• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ahh erkekler demeden önce!!!

sevdamsevda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2011
19
1
36
İstanbul
doğumdan sonra neden hep erkekler suçlu?biz kadınların da ihmal ettiği şeyler yokmu?mesela eşlerimizin yerini bebeklerimiz almıyor mu?cinsellik bizim sıralamamızda alt sıralarda yer almıyor mu?dürüst olun kızlar onları biraz da biz kendimizden uzaklaştırıyoruz.sonra da ağlıyoruz!!!!!!

Erkekleri memnun edeceğiz diye ölelim bari..
Doğum bir kadın için zaten baştan sona bir değişim ve yıpranma süreci tam onu atlattık derken bebek bakımı,ihtiyaçları,eğitimi,ev işleri, çalışma hayatı derken mahvoluyoruz ve siz hala erkekleri ihmal ettiğimzden bahsediyorsunuz zaten sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden erkekler mükemmel kadın istiyor.
Ne kadar ütopik yaklaşımlarınız var ben anlamıyorum.BİZ KADINLARDA DİĞER CANLILAR GİBİ MÜKEMMEL DEĞİLİZ ve anlayışı hakediyoruz eğer eşim bebeğimle ilgileniyorum diye beni aldatacaksa bu benim eksikliğimi değil onun karaktersizliğini gösterir.
Bizi kadın olarak daha ne yapalım ben bilmiyorum nedir bu erkek üstünlüğü
Adamlar sadece çalışıp eve para getiriyor yahu başka hiçbir işi hiçbir sorumluluğu yok

Sizin gibi düşünen kadınları anlamıyorum ve anlamayacağım...

Son düzenleme:
Yazınızı beğenmedim, kadınlar erkeklerin ne kuklası, nede kölesi

Erkekleri memnun edeceğiz diye ölelim bari..
Doğum bir kadın için zaten baştan sona bir değişim ve yıpranma süreci tam onu atlattık derken bebek bakımı,ihtiyaçları,eğitimi,ev işleri, çalışma hayatı derken mahvoluyoruz ve siz hala erkekleri ihmal ettiğimzden bahsediyorsunuz zaten sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden erkekler mükemmel kadın istiyor.
Ne kadar ütopik yaklaşımlarınız var ben anlamıyorum.BİZ KADINLARDA DİĞER CANLILAR GİBİ MÜKEMMEL DEĞİLİZ ve anlayışı hakediyoruz eğer eşim bebeğimle ilgileniyorum diye beni aldatacaksa bu benim eksikliğimi değil onun karaktersizliğini gösterir.
Bizi kadın olarak daha ne yapalım ben bilmiyorum nedir bu erkek üstünlüğü
Adamlar sadece çalışıp eve para getiriyor yahu başka hiçbir işi hiçbir sorumluluğu yok

Sizin gibi düşünen kadınları anlamıyorum ve anlamayacağım...
işte biz bu yıpranmayı en az hasarla aşmak zorundayız canım.yoksa sonucunda ardısıra gelen yıpranmalar yaşamaya mahkum oluruz.erkekleri göğe çıkarmak veya hak vermek gibi bir niyetim asla olamaz.ben de birçok sorun yaşadım ama hep karşımdakini suçlu buldum.ya ben?ben de sütten çıkma ak kaşıkmıydım!!!

Myflowes
kadınlara hiç bozulmayan sınırsız garanti kapsamında mal muamelesi yapılmasına çok karşıyım eşler eşlik bekliyorlarsa 9 ay biz karnımızda taşıyoruz 9 ayda onlar kucağında taşısın doyursun bakalım akşama uyuyacak halleri kalıyor mu?
Biz kendi cinsimize böyle yaklaşırsak onlar ne yapar bilemiyorum

işte biz bu yıpranmayı en az hasarla aşmak zorundayız canım.yoksa sonucunda ardısıra gelen yıpranmalar yaşamaya mahkum oluruz.erkekleri göğe çıkarmak veya hak vermek gibi bir niyetim asla olamaz.ben de birçok sorun yaşadım ama hep karşımdakini suçlu buldum.ya ben?ben de sütten çıkma ak kaşıkmıydım!!!
Siz aynen devam edin.Ben hayatım boyunca bir erkeği nasıl memnun ederim diye yaşayacak biri değilim.Sevilmeye ,saygı görmeye layığım bana gerçek aşık,seven bir adamın desteğini görmek isteyenlerdenim.Gerekirse nazımıda çeksin.Ben ona hayatımın en değerli varlığını vermişim daha ne vereceğim

