Ahh Bir Olsaa...

Kıymetlim bugün mirac kandili yine sensiz bir kandil dilerimki,son sensiz kandilimdir..Sana hergeçen gün hasretim büyüyor ..Rabbım tum meleklerını tum isteyenlere kavuştursun..

melegim anneni bırakıp yarı yolda cennete gittin bana ordan hayırlısıyla kardeşini gönderki hasretim bırazçıkta olsa dinsin tabikide senin yerine hiç bir şey tutamaz melegim herzaman kalbimdesin seni çok seviyorum canım kızım ....

Ah bir olsa .... Iste mutluluk :lepi: Ah bir olsan serefine seni bekleyen herkesle :teytey: yapardik ah bir olsan diye uzun uzun yazacagim bir liste var geldiginde herseyi yapacagiz canim fazla bekletmeden gel bebecigim :1rolleyes:

Ah bir olsan her sana baktigimda kk deki teyzelerin aklima gelecek ve bebekleri olmayan teyzelerin icin olmayanlar icin

"Ah... bir... olsa....." :ecrin_bebek: .diyeceigm

Son düzenleme:
keşke gelse bebeğim.... bunu eşime söylediğim anı hayal ediyorum o kadar çok istiyorki bana belli etmemeye çalıştıkça dahada üzülüyorum. Bebeğimi göğsüme yatırdığım kokusunu kokladığım anları yaşamak istiyorum. Allahım nasip et yarabbim

allah hepımıze nasıp etsın boyle bır derdı kımseye vermesın sabırlı olucaz

ah bir olsa dünyalar bizim olacak hayatımıza mutluluk gelecek bebeqim hasretinle tutuştuk ne olur bekletme daha fazla.. ne olur bebeqim gel annenin kucağına...
ah bir olsa onun için herşeyi yaparım o miss kokusunu saatlerce koklar uykularımdan olurum saatlerce onu izler hayaller kurarım ah bir olsa ah bir olsa ...

inşallah dilekleriniz kabul olur kızlar.
ben bebiş çok istedim rabbim nasip etti şükürler olsun.sağlıcaklada kucağıma alırım inşallah

Annem nerelerdesin sana ulaşmak için birbirinden iğrenç ilaçlar içiyorum olsun be annem senin bir gülüşünde çektiğim sıkıntıları atacağım.
Annem Daha fazla özlemine özlem katma..
Seni gögsüme basıp uyatacağım Mis Kokunla benim Parçam olduğunu Hissedeceğim..
Annem hani babana mesaj çekecektik^^Ben yolda geliyorum Babacım Uykusuz gecelere Hazırlan^^ Diye mesaj çekecektik..
Günler, aylar, Yıl geçti annem diğer arkadaşların Dünyaya Gelmeye başladılar..Sende gel Annem sağlıklı mutlu Göbüşüme gel..Sana hergün nasıl hasretle beklediğim günleri anlatıyım..
Annem seni çok özlüyorum..Hayatımın Mutluluk Perisi Yoldan Gel Artık..

canım benim bebegin şimdiden inatçı oldugunu belirtiyor sana allahım inşallah hayırlı zamanda melegini gönderecek...

yazılarınızı okudukça inanki içim parçalınıyor kendimden ve bebeğime bakmaya kıyaıyorum kendimi kötü hissediyorum rabbim umarım en kısa zmanda dilediğiniz mutlu haberi size verir ALLAH A EMANET OLUN UMUDUNUZU HİÇ AMA HİÇÇÇÇ YİTİRMEYİN...

merhabalar...ahh ahhh keske olsa..umutla her ay test sonuclarina bakip husrana ugramak oylesine zor ki..ama umut etmeden de yasanmiyor ...hayali bile guzel..gercigi kimbilir nasil olurdu...Rabbim tum isteyenlere ve bana hayirlisiyla hayirli,saglikli,sihhatli evlatlar nasip etsin cennetinden tez zamanda insallah Amin.

Bal Yüzlüm ,
Bugun yeni bı ay yepyenı umutlar içindeyim..Gelme Umuduna gebeyim içimde büyüyen; Büyüdükçe içim yanan meleğim büyülü mekanına gel artık..Seni Hissetmek istiyorum Günlerce Aylarca her tarafımda sana yazılan özlemlerim var..
Rabbim dayanma Gücü ver mafoldumbenkimseyi Meleksiz yavrusuz Koyma :Saruboceq:

Bebeğim Seninde kandilin Kutlu olsun Dilerimki yanımda olasın..Yokluğun yakıyor içimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…