- Konu Sahibi sevdamsevda
-
ben bu konuyu,ne kimseyi kızdırmak ne kırmak ne de bir tarafı göğe çıkarıp diğer tarafı yermek için açmadım.benim amacım benim de yaşadığım bu süreci, deneyimimle hemcinslerimin az yıpranmayla aşmasını istemiştim.paylaşarak dertler azalır diye düşündüm.negatiflik hayatın her alanında aslında geri teper.bu mutlu günlerin kıymetini bilelim, bebeğimiz kucağımızdayken bunalımda olmayalım istedim.elbet zor günler.ama ölümden başka herşeyin çaresi var.yeterki isteyelim.eşlerimizin anlayış göstermesini isterken aynı anlayışla onlara yaklaşmayı unutmayalım dedim ama aman allahım şimşekler üzerime çekildi.ama bu erkekler çok sinir çok kötü tüü kaka deseydim şayet alkış alırdım eminim.ben gerçekçi yaklaştım,anlayan anladı zaten.beni anlayan herkese teşekkürler.anlayışla başlar herşey zaten
doğru tabi,erkeklerin genelinde bencillik hakim.hele bebek olduktan sonra kıskançlık da başlıyor.bebeğimizle benden daha çok ilgileniyor ona daha çok zaman harcıyor diye.ama erkeklersiz bir yaşam seçmediğimize göre onları yola getirmeyi öğreneceğiz:bende hep merak ederdim bu sorunları yaşayan sadece benmiyim bencilmi dawranıyorum yoksa bendenmi kaynaklanıyo sorunlar ama anladım ki benden kaynaklanmıyomuş
bu konuyu okuyunca herşeyi daha da net anladım ..
zaten karşılıklı çözülecek bi olay olsa erkeklerde bunu aşabilecek anlayış olsa eminim bize hep destek olurlardı ben çoğu erkekde bu kabileyeti göremiyorum malesef eşlerin yanında olmuyolar aksine bebekden bile daha büyük sorun eşim benim için..
doğru tabi,erkeklerin genelinde bencillik hakim.hele bebek olduktan sonra kıskançlık da başlıyor.bebeğimizle benden daha çok ilgileniyor ona daha çok zaman harcıyor diye.ama erkeklersiz bir yaşam seçmediğimize göre onları yola getirmeyi öğreneceğiz:
Bence çoğu kadın kendini suçlamaz... bu yüzden tepki almış olabilirsin...
Çoçuk doğurdum ben kolay mı deriz...
Aslında erkeklerinde psikolojisinin bozulduğnu bilmeyiz... Sorumlulukları arttığı için onlar bazen bizden daha gergin olabiliyorlar... Bizim nasıl korkularımız artıyorsa onların da artıyor...
Söyleyecek çok şey var...
kendini kızmış gibi geldin bana böyle bir konu açtığın için... Olumsuzlukları görmezden gel... Bak çoğu kişi içini dökmüş...
doğru tabi,erkeklerin genelinde bencillik hakim.hele bebek olduktan sonra kıskançlık da başlıyor.bebeğimizle benden daha çok ilgileniyor ona daha çok zaman harcıyor diye.ama erkeklersiz bir yaşam seçmediğimize göre onları yola getirmeyi öğreneceğiz:
Erkekler ve yola getirmek.... Eşim bana diyecek ki bebekle daha çok zaman geçiriyorsun benimle ilgilen... cevabım bebişin emziğini uzatıp gel senide uyutayım olur :)
Sanırım doğru anladım...ilgi isteyen erkek dimi... Yapanlar var gerçi bunu...
Zor durumlar bunlar... Eşlerin çoğu bebek sahibi olunca ilk zamanlar 3-15 ay boşanmanın eşiğine geliyorlar... bazıları durumu toparlıyor bazıları dahada dağılıyor... cinselliğe düşkün olan çoğu erkek eşini aldatmaya kadar gidebiliyor... Ya da onu zorlayıp trip yapıyor kavga ediyor...
eyvah eyvah doğumuma 4 ay kaldı. eşim kesin kavga eder böyle birşey için. kavgayı geçtim ya aldatırsa :18: offf offf 9 ay değil çilemiz 90 yıl
yola getirmekten anladığın bu mu gerçekten???
Emzikle yola getirmem yani... kışkançlık için söylediğim bir durum .... yola getirmek için değil...
erkekleri yola getirmek düşündürücü zor çok zor anlamında cümlemin başındaki erkekleri yola getirmek...
eyvah eyvah doğumuma 4 ay kaldı. eşim kesin kavga eder böyle birşey için. kavgayı geçtim ya aldatırsa :18: offf offf 9 ay değil çilemiz 90 yıl
yola getirmekten anladığın bu mu gerçekten???
Emzikle yola getirmem yani... kışkançlık için söylediğim bir durum .... yola getirmek için değil...
erkekleri yola getirmek düşündürücü zor çok zor anlamında cümlemin başındaki erkekleri yola getirmek...
doğumdan sonra neden hep erkekler suçlu?biz kadınların da ihmal ettiği şeyler yokmu?mesela eşlerimizin yerini bebeklerimiz almıyor mu?cinsellik bizim sıralamamızda alt sıralarda yer almıyor mu?dürüst olun kızlar onları biraz da biz kendimizden uzaklaştırıyoruz.sonra da ağlıyoruz!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?