Siz aynen devam edin.Ben hayatım boyunca bir erkeği nasıl memnun ederim diye yaşayacak biri değilim.Sevilmeye ,saygı görmeye layığım bana gerçek aşık,seven bir adamın desteğini görmek isteyenlerdenim.Gerekirse nazımıda çeksin.Ben ona hayatımın en değerli varlığını vermişim daha ne vereceğim

zaten önce kendini memnun edeceksin eşini değil.bu arada evlimisin?evli değilsen yaşamadan konuşmak kolay olur

Eşler arasında herşey karşılıklı olmalı,bebek olunca da böyle olmalı,yani adam dışarda çalışcak gelcek ben yorgunum diyecek sen evin işini yap,aynı zamanda çocuğa bak akşama yemeği hazır et,gel gönlümü de yap derse hiç bir kadın buna tahammül edemez,ediyorsa da eminim bi yere kadardır.Konu erkeği memnun etmek sorusuysa tam tersi kadın el üstünde tutulmalıdır böyle bi durumda.
Ama karşılıklı anlaşma,paylaşma olduğu müddetçe hiçbir sorun olmaz,tek taraflı kimse mutlu olmaz paylaştıkça mutlu olunur.

konuyu açan arkadaşın ifade etmek istediği ile yapılan yorumların çok çakışmadığını düşünüyorum. sanmıyorum ki hiçbir kadın başka bir insanın -eşi bile- olsa kulu kölesi olmak istesin ki zaten yazıdan da böyle bir anlam çıkmıyor. sevdamsevdaya şu bakımdan katılıyorum; evet bebeklerimizle o kadar dolup taşıyoruz ki kendimizi bile ihmal ediyoruz. eşlerimizi nasıl ihmal etmeyelim. hamilelik ve doğumdan hemen sonraki süreç o kadar hassas bir dönem ki, kırılma noktaları ile dolu. bazı ilişkiler eğer temelleri de sağlam değilse en basit bir zorlukta göçüp gidiyor. ama karşılıklı anlayış ve hoşgörü varsa kolay atlatılıyor.
9 ay bir can taşıyoruz, zor bir doğumun ardından bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda daha da zor günler bizi bekliyor. babalardan daha çok uykusuz kalıp, daha çok yoruluyoruz. hormonlarmızın da etkisi ile daha çok yıpranan taraf biz oluyoruz ama bu eşlerimizin de anlayış ve hoşgörü haketmediği anlamına gelmiyor. evet doğum sonrası evliliklerde idare edilme konusunda aslan payı hanımlara verilmeli ama tamamen değil. bu kadarı da aşırı bencillik olur. anne olmak demek bir insanın eşi olduğunu unutmak anlamına gelmemeli. ha derseniz sen ne kadar becerebiliyorsun? çok az maalesef. elimden geleni yapıyorum ama henüz dengeyi tam sağlayabilmiş değilim. ama kendimden umutluyum.

hamilelik,doğum,ele avuca sığmaz,dünyayı hiç tanımayan bir bebek...değişen hayat ve hormonlar...ve bütün bu yenileklere uyum sqğlamaya çalışan bir kadın...
birde ilgi bekleyen koca ,varsa diğer çocuk yada çocuklar...ruhi ve bedeni bir curcuna...
el insaf.....6 ay oldu doğum yapalı,daha tam anlamıyla kendime gelemedim....

bende yazınıza katılmıyorum
çünkü oğlum doğalı 10 ay oldu we aramız hiç ii değil
sürekli aynı laflar
çok değiştin seni böyle bilmiyordum, zaten suç bende ben seni görmek istediğim gibi görüyomuşum aslında öyle değilmişsin kendini benden soğutuyosun sende falan filan hep aynı hep aynı bıktım artık
doğum stresi çekmiyo çocuğa bakmıyo geceleri uykusuz kalmıyo nasıl korunacağını bile o düşünmüyo ben düşünüyorum yinede sürekli ilgi anlayış bekliyo BUNA RAĞMEN ANLAYIŞ BEKLİYO !!
ASIL ANLAYIŞLI SABIRLI HOŞGÖRÜLÜ OLMALARI KENDİLERİ OLMASI GEREKİRKEN!!
bence AH ERKEKLER AHHHHHHHHH!!!!!!!!

