Ahh Bir Olsaa...

Ceylan

BiHüzünSaklı ve BinUmutla
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2008
12.871
15
Bi olsa dediğimizde yapacaklarınızı hayallerinizin nasıl gerçeğe dönüştüreceğinizi,neler neler yapacaklarınızı Paylaşalım ...
^^Bugün Eşimin Doğumgünü keşkelerle dolu birgün geçiriyorum Meleğimi hissetmek ona dokunabilmek için gün saymayı sabırsızlıkla bekliyorum.Cennet kokulu Meleğim sağlıklı gel Anneciğin Babacığın Seni bekliyor...
Senin için 9 ay tüm zorluklara razıyım Seni kucağıma Aldığımda Miniminnacık ellerine ayaklarına dokunduğumda Yaşama sebebimiz olduğunu hissetmek istiyoruz..Sana ciciler almak istiyorum,ilk agucuğunu ilk kelimelerini sarfettireceğim..Seninle okumayı tekrar okumayı öğrenmeyi Anne-Baba yazacağın Günü Beklemek istiyorum..
Keşkelerle dolu bir gün ..
Gel Meleğim Gel annesinin Engüzel rüyası ...^^

Dipnot:Eğer konumuz uygun bölümde açılmadıysa Lütfen kitlemek yerine Uygun Yere Taşıyabilir misin??a.s.

Son düzenleme:
canımm harika bi topicc, ellerine sağlıkk...

bende yavrum için diyorum bi olsa...
geceleri koynuma alıp saçlarını okşayıp koklayıp uyurdumm... en güsel hayatı ona verirdimm... onu ağlatmamak için elimden geleni yapardımm... hayata daha bir sıkı sıkı bağlanırdımm... rabbime daha da şükürler ederdimm... olmayanlara da vermesi için daha bi dua ederdim... keşke olsa... :çok üzgünüm:

benimde meleğim gelse neler yapmazdımki koklardım öperdim geceleri ona sarılıpta yatardım hayatım olurdu artık ellerini hiç bırakmak istemezdim cennet kokulum bir gelsin hepsini yapıcam inşallah allah bu mutluluğu bizlere yaşatır

bir de kendi evim olsun isterdim..
ah bi olsa bebeğimin de odası olsaa onu hazırlasamm misler gibii... keşke olsa...

allah şu cuma günü hepinizin dileklerini kabul etsin annelik duygusunu her isteyene versin rabbim

ahh bir olsa... ne kadar sık kullanırız değilmi bu cümleyi insanoğlu sürekli bişilerin olmasını ister ve bekler...çok hoş bi topic:1hug:

En başta anne olmak bi çok kadın gibi benimde ah keşke olsalarımdan...huzurlu,mutlu sağlıklı bi yuvada aşkımızın meyvesini büyütmek,anne sıfatına erişmek istiyoruma.s

canım çok güzel temenniler bunlar rabbim inşallah duaların kabul eder en kısa zamanda bebeğine kavuşursun ve bu dileklerinin hepsini gerçekleştirirsin allahım bebeklerimizi kucağımıza almayı isteyen herkese nasip etsin

bende bebek istiyorum diyeceğim ama yine bazı arkadaşlar yaşımın küçük olduğunu bu sebepten dolayı da benim aceleci olduğumu söyleyecekler belki yine. ama umrumda değil ben bebeğimi sağlıklı zamanlarımda kucağıma almak istiyorum kimsede beni yazdıklarımdan dolayı yanlış anlamasın lütfen yanlış anlanırsam çok üzülürüm
ben genç anne olmak istiyorum bebeğimle beraber büyümek istiyorum onun her anını sağlığım yerindeyken onunla beraber yaşamak istiyorum torunlarımın olduğunu görmek istiyorum ben anneannemi hiç görmedim torunlarımında benimle aynı kaderi yaşamasını istemiyorum ben öldükten torunlarımın keşke anneannemi bizde görseydik demelerini istemiyorum " kader tabiki ne olacağımız belli değil "
sonra çocuklarımın anne ve babasıyla harika vakitler geçirmesini istiyorum ben öldükten sonra keşke ailemle şunları yapabilseydim dememesi için bu kadar acelem o erken gelsin ki sağlıklıyken onunla harika vakitler geçirelim hiçbir şey için geç kalınmış olmasın yani çocuklarımın benden sonra ailemle harika zamanlar geçirdik bizimle arkadaş gibiydiler demelerini torunlarımın beni hatırlamasını istiyorum sanmıyorumki çok şey istiyorum herkesin anne olma isteği ne kadar doğalsa benimde o kadar dogal yaşım genç olabilir ama anne olmak için hazır olduğumu düşünüyorum
belki biraz fazla alınganım bugün olabilir (adetime verin, yada yaşadıgım hayal kırıklığına )

bende 21 yasında evlendım. 2 yıl cocuk ıstememıstık sonra anne olunca o 2 yılı kayıp olarak düşünüyorum.ınsallah hersersey gonlunce olur....

ay ceylancım cook guzel bı yazı olmuş. ınsallah bu ay hamış olursun....

Tüm temennim Hepimizin Biran Önce sağlıklı ve hayırlı şekilde hamile kalabilmemiz......

Slm kızlar benimde "keşke olsa" diyebileceğim şeylerin başında hamile olmak geliyor.Bitanecik meleğimle vakit geçirmek,ona sarılıp uyumak ve hatta onun için saatlerce uykusuz kalıp başında beklemek..Anlatılmaz bir duygu olsa gerek!Allah'ım hepimizin yürekten gelen bu isteklerini elbet kabul eder.Mühim olan kalben O'na inanmak.Dilerim bu mübarek cuma günü hepimizin tüm duaları kabul olur..

canım inşallah dileklerimiz biran önce gerçek olur.allahım isteyen herkese nasip etsin anne olmayı

Keşke hiç korunmasaydım ve hemen çalışmalara başlasaydım...

Ahh bir bebeğim olsa da onunla ilk kez gittiğim heryerde resmim olsa..
Gerçekten bir aile oluruz o zaman, bir çiftten ziyade bir sıcak ailemiz olur......Evimiz şenlenir.

SEVGİYİ BELLİ ETMENİN TÜM METODLARINI ONDA DENERİM..

ahhh meleğim bi olsa o uzun yolu kat edip bi gelse anne ve babasına ilk gözyaşlarıyla çığlık çığlığa merhaba dese bugün meleğimin yaşamasına izin verseydik yaşına geliyodu 11.ayına girmişti meleğim tahminen biz keşke demekten yorulduk...keşke ben biraz daha cesaretli babası biraz daha korkusuz olsaydı ben neye hasretim bilirmisiniz yawrumun süt kokusuna ben neye hasretim bilirmisiniz o benimleyken çektiğim oiğrenç miğde bulantılarına tüm sabahı banyoda kusarak geçirip ardından meleğime tekrar ninni söylemeye hasretim onunla konuşmaya ahhh bi olsa dediğim tek şey meleğimmmmmmmmmmmmmm ah bi olsa ona neler almam ahbi olsa uğruna bu candan geçerim hadi meleğim yap sürprizinide güldür yüzümüzü rabbim ahbi olsa demeden nasip etsin cümlemize meleklerimizi

Insallah Allah hepimizi bebeklerimize kavusturur. Ama gercekten allah herkese rahat hamilelik, saglikli bebekler nasip etsin. Surekli diken uzerinde hamilelik gecirmek de cok zor. Allah ayrica hayirli evlatlar nasip etsin. Emin olun hepinizin insallah hayirli haberlerini okuyacagiz burada insallah.

kıslarr yazılarınız okadar hoşuma gittiki inşallah rabbim biran önce bebeklerinizi size kavuştururr dualarım sizinlee kıslarr

Günaydınlar Yeni Bir hafta Yepyeni Umutlar...
Annesinin Cantanesi..Cumartesi yine rüyalarımı süsledin yine seninle uyandım Yutkunamadım.. Gözlerimi sımsıkı kapatıp tekrar rüyalarımda sana Ulaşmaya Çalıştım Olmadı olmuyor yafrum...
Senin Geleceğini biliyorum Belki sevgimizi sana inandıramadık..Gel anneciğim gel Yüreğimizin derinlerindeki sevgiyle büyüteceğiz seni ..Sana hergün Nasıl bir Aşkın tutkunun Meyvesi olacağını anlatacağım daima..
Uykularımda uyandığımda kabuslarla değil ağlayışınla uyanmak istiyorum
Gel Annem Gel...Kınalı yavrum sağlıklı Gel...

ahhh ahh yareme dokundunuz .beninde hayalimde neler neler var olunca şunu yaparız bunu alırız demi aşkım beklenen ve gelmeyen bebek ya diyorum herseferinde eşime yazık oda biliyo zayıf noktam cok bişeyler dile getirmiyo alıncam die birileri bana ANNE desin istiyorum hamile olup karnımı gere gere onu gezdirmek istiyorum bende polikistik over oldugundan olmuyor bebegim eşimi maddi manevi cok yıpratıyorum iki ayda bir ayrıl benden git senin cocugun olsun diyorum ama napiim cok üzülüyom rabbim inşallah hepimize müberek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar versin geldigi evin mutluluglunu kat kat artırsın AMİN

canım pko için tedavi olabilirsin.. neden olmasın bebişin. allahın izniyle tüm isteyenlerin olacak.. kocanıda yıpratma sakın.. yazık adama kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…