Nasil adil elestirilmiyor? Biz burda her olayda bas bas bagriyoruz bu cocuklar okullarda, kreslerde emniyetli degil diye. Tecavüz olaylarda mahkeme halen iyi hal indirimi kullaniyor diye.
Cocuklari zerre düsünmesek, diger olaylara karsida tepki vermezdik. Asil sizin taraf cocuklari düsünmüyor. Sirf politaki ve dinden dolayi bu tür kurumlari, partileri destekliyorsunuz. O boldladigim kesim cok fena bir cümle. Yani sirf karsidakilerin tepkisinden dolayi en kötü seyleri bile korumaya hazirmisiniz?
Sahsima konusursam ben asla dogrularimdan vazgecmem. Benim tepkim akpliler tarafindan nasil karsilancak zerre umrumda olmazdi. Özelikle konu cocuklar kadar hasas bir konu ise.
Ne demek bakan önemli degil. Iyi tamam, o zaman hükümette önemli degil, hepsini kaldiralim. Sakami bu? Baskanlik tarafindanda bir sorgulama olmaliydi. Bu olaylari önlemek icin kampanyalar, meb ile beraber calisilmasi,.. Hic birsey yok. Bunun yok olmasi ile beraber bide bu bakan bariz bu kurumu koruyor.
Eh o halde senin dedigin mahkeme ne yapsin? Mahkemeler bagimsiz degil artik. Bakan koruyorsa, mahkeme ne yapsin?
Bu ayrica son yorumum olacak. Mune ablanin cimbizinin magduru olmak istemiyorum.