Ahh Bir Olsaa...

ah benimde meleğim gelse bir..
anne giyim mağazalarının önünden geçerken vitrine takılıp kalıyorum hep.. acaba bende birgün giyebilecekmiyim bu elibeslerden? kendimi o elbiselerle hayal ediyorum..

bebek kıyafetleri görüyrum.. şimdiden diyorum bebişime şunu alacağım bunu alacağım..kalbimle konuşuyorum hep..

eşim . ben ve bebişimizi hayal ediyorum..

bebişim karnımdayken eşim bana yaklaşıp karnıma kulağını dayıyor.. tekmelerini duymak için..

üçümüz birlikte yuvamzda eğleniyoruz.. bebişim gözlerimin içine bakarak yürümeye çalışıyor.. koltuklarımıza tutunarak...

onu hazırlıyorum okula göndermek için.........

offfffff offffffffff saymakla bitmez benim bu hayallerim:nazar:

tabiki de bir bebek hayatda hic birseyi istemedim ben bir cocugumun olmasi kadar ins tum ah bir olsa dediginiz hersey olur arkadaslar

meleğim.....
zaman geciyor su gibi akıp geciyor
cok bekletmeden gel meleğim
annenin kollarına gel artık
o sıcak o sefkatli kollara
sarıp sarmalayım seni :asigim:
gezelim :asigim:tozalım ciciler alalım
artık bekletmeden gel meleğim..
umudumu kaybetmeden gell
anneyi fazla bekletmeden gel artık.........

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

merhaba arkadaşlar,daha once siteye cok girdim hepinizin sıkıntılarını , mutluluklarını okudum.ancak siteye ilk defa yazıyorum.
ben daha once üç defa düşük yaptım.en sonunda kanda pıhtılaşma denildi(heterezigot)daha sonra coraspirin ve fragmin ignesine başladım 1 ay içerisinde tekrar hamile kaldım ancak dün yeniden düşük yaptıgımı ögrendim.doktorum esim ve bana genetik test yaptırmamız gerektiğini söyledi.ögretmen oldugum için subat tatilinde ankarada(zekai tahir burak hastanesi) genetik testi yaptıracagım.bu konuda benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlardan , genetik testi konusunda bilgilerinizi ve durumum konusunda yorumlarınızı rica ediyorum.(şimdilik kardeşimin adresinden girmek zorunda kaldım ozlem_28)

Canım benim çok geçmiş olsun Allah tekrarından korusun Seninle aynı durumu yaşayan arkadaşlarımız yok eğer konu açarsan sana yardım edecek arkadaşlarımız vardır biryerlerde:1hug:

Bu ay ne umutluydum anneciğin ve babacığının Doğumgünlerini geçirdik Süpriz yapacağını bekledim Hayırlısı böylemiş ama nerde bir yerlerde Melek görsem içime sokasım geliyor Biliyorum ki,sağlıklı gelmek için zamanını bekliyorsun ama senin hasretin yakıyor Yaşama sebebiz..Hergün Ağlayışınla uyunmak yerine gözlerim yaşlı uyanıyorum
Sevgin hasretin o kadar büyük ki içimdeki fırtınalı duyguları ifade edemiyorum
Sanırım kelimelerin bittiği yer burası......

harikasınız kızlar ağlayarak okudum inanın benimde ah keşkem meleğim.
gel meleğim nazlı kuzum gel artık seni okadar hasretle beliyoruzki. ben babanada hasretle özlemle gözyaşlaıyla kavuştum 5 sene bekledim sevdam için sende bekletme anneni bitanem. geçen gün değişik birşeyler oldu acaba bizimlemi geldimi kuzucum dedim babana takılma öyle belli olmaz dedi ama gözlerindeki buğuyu gördüm okadar hasretki oda sana. beni üzmemek için belli etmiyor ama arada kaçırıyor ağzından gelsin artık diye. sen çok tutkulu bir sevdanın meleği olacaksın. sen gelince anlatacağım sana hepsini uzuuun uzuuun. şimdi vitrinlere bakıp iç geçirdiğimiz cicileri alacağım sana. sevgiyle aşkla büyüyeceksin. biliyorum geliceksin. ama zamanım var annecim merak etme diyorsun dimi meleğim. hasretle bekliyoruz

allah herkesin gönlüne göre versin.birbirimize umut olalım.sonunda hepimizin dileği kabul olacak inşallah.

Meleğim iki gün kaldı ya umutlarımı bir ay daha erteleyeceğim ya da varlığına sevineceğim tam 6 aydır yokluğunla kahroluyorum Bu ay bari hasretini yüreğimden götür evimin perisi.....................

ahhh bi benim meleğimde olsa bütün sıkıntılarım geçicek her şey daha güzel olucak ALLAHIM NE OLUR MELEKLERİMİZİ GÖNDER BİZE

meleğim iki gün kaldı ya umutlarımı bir ay daha erteleyeceğim ya da varlığına sevineceğim tam 6 aydır yokluğunla kahroluyorum bu ay bari hasretini yüreğimden götür evimin perisi.....................
canımmmmmmmmmmmmmmmmmm......güzel bebeğim......sen benim en kıymetlim olacaksın....sırılsıklam aşık olduğum babana benze emi?
Sadece onu babayken izlemek bile yeter bana....çok arzu ettik seni yavrum...çok bekletme...sağ,salim gel...esirsiz kusursuz gel emi?yüce allahımın dediği olur...ama çok bekletme emi yavrum?