konuyu açan arkadaşın ifade etmek istediği ile yapılan yorumların çok çakışmadığını düşünüyorum. sanmıyorum ki hiçbir kadın başka bir insanın -eşi bile- olsa kulu kölesi olmak istesin ki zaten yazıdan da böyle bir anlam çıkmıyor. sevdamsevdaya şu bakımdan katılıyorum; evet bebeklerimizle o kadar dolup taşıyoruz ki kendimizi bile ihmal ediyoruz. eşlerimizi nasıl ihmal etmeyelim. hamilelik ve doğumdan hemen sonraki süreç o kadar hassas bir dönem ki, kırılma noktaları ile dolu. bazı ilişkiler eğer temelleri de sağlam değilse en basit bir zorlukta göçüp gidiyor. ama karşılıklı anlayış ve hoşgörü varsa kolay atlatılıyor.
9 ay bir can taşıyoruz, zor bir doğumun ardından bebeklerimizi kucağımıza aldığımızda daha da zor günler bizi bekliyor. babalardan daha çok uykusuz kalıp, daha çok yoruluyoruz. hormonlarmızın da etkisi ile daha çok yıpranan taraf biz oluyoruz ama bu eşlerimizin de anlayış ve hoşgörü haketmediği anlamına gelmiyor. evet doğum sonrası evliliklerde idare edilme konusunda aslan payı hanımlara verilmeli ama tamamen değil. bu kadarı da aşırı bencillik olur. anne olmak demek bir insanın eşi olduğunu unutmak anlamına gelmemeli. ha derseniz sen ne kadar becerebiliyorsun? çok az maalesef. elimden geleni yapıyorum ama henüz dengeyi tam sağlayabilmiş değilim. ama kendimden umutluyum.
çok şükür yazımı anlayarak okuyan biri çıkmış.herkes o kadar hararetle yazıma çıkışmış ki benim anlatmak istediğimi anlamamışlar bile.işte hemen hayırrrrr la başlıyoruz olaylara.elbet ben de anneyim ben de o sorunları yaşadım ama herşey insanın kendi elinde.negatif bakarsak olaylara peşisıra negatiflikler de ardından gelir.biraz kendimize acımayı bırakıp hayatın güzelliklerinin tadını çıkaralım bence.elbet zor bir süreç ama ahh vahh bana diyip karşımızdakileri de yıldırmadan beraber aşacacığımız zor ama tatlı bir süreç olmalı doğum sonrası.inanın başları zor ama sonrası çok harika geçiyor.

çok şükür yazımı anlayarak okuyan biri çıkmış.herkes o kadar hararetle yazıma çıkışmış ki benim anlatmak istediğimi anlamamışlar bile.işte hemen hayırrrrr la başlıyoruz olaylara.elbet ben de anneyim ben de o sorunları yaşadım ama herşey insanın kendi elinde.negatif bakarsak olaylara peşisıra negatiflikler de ardından gelir.biraz kendimize acımayı bırakıp hayatın güzelliklerinin tadını çıkaralım bence.elbet zor bir süreç ama ahh vahh bana diyip karşımızdakileri de yıldırmadan beraber aşacacığımız zor ama tatlı bir süreç olmalı doğum sonrası.inanın başları zor ama sonrası çok harika geçiyor.

aslında senin anlatmak istediğini herkes anlıyor canım ama herkesin artık belli bi sınırı war en azından benim belki senin dediğin doğru bu sorunları eşlerle birlikte aşmk en iyisi fakat ben ve benim gibi olanlar artık dolmuş ve sınıra gelmiş ve erkeklere razda olsa sabır göstermeli anlayışlı olmalı diyen kişiye hemen tepki gösteriyoruz..
SEBEBSE ARTIK ERKEKLERİN ANLAYIŞ BEKLEME ZAMANLARI DEĞİL BİZ BU KADAR DERTLE BAŞ EDERKEN BİRDE ONLARA GÖSTERRECEĞİMİZ ANLAYIŞIMI DÜŞÜNELİM BU KADAR SORUNUN ARASINDA NEDEN DESTEK GÖRMEK WARKEN ERKEKLERDE BİZE KÖSTEK OLSUNLARKİİ!!!!
SEBEB BU CNM ...

Son düzenleme:
canım konuyu o kadar yanlış bi yere açmışsın ki, doğum yapmış, hormonları allak bullak olmuş, dokunsan ağlıcak olan annelerin hedef tahtası olmuşsun :40:

canım konuyu o kadar yanlış bi yere açmışsın ki, doğum yapmış, hormonları allak bullak olmuş, dokunsan ağlıcak olan annelerin hedef tahtası olmuşsun :40:
Bu kadar dramatik olmayın lütfen.Kimse konu sahibinin düşüncesine katılmak zorunda değil
Bir konu açıyorsanız herkesin sizinle aynı düşüncelere sahip olmadığını bilerek,eleştirileri göze alarak açacaksınız.Eleştiriye tahammülünüz yoksa fikirlerinizi içinizde tutacaksınız bu bu kadar basit
Ki konu sahibi oldukça tatlı bir insan olgunlukla düşüncelerini paylaşıyor.Bizlerde öyle tabi

bencede yanlış düşünüyosunuz arkadaş gayet iyi bir konu açmış teşekkür ediyorum..
ayrıca böyle hormonları bozulmuş falan biraz dalgaya alıyosunuz gibi geldi..

Back