- Konu Sahibi sevdamsevda
nerdeyse kimse katılmamış sana
ama ben katılıyorum
nedense cogu kadın, bebeğime bakmak yerine kocamın zevkini mi düşünücem diyo, cünkü cinselliğin bi ihtiyac oldugunu unutuyo
bebekten kendimize vakit kalmıyo diyorlar ama, etrafımda 2 tane yeni doğum yapan var. biri salmış kendini, biri gayet düzgün. bütün gün pijamayla gezmek yerine düzgün giyinmek kac dakika alır ki? veya 1 dakikada saçlarını tarasalar? yani bunu bile yapmayan tanıdığıma bebek ziyaretine gittik de benim için bi fena oldu, öpmek dahi istemedim. eşi de aynı şeyi düşünüyor bence. bu da mı cok zor? zaten bebek orda ağlarken hiç bir erkek hadi sevişelim demez sanmıyorum. bazıları bi erkeği mutlu etmek için yaşayamam diyor da, bence insan önce kendisine öz saygısından bakımlı olur, sonrasında da hayat arkadasının mutluluğu ona bu şekilde sorun olmaz, hayat arkadasının mutluluğu onu da mutlu eder. en azından benim için böyle
işte aynı dilden konuştuğum az kişiden biri:dediğin gibi öncelik kendine saygı ve güven.bu da kendini salıp ağlayıp vahlarsan zor olur ve gitgide batağa saplanır.ondan sonra antideprasanlar,kendini eve kapamalar ve durmak bilmeyen ağlamalar.neden bu durumlara kendimizi sokalım ki?herşey kendi elimizde dedim ben güçlü olalım hayatı paylaştığımız eşlerimizi bu zor durumda dışlamak yerine yanımızda olduğunu ona hissettirelim.evet çok odun adamlar var,onlara ne yapsan boş.ama en azından yaptım olmadı deriz sonra,çaresine bakarız.doğum sonrası çok zor bir süreç,bunu en az hasarla atlatmak da elimizde bence.hayatın zor evrelerini atlatmak aslnda elimzde.ve zor bir süreç dediğimiz bu süreç aynı zamanda da en harika süreç.bebeklerimizin olduğunu onları koklamanın hiç bir zevke bedel olmadığı bir zaman.bu dönemi bunalım yaşayarak kendimize zehir etmeyelim ve eşlerimizle mutlu huzurlu geçirelim.doğumdan sonra tabii ki geçerli bir zaman sonra cinselliği bir kenara bırakan arkadaşlarımı biliyorum.cinsellik yemek içmek gibi doğal bir ihtiyaç.eşleri birbirine bağlayan bence en önemli husus.ahh erkekler demeden önce huuu kadınlar kadın gibi mi davranıyorsunuz,eş gibi mi davranıyorsunuz demek istedim.bu arada anti parantez karaktersiz adamlar için bunu demedim.bunu yapan zaten adam olmaz,ne yapsan boş.beni anladığın için çok sevindim.biliyorum ki sen ben biz gibi düşünenler de çoook.