örneğin bu, toplumun çoğu kesimine göre ayıp, edepsiz bir kıyafet ama moda ve böyle gezen kızlar var.
Bu kıyafet teşhircilik diye mahkemeye verilse, toplumun bir kesimi için ahlaksız olduğu için ceza mı alacak?
![]()
O sırada acaba yemekte olabilir miyim zeka küpüm?Pehh gördük ben bu akşam geç gelirim, iş yemeğine gidiyorum diyip yatsı okunmadan döndün. Düşürmeye çalıştın olmadı pıtı pıtı geri geldin.
Toplum tarafından değerlendirme yapılır, genel kurallara uymuyorsa dışlanma kınama gibi yaptırımlar toplumca uygulanır ama bu ceza hukuku anlamında bir değer ifade etmez. Zina örneğini ele alalım. Topluma göre suçtur ve zina yapan kişi kınanır hatta bazen dışlanır. Ama hakim zina yapan bir kişiye ceza veremez çünkü ceza hukukunda yeri yok.Bazen toplumun geleneklerin hukuku ceza hukukundan daha iyi işliyor
Teşhirse teşhir. Bedeninin büyük kısmını ortaya seriyor.Buna ceza verecek hakim anasindan dogmamistir.. Buna yakismis..![]()
Sokak ortasında seks yapmak suçtur. Öpüşmek değil. Ikisini kıyaslamak ne kadar doğru?
Bilmiyorum. Sanırım önsevişme seksin bir parçası der ceza kapsamında değerlendirirdim. Seksolog değilim, seks nerede başlar nerede biter bilmiyorum. Uzman görüşü veremem burada, tahmin ederim en fazla.Tamamen merakımdan soruyorum,sokak ortasında yatarak ön sevişme yapmak hangi kapsama girer ? Hani öpüşmeden fazlası ama seks ten azı,bu ne olarak değerlendirilir,yorum mu devreye girer.
Bana kalırsa öpüşme sarılma giyime suç yada yaptırım uygulanmamalıdırTeşhirse teşhir. Bedeninin büyük kısmını ortaya seriyor.
Toplum normuysa toplum normu, ülkedeki çoğu insan için ahlaksız, edepsiz, namussuz bir kıyafet.
O zaman toplum normuna göre hukuki işlem yapılması gerekir.
Ya da bırakın öpüşmeyi, sarılmak bile kimine göre ahlaksızca, yakışıksız. Bunların da yaptırımı olmalı.
Yanılıyorsunuz. Ceza hukuku suçu belirlerken toplum hassasiyetini göz önünde bulundurmaz, yalnızca kanundaki tanıma bakar. Cezayı belirlerken bulundurduğu olabiliyor. Mesela bir katil, medyada sıkça yer alan bir cinayet işledi diyelim. O kişi toplum hassasiyeti de göz önünde bulundurularak cezanın üst sınırından yargılanır. Ama sırf toplum o konuda hassas diye olmayan bir ceza verilemez. Bu yetki gaspına girer. Toplum hassasiyetini göz önünde bulundurup hareket etmesi gereken organ yasama organıdır yargı değil. Yasama toplum bu konuda hassas, yasayı değiştiriyorum der ve değiştirirse yargı bu defa da onu uygular ötesine karışamaz.Bana kalırsa öpüşme sarılma giyime suç yada yaptırım uygulanmamalıdır
Yanlız radikalleşen Türkiye de toplumsal hassasiyet artmakta ve yaptırımlar ceza hukukunda küçük ayrıntılardan faydalanarak uygulanabilir zamanla
Toplum ceza hukukuna başvurmuyor kınamalar tacizler tecavüzler şiddet ile bizatihi kendi ceza sistemini uyguluyor
İşte ceza hukuku bu durumdan korumak amacı güderek toplum hassasiyeti göz önünde bulundurulmalı diyor
Yanılıyor muyum
Hayasızca hareketlerBana kalırsa öpüşme sarılma giyime suç yada yaptırım uygulanmamalıdır
Yanlız radikalleşen Türkiye de toplumsal hassasiyet artmakta ve yaptırımlar ceza hukukunda küçük ayrıntılardan faydalanarak uygulanabilir zamanla
Toplum ceza hukukuna başvurmuyor kınamalar tacizler tecavüzler şiddet ile bizatihi kendi ceza sistemini uyguluyor
İşte ceza hukuku bu durumdan korumak amacı güderek toplum hassasiyeti göz önünde bulundurulmalı diyor
Yanılıyor muyum
Aynı şey veya değil. Burda hiçkimse o vakfı yada o vakıfta yapılanları savunmadı. Anlama kıtlığın varsa bu benim sorunum değil. Kendi pisliğinde boğulması gerekenler, lafı anlamadan iftira atmaya çalışanlardır. Ettiğin laflar İnşallah seni bulur.ODTU seri katil ne simdi ne de gecmis zamanda bizim ogrencimiz degildir diye resmi aciklama yapti !
Az okusak mi ne yapsak ???
Velevki onun ogrencisiydi diyelim ayni sey mi oluyor ikisi ?
Hayvan kadar Allahin cezasi bir mahlukat 10 yasinda bile olmayan cocuklara tecacuz ediyor ..
Bir digerinde psikolojik sorunlari olan biri seri katil oluyor .
Ikisi ayni sey mi ?
Vicdaniniz nasil rahat ediyor boyle bir seyi savunurken ?
Nefret ediyorum sizinle ayni ulkede nefes almaktan ..
Bize dokunmayan yilan bin yil yasasin kafasindasiniz !
Bir cocugun hayati mahvolMus umrunuzda degil ..
Kendi camurunuzda bogulun insallah ..
Tecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsiniz![]()