Ahh Bir Olsaa...

:Saruboceq:gercekten cok cok guzel bi yazıokurken gozlerim doldubende anne olup bebegimi koklamak istiyorum doyasıya rabbim isteyeni ondan bekleyen kullarını boş cewirmesin........................AMİN

amiinnnnnnnnn kızlar nooldu hamiş olan varmı aramızda bakalım belkim mart kedilerine yetişiriz hatta ve hatta kaynanam martta doğurmuş kocişi inşallah bizde yetirşirde martta hamiş olduumuzu söleriz meleğim gelsin pati pati babaya doğum günü hediyesi olsun inşşallah aminnnnnnn

kızlar keşke olsa meleğim gelse diyorz ya meleğimiz uça uça gelsin hepimize ben dayanamam kuzumun geldiğini öğrendiğim an tutamam kendimi hem güler hem ağlarım heralde ağlamam dien yalan söyler bukadar beklemekten sonra gel meleğim gel pati pati anneye gel haydi teyzem sizlerde gelin patş patş annelerinize ewlerimizi mis kokunuzla doldurunda bizlerde mutlu olalım kimbilir ne heycanla hazırliicaz odanızı eşyalarınızı hydi melekler uçun gelin bu ay annelerinize bekletmeyin daha fazla teyzem annem bu senin içinde geçerli haydi bi ceeeee yapında gelin kanatlarınızı açında gelin meleklerim annelerinize hadiiii bak şeker vercek anne bak anne sana ciciş alcak bak anne sana sevgi ve şevkat vercek kimsenin yavrusundan başka kimseye veremeyeceği bi sevgi ve şevkat haydi minik melekler beklioz yollarınızı özlemle sewgiyle yanıp tutuşuo yüreklerimiz hasretinizle her geçen gün dahada artıyo özlemimizde sevgimizle
ah bir olsa..... evlat die yanan herkesin melekleri uçupta gelse ah bi olsa hepimiz anne oluversek

ahh ahh ceylancım saysay bitmez benim ah bi olsalarım :CüvCüv:

hamile olsam hamilelik giysem kaytara kaytara gezsem bebemi dogursam kucagıma alsam oğlusumu hatta ogluşlarımı ikiz olsa ahh ahh sonra bunları cok iyi eğitsem kreslere göndersem basarılı olmaları için süper okullara göndersem beni cok sevseler eşimle büyütsek harika cocuklar yapsak cok akıllı olsalar damat essem gelin alsam kaynana olsam ama yaşlanmasam ahh ahh hiç yaşlanmasam oğluslarımın kız kardesi sansalar beni -tatlicadiarzu-

tatil bölegelerinde yazlık evim olsa villalarım sonmodel arabam olsa bi ferrari bi jip siportik giyindiğimde -tatlicadiarzu-jipimi kullanırdım klasik giyindiğimde ferrariyi sengözlerimebaksanab
iş kadını olsam patron olsam işimin eri olsam basarılı bi iş kadını olsam ahh ahh:nazar:

dilediğim gibi alısveriş yapsam gözüm arkada kalmasa bunumu alsam sunumu alsam yerine hepsinide alsam:nazar:

cok saglıklı olsam sevdiklerimde cok saglıklı olsa hep iyi haber verip iyi haberlerini alsam sevdiklerimin acısını görmesem herkes cok mutlu olsa tertemiz kuraksız krizsiz bi dünya olsa sositososito

kıs agzımı actıp yazcak okadar sey varki allah cenii almaya süper bi topik oldu içimi döktüm belki yukardan okuya olur sölemeyle duyulmuyo :roflol:

allah versin nedimm:jeyyar:

canımın içi ceylanım benim ne güzel konu açmışsın valla agladım yazıları okudukça biraz geç oldu ama kusuruma bakma görüşemiyoruz artık valla özledim seniiii allahım hepinizin gönlünün muradını versin sabır ve bol bol dua edin arkadaşlar stresten uzak durun morelinizin yüksek olsun
hayırlı zamanı bekleyinnn

keşke keşke keşkelerimin bitmesini istiyorum artıkbebeşim olsa onunla babasının gelmesini beklesek meleğimle babası annesi meleğim evimin boş olan yerini doldursan seninle oynasam yumuk ellerinle boncuk boncuk baksan bana babanla ikimize gülümsesen nasıl mutlu oluruzsana engüzel şeyleri alsam tek dayanağım sana ömrümü versem daha okadar şey varki kalbimde dile getirmekte zorlanıyorum

Anneciğim yeni aya yeni umutlarla başlıyorum..Hissediyorum ki diğer Arkadaşlarınla sımsıkı tutanarak birbirinize bu ay bana ve tüm annelik duygusunu tatmak isteyenlerinin yüzünü güldüreceksiniz..Annem birbirinizi yollarda kaybetmeyin olurmu Dikkatli gelin
Evimin Mutluluk Perisi Geleceksin dimi :a015:

Merhaba Meleğim;
Uzun zamandır sana yazamıyorum elim gitmiyor Umutsuz bir anneye sahibim demeni istemem..Hergeçen gün kokun üstümde artıyor hergün sana bir adım yaklaştığımı hissederek uyanıyorum ve bir meleği görsem sana benzetiyorum.Kıskanma diyip öpüp sevemiyorum Gel be annem..kucağım seninle dolsun kokumu hissetmeni seni kadar sevebileceğimi bilmediğin için mi gelmek istemiyorsun..Gel de sana herşeyi hayatı öğretiyim ..Anne baba demeni öğretmeyi istiyorum
7gün var önümde ya seni varlığına sevineceğim ya da umutlarımı erteleyeceğim yine ..Annecim bahar geldi baharda seni gezdiriyim birlikte salıncaklara gitmeyi istiyorum gel annem gell..Ömrüme ömür katacak yafrum sağlıklı gel ..

Annesinin gültanesi,
Sensiz geçen bir anneler günü daha yokluğun yürek yakıyor..Aylardır yazıyorum biliyorumki,sağlıklı olarak bir gün geleceksin ama bu geçen zaman zarfında benim hasretim büyüyecek kokunu içime çekeceğim gün için sabırsızlanıyorum..

seneler geciyor arkadasim,yakip parcalayip gitiyor seneler ,ama bizim yavrular gelmez neden bilmem,ben annem uzulmesin diye cok ugrasirim annem mutlu olsun diye benim kuzularim nicin bu kadar acimasiz..hicmi gelmeyecekler biz yanliz onlar olmadanmi ölecegiz..

Cennet kokulu Meleğim;

Senin için 9 ay tüm zorluklara razıyım ilk kalp atışın ilk tekmelerin..Seni kucağıma Aldığımda Miniminnacık ellerine ayaklarına dokunduğumda Yaşama sebebimiz olduğunu hissetmek istiyoruz..Sana ciciler almak istiyorum,ilk agucuğunu ilk kelimelerini duyabilmek..Seninle okumayı tekrar okumayı öğrenmeyi Anne-Baba yazacağın Günü Bekliyorum..
Annem buruk bir anneler günü geçirdim belki süpriz yaparsın dedim bugün tekrar umutlarımın ertelendiği bir gün yaşadım..Sana hayatta herşeyin sensiz geçen bir günde ne kadar anlamsız olduğunu anlatabilsem bizde seni..
Bugün bir karar almam gerekiyordu doktor teyzene gitmeyi bıraktım..Bir kaç ay toparlanıp daha güçlü yaklaşmak istiyorum sana ..Çünkü senin gelme umuduna gebeyim..
Keşkelerle dolu bir gün ..
Sağlıklı gel Anneciğin Babacığın Seni bekliyor...

Annem neolur artık gel hasretin yürek yakıyor..
annen ve baban

Keşke gelse zuzum gelsede onun cennet kokusunu içime çeksem.. Kuzum seni hiç kucağımdan indirmem bilesin. Sana öyle hasretimkisenağlama
bazen susuyorum içime gömüyorum herşeyi Allah'ın gücüne gider diye korkuyorum:çok üzgünüm:
Adını koyduk babanla ama sen gelmedin.. Bizi bırakıp gittiğin günden beri yalnızım..
Baban seni bekliyor başka bebekler seviyor sen gel kuzum, sağlıkla gel biz seni çok sevicez.. Senin sevgi adına hiçbir eksikliğin olmayacak... Ah!!! meleğim gene ağlattın benisenağlama
seni çok özlüyorum hep aklımdasın keşke şimdi kollarımda olsaydın bana gülücükler atsaydın.. Sesini duymak istiyorum minik ayaklarını öpmek annem diye sevmek istiyorum seni..:çok üzgünüm:

günaydın kızlar bende hamiş oldugum günün hayallerini kuruyorum..hamişken kesin havalanırım diyorum..çok bekledim gibime geliyor..eşime süpriz yaparak nasıl anlatırım diye düşünüyorum..esimle mutlulukdan herkese nasıl haber verecegimize kadar hayal ediyorum..bebarer bebek alışverişine çıkmayı n egerekli hepsini almayı..evde 3 kişilik nasıl bir aile olacagımızı..aksamları evimizde şenşakrak çocuk sesi olmasını...onunla işden gelince oynayacagımız oyunları..geceleri uyurken bebişimi izlemeyi..hasta olursa ne yaparım o benim canımın bir parçası..ve böyle devam ediyor canım....

kıslar bu içten özlemleriniz benide ağlattım benimde içim yanııyoooooooooooo bende sizler gibi bi gelse diye her ay bekliyorum rabbimin mucizesini gerçek bi mucize nasıl kıyılır bakmaya bile kıyılamazken allahım bi gelse bende onu pamuklarda belerim herhalde yeterki aç kalayım herşeye razıyım bi gelse eşimin ölen kardeşlerine benzeyen özlemim öznurcum olsun yada bi oğlum ama çok bekledim çokkk 5 yıl rabbim çok zor bu imtihanın çokkkkkkkk taşıyamıyorum artık içim çok yanıyo evlat hasretiyle hep geçen yıllarıma yanıyorum bazen ne kariyer ne bişi eşin iiyi olduktan sonra bence çocuk olmalı offffff offfffffff bu ay kızkrdeşimin yanına gidiyorum almanyaya ama koca bebeğim eşim olmadan onu bebek yerine koyuyorum napimmmmmmm kıs kardeşim doğum yapıyo ailemize yeni bi üye gelicek biraz kafamı dinleyip bebek özlemi gidericem ama kocamıda nasıl bırakıcam hayırlısı onu çok sefiyorum çokkkkkkk

Son düzenleme:
Cennet kokulu Meleğim;

Senin için 9 ay tüm zorluklara razıyım ilk kalp atışın ilk tekmelerin..Seni kucağıma Aldığımda Miniminnacık ellerine ayaklarına dokunduğumda Yaşama sebebimiz olduğunu hissetmek istiyoruz..Sana ciciler almak istiyorum,ilk agucuğunu ilk kelimelerini duyabilmek..Seninle okumayı tekrar okumayı öğrenmeyi Anne-Baba yazacağın Günü Bekliyorum..
Annem buruk bir anneler günü geçirdim belki süpriz yaparsın dedim bugün tekrar umutlarımın ertelendiği bir gün yaşadım..Sana hayatta herşeyin sensiz geçen bir günde ne kadar anlamsız olduğunu anlatabilsem bizde seni..
Bugün bir karar almam gerekiyordu doktor teyzene gitmeyi bıraktım..Bir kaç ay toparlanıp daha güçlü yaklaşmak istiyorum sana ..Çünkü senin gelme umuduna gebeyim..
Keşkelerle dolu bir gün ..
Sağlıklı gel Anneciğin Babacığın Seni bekliyor...

Annem neolur artık gel hasretin yürek yakıyor..
annen ve baban

senağlama ağlattın beni canım
bu yazdıklarını bizde yaşıycaz inşllhhh :Saruboceq:

okudukça içimizdeki hasretin derinligi dışa vuruyor..söz verdim ben kendime bu konuda hassasım ama gergin degilim..sakince bekliycem yavrumu...tabi oda gelmek isterse...

arkadaşlar anneler günü çok zor geçiyor yaa..kimse bim anneler günümü kutlamadı..eşim bile çekindigini söyledi konu açılırda kırılırsın diye korkuyorum dedi..((tabi kendi içindeki yarayı hiç hesaba katmıyor)

4 yıldır minik mucizemi bekliyorum..biliyorum gelecekkkkk

sarıcivcivimim burdayız Belki geç olacak anneler günün kutlu olsun rabbim en kısa sürede nasip etsin sağlıklı üçüzlerin olsun inşallah..
Eşine kızma çünkü onlar bizi düşündüklerinden onlarda ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar ..Haftaya babalar günü kimbilir onların içinde ne fırtınalar kopuyor

X