Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi madde söyleyebilir misiniz? Bakmak isterim.
Olmamalıdır zatenÖpüşmek suç değildir.
Bu konu tantanisin uzmanlık alanı daha iyi izah edebilir sanırımHangi madde söyleyebilir misiniz? Bakmak isterim.
Zaten değil. Ceza hukukunda genişletici yorum yapılamaz. Teşhiri öpüşmeyi kapsayacak kadar geniş biçimde yorumlayamayız.Olmamalıdır zaten
Burda okuduğum en saçma salak medeniyet anlayışı.Kimseye bir zararlari yok. Tecavuz degil taciz degil bakmayiverin.
Iste gercek medeniyet bu!
Estağfurullah uzmanlık alanım falan değil öğrenciyim altı üstü.Bu konu tantanisin uzmanlık alanı daha iyi izah edebilir sanırım
Toplum hukukunda %70 oranında suç sayılıyor bana kalırsaZaten değil. Ceza hukukunda genişletici yorum yapılamaz. Teşhiri öpüşmeyi kapsayacak kadar geniş biçimde yorumlayamayız.
Ceza hukukunda toplumsal hukuk normları işlemiyor.Toplum hukukunda %70 oranında suç sayılıyor bana kalırsa
Yorumlamaya başlarsak bu sene moda olan göğsün altında biten bluzlar da, çok kısa etekler de, derin dekolteler de teşhirden ceza alabilir sanıyorum.Teşhirciliğin konusu, kişinin cinsel organlarından ibaret değildir. Vücut bölgelerinin, madde metniyle korunması amaçlanan hukukî değeri ihlâl niteliğindeki teş¬hiri, bu suçun oluşumuna neden olacaktır.
Ben de diyordum bibi nerede kaldı.Öpüşmeyle sex yapmayı aynı kefeye koymak![]()
Geldim ya laBen de diyordum bibi nerede kaldı.
"Seks bizim işimiz" mi diyorsun bibiGeldim ya labaktım sexili konu hemen koştum geldim işte bunlar hep sex
![]()
Tabi ki de"Seks bizim işimiz" mi diyorsun bibi![]()
Tirbiyesiz
Yok ayol gece kulübünden bulmam ben. Böbrekleri mi kaptırayım, buz dolu küvette mi uyanayım?Tirbiyesizevli değilsin bikere sen yapaman
gidip gece klüplerinde herifmi bulacan
![]()