ahh erkekler demeden önce!!!

Zor durumlar bunlar... Eşlerin çoğu bebek sahibi olunca ilk zamanlar 3-15 ay boşanmanın eşiğine geliyorlar... bazıları durumu toparlıyor bazıları dahada dağılıyor... cinselliğe düşkün olan çoğu erkek eşini aldatmaya kadar gidebiliyor... Ya da onu zorlayıp trip yapıyor kavga ediyor...

ben bu konuyu,ne kimseyi kızdırmak ne kırmak ne de bir tarafı göğe çıkarıp diğer tarafı yermek için açmadım.benim amacım benim de yaşadığım bu süreci, deneyimimle hemcinslerimin az yıpranmayla aşmasını istemiştim.paylaşarak dertler azalır diye düşündüm.negatiflik hayatın her alanında aslında geri teper.bu mutlu günlerin kıymetini bilelim, bebeğimiz kucağımızdayken bunalımda olmayalım istedim.elbet zor günler.ama ölümden başka herşeyin çaresi var.yeterki isteyelim.eşlerimizin anlayış göstermesini isterken aynı anlayışla onlara yaklaşmayı unutmayalım dedim ama aman allahım şimşekler üzerime çekildi.ama bu erkekler çok sinir çok kötü tüü kaka deseydim şayet alkış alırdım eminim.ben gerçekçi yaklaştım,anlayan anladı zaten.beni anlayan herkese teşekkürler.anlayışla başlar herşey zaten

Bence çoğu kadın kendini suçlamaz... bu yüzden tepki almış olabilirsin...
Çoçuk doğurdum ben kolay mı deriz...

Aslında erkeklerinde psikolojisinin bozulduğnu bilmeyiz... Sorumlulukları arttığı için onlar bazen bizden daha gergin olabiliyorlar... Bizim nasıl korkularımız artıyorsa onların da artıyor...

Söyleyecek çok şey var...
kendini kızmış gibi geldin bana böyle bir konu açtığın için... Olumsuzlukları görmezden gel... Bak çoğu kişi içini dökmüş...

bende hep merak ederdim bu sorunları yaşayan sadece benmiyim bencilmi dawranıyorum yoksa bendenmi kaynaklanıyo sorunlar ama anladım ki benden kaynaklanmıyomuş
bu konuyu okuyunca herşeyi daha da net anladım ..
zaten karşılıklı çözülecek bi olay olsa erkeklerde bunu aşabilecek anlayış olsa eminim bize hep destek olurlardı ben çoğu erkekde bu kabileyeti göremiyorum malesef eşlerin yanında olmuyolar aksine bebekden bile daha büyük sorun eşim benim için..

doğru tabi,erkeklerin genelinde bencillik hakim.hele bebek olduktan sonra kıskançlık da başlıyor.bebeğimizle benden daha çok ilgileniyor ona daha çok zaman harcıyor diye.ama erkeklersiz bir yaşam seçmediğimize göre onları yola getirmeyi öğreneceğiz:

Erkekler ve yola getirmek.... Eşim bana diyecek ki bebekle daha çok zaman geçiriyorsun benimle ilgilen... cevabım bebişin emziğini uzatıp gel senide uyutayım olur :)
Sanırım doğru anladım...ilgi isteyen erkek dimi... Yapanlar var gerçi bunu...

yok kızmadım kendime,açtığım konudan memnunum.sadece anlayanın az olması beni hem üzdü hem şaşırtdı.:44:

açıkcası çokda bencillik yapmak istemiyorum onunda haytına biri girdi maddi imkanlar değişti eminim onunda azda olsa psikolojisi bozulmuştur ama benim kadar değil..
ve ben çabalayırum hoşgörülü olmaya çalışıyorum ama hep aynı hiçbir değişiklik yok dediğin gibi bu insanla bir ömür geçireceksem yola getirmem lazım ama olmuyo malesef..
oğlumu çok sewiyorum Allah'ım bana bu güzel duyguyu tatırdı şükürler olsun eksikliğini göstermesin yawrumun ama eşimede baktıkça da dürüst olmak gerekirse acaba olmasamıydı kki diyorum bazen..
ben eşimle konuşmayı dertleşmeyi şakalaşmayı vs... özledim ben eşimle sewgili olmayı özledim..
ya da ben eşimi özledim..

yola getirmekten anladığın bu mu gerçekten???

eyvah eyvah doğumuma 4 ay kaldı. eşim kesin kavga eder böyle birşey için. kavgayı geçtim ya aldatırsa :18: offf offf 9 ay değil çilemiz 90 yıl

Emzikle yola getirmem yani... kışkançlık için söylediğim bir durum .... yola getirmek için değil...

erkekleri yola getirmek düşündürücü zor çok zor anlamında cümlemin başındaki erkekleri yola getirmek...

bencde imkansız genlerinde inatçılık war..

eyvah eyvah doğumuma 4 ay kaldı. eşim kesin kavga eder böyle birşey için. kavgayı geçtim ya aldatırsa :18: offf offf 9 ay değil çilemiz 90 yıl

Ne oluyor canımm herkes öyle değil her erkek de öyle değil... hemen panik yapma....
Eşini tanıyorsun belliki sende kavga edeceği durumları ortadan kaldırırsın olur biter....
offf ya hamile psikolojisi bozan hatun oldum... Ne demeli sana karar veremedim...

yeni bir bebek çok zor...ben 6 aylık yeni bir bebek sahibiyim...bu gün içerisinde kendime ayırabildiğin tek vakit,bebeğimi uyuttuktan sonraki,1 saat...bunun dışında heran ona ve aileme ait...
çok yorucu...hele desteksiz dahada yorucu...büyük kızım 9 yaşında ,onun okuldan gelmesi bile beni rahatlatıyor...çok afedersiniz,banyoya bile anakucağına koyup beraber giriyorum,gerisini siz düşünün...bence bu çok zorlu süreç ,1 veya 1,5 yılda devam ediyor...durdan anlayıp,sizin gibi yürüyüp,konuşana,sizin yediklerinizi yiyine dek ,çok zor...

Şunu söylemeden geçemeyeceğim...

Olumsuz bir cümle bile kuracaksan içinde pozitiflik geçen bir cümle olmalı diye düşünmüşümdür her zaman...

sanırım aldığın tepkilerden olsa gerek azda olsa tebessüm ile okunacak bir cümleye verdiğin karşılık "yola getirmekten anladığın bu mu gerçekten" tabiri... Karşındaki insanla kavga eder gibi olmuş... verdiğin birçok cevap ta bir o kadar sert...Ben ki bu konuya nerden bulaştım da cevap yazdım oldum... gece gece gerildim sayende... bunun hırsını yarın kocacığımdan çıkarırım... Yazık adama suçu yok... ben gelmiş böyle bir konu bulmuş okumuşum cevap yazmışım espili bir şeyler yazdığım halde negatif cevaplar almışım olumsuz etkilenmişim ceremesini kocam çekecek :))))))) Ama tepkileri kaldıramıyorsak yazmamak lazım... Vakit kaybına ne gerek var...
Sonuç olarak
Açtığın konu da çok haklısın sadece erkekler suçlu değil biz kadınlar bazen canım diyen adama Allah belanı versin diyebiliyoruz...
Anlatabilmişimdir umarım...

erkekleri yola getirmek demek beraber gideceğimiz yoldan çıkmamasını sağlamak,o yolda güle oynaya yol almak....ve aynı şey bizim içinde geçerli biz de o yolda olalım ki beraber yürüyelim

asla asla byle düşünme,doğum, bebeğinin olması onu kucağına alıp öpmek dünyada eşi benzeri olmayan mutluluk.kavgalar elbet olucak sanki bebek öncesi olmuyormu?önemli olan bunları uzatmamak.bu güzel günleri keyifli geçir canım.kötü düşünürsen öyle olur.hep iyiyi düşünmek lazım.evet çok zor ben de bunu ne kadar başarabiliyorm.ama en azından başarmak için bir çaba gösteriyorum.atacağımız bir adım gideceğimiz yolda kilometreleri oluşturacak.

yahu neden dalgaya alayım.. bu zaten kanıtlanmış bişey değil mi? hamile olan veya yeni doğum yapmış bayanların hormonları değişmiyo mu? başka topiclerde çok duygusal oldum, en ufak bi şeye kızıyorum ağlıorum diye yazılıyo, ben hormonları değişmiş deince dalga diosunuz..yalan mı, değil.. ben olaya biraz da espri katmak istedim.. topiğin adı doğum sonrası annelerin sorunları değil mi? e haliyle yeni doğum yapmış, sıkıntılı durumları olan anneler dertlerini yazıolar..e araya böle bi konu girince de direk kendilerini savunma duygusu öne çıkıo annelerde...çok da normalll... arkadaşın konusu gayet güzel, ben kötü demedim.. ama katılmıorum kardeşim, bende yeni doğum yaptım ve ayrıca hamileyim

nerdeyse kimse katılmamış sana
ama ben katılıyorum
nedense cogu kadın, bebeğime bakmak yerine kocamın zevkini mi düşünücem diyo, cünkü cinselliğin bi ihtiyac oldugunu unutuyo
bebekten kendimize vakit kalmıyo diyorlar ama, etrafımda 2 tane yeni doğum yapan var. biri salmış kendini, biri gayet düzgün. bütün gün pijamayla gezmek yerine düzgün giyinmek kac dakika alır ki? veya 1 dakikada saçlarını tarasalar? yani bunu bile yapmayan tanıdığıma bebek ziyaretine gittik de benim için bi fena oldu, öpmek dahi istemedim. eşi de aynı şeyi düşünüyor bence. bu da mı cok zor? zaten bebek orda ağlarken hiç bir erkek hadi sevişelim demez sanmıyorum. bazıları bi erkeği mutlu etmek için yaşayamam diyor da, bence insan önce kendisine öz saygısından bakımlı olur, sonrasında da hayat arkadasının mutluluğu ona bu şekilde sorun olmaz, hayat arkadasının mutluluğu onu da mutlu eder. en azından benim için böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…