bende bebek istiyorum diyeceğim ama yine bazı arkadaşlar yaşımın küçük olduğunu bu sebepten dolayı da benim aceleci olduğumu söyleyecekler belki yine. ama umrumda değil ben bebeğimi sağlıklı zamanlarımda kucağıma almak istiyorum kimsede beni yazdıklarımdan dolayı yanlış anlamasın lütfen yanlış anlanırsam çok üzülürüm
ben genç anne olmak istiyorum bebeğimle beraber büyümek istiyorum onun her anını sağlığım yerindeyken onunla beraber yaşamak istiyorum torunlarımın olduğunu görmek istiyorum ben anneannemi hiç görmedim torunlarımında benimle aynı kaderi yaşamasını istemiyorum ben öldükten torunlarımın keşke anneannemi bizde görseydik demelerini istemiyorum " kader tabiki ne olacağımız belli değil "
sonra çocuklarımın anne ve babasıyla harika vakitler geçirmesini istiyorum ben öldükten sonra keşke ailemle şunları yapabilseydim dememesi için bu kadar acelem o erken gelsin ki sağlıklıyken onunla harika vakitler geçirelim hiçbir şey için geç kalınmış olmasın yani çocuklarımın benden sonra ailemle harika zamanlar geçirdik bizimle arkadaş gibiydiler demelerini torunlarımın beni hatırlamasını istiyorum sanmıyorumki çok şey istiyorum herkesin anne olma isteği ne kadar doğalsa benimde o kadar dogal yaşım genç olabilir ama anne olmak için hazır olduğumu düşünüyorum
belki biraz fazla alınganım bugün olabilir (adetime verin, yada yaşadıgım hayal kırıklığına )

Ebru1987ciğim, tabi ki genç anne olmak istemen konusunda çok haklısın. Ben şimdiye kadar bebek kesinlikle düşünmediğim için pişmanım. O yüzden kendimi tuhaf buluyorum. Ben mi anormalim böyle bir isteğim yok diye. Aslında tabi ki bebekler dünyanın en masum canlıları. Ama ben şimdiye kadar hep, hayatın çok zor olduğunu düşünüyor ve dünyaya bir canlı getirmenin sorumluluğunu üstlenmek istemiyordum. Bütün mesele bu. Kesinlikle bebek düşün çok haklısın. Böyle benim gibi belli bir yaştan sonra düşünmeye başlayınca insan çok daha zor oluyor.

Bu arada Ceylancığım, topicin hayırlı olsun. a.s.

yorumları okuyamıyorum kızlar çok kötü oldum bir iki tane okuyunca ahhhh bir gelse ahhhhh

allahım hepimize tattırsın inşallah yakın zamanda artık

Meleğim,
Bu ayda tutunamadın minicik olacak ellerinle anneciğinin rahmini tutsaydın seni kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum
Gel be annem ..
Hasretinle kahroluyorum kucağıma bebekleri alınca sen geliyorsun aklıma onların ten kokularını kıskanma diye hemen veriyorum annelerine
Gel Annem Rüyamda sana dokunabilmek için erken uyumak yerine Uykusuz kalmak istiyorum annem.....

Son düzenleme:
canım benim üzülme lütfen allahın izni ile gelecek melegin helşe sen şu yarayı yaktır bide hsg çektir bak o zaman nasıl geliyor bebeişim üzülme hayatım

ağlarım bennn ağlarım gelse
dayanamam kiiiiii tutamam kendimiiii öyle çok ağlarım kiiii
sonunda benle olduğuna inanamadığım için ağlarım belkiii
belkide öylesine dökülüberir göz yaşlarımmm
bilemiyorum kiii öle uzak geliyoki aslında yakınkenn
sanki o mucize hemen gelmez gibi geliyo benim içinnn
ağlarım bennnn çok ağlarım hemde
tutamamki kendimiii...

ağlarım bennn ağlarım gelse
dayanamam kiiiiii tutamam kendimiiii öyle çok ağlarım kiiii
sonunda benle olduğuna inanamadığım için ağlarım belkiii
belkide öylesine dökülüberir göz yaşlarımmm
bilemiyorum kiii öle uzak geliyoki aslında yakınkenn
sanki o mucize hemen gelmez gibi geliyo benim içinnn
ağlarım bennnn çok ağlarım hemde
tutamamki kendimiii...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:Ağlama annesi gelecek meleğin :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Meleğim,
Bu ayda tutunamadın minicik olacak ellerinle anneciğinin rahmini tutsaydın seni kucağıma alabilmek için sabırsızlanıyorum
Gel be annem ..
Hasretinle kahroluyorum kucağıma bebekleri alınca sen geliyorsun aklıma onların ten kokularını kıskanma diye hemen veriyorum annelerine
Gel Annem Rüyamda sana dokunabilmek için erken uyumak yerine Uykusuz kalmak istiyorum annem.....

senağlamasenağlama

öff kıslar ya benide ağlatınız hepimