Ahlaksız Çift Şehrin Ortasında Cinsel İlişkiye Girdi

Yalnız işin esprisi bir yana İrlanda koyu Katolik ve tutucu bir ülkedir, yakın zamana kadar kürtaj bile serbest değildi. Güpegündüz yol ortasında, ilginç.

Eğer ODTÜ lü bir hoca 45 çocuğa tecavüz etmiş ise ODTÜ bundan ağır darbe alır Ensar gibi pişkin olabileceğine inanmıyorum
Kıyaslanamaz bile komik
Tecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsiniz :KK51:

Ancak böyle durumlarda ahlak aklımıza geliyor ne garip bir toplumuz anlamadım ki.

aaa insan taklıtı yapan bı cıft hayvan görduumm :KK57:
o adam kadına napıooo oyleee

Tecavüz değil de mezunu seri katil oldu. Napcaz? Onu da ODTÜ lü hoca yetiştirmedi mi? Hadi tekfir edelim hemen! Bu sayfadaki tek komik de sizsiniz :KK51:

ODTU seri katil ne simdi ne de gecmis zamanda bizim ogrencimiz degildir diye resmi aciklama yapti !
Az okusak mi ne yapsak ???
Velevki onun ogrencisiydi diyelim ayni sey mi oluyor ikisi ?
Hayvan kadar Allahin cezasi bir mahlukat 10 yasinda bile olmayan cocuklara tecacuz ediyor ..
Bir digerinde psikolojik sorunlari olan biri seri katil oluyor .
Ikisi ayni sey mi ?
Vicdaniniz nasil rahat ediyor boyle bir seyi savunurken ?
Nefret ediyorum sizinle ayni ulkede nefes almaktan ..
Bize dokunmayan yilan bin yil yasasin kafasindasiniz !
Bir cocugun hayati mahvolMus umrunuzda degil ..
Kendi camurunuzda bogulun insallah ..

Böyle saçma bir iftira örneği daha görmedim. Kimsenin bir olayi savunduğu falan yok. Iki sorun var ortada:
- skandal dahi olsa bütün kuruma nasil mal edilebilir
-hadi ettin diyelim ODTÜ örneğini vermedim ama devlet okullarındaki bu sapkinligi nereye koyucaz
Ek olarak da alakali-alakasiz her konuya da Ensar olayı yapıştırilmaz ki kardeşim. Hadi yapıştırın da burdan yola cikarak diger pislikler savunulmaz ki

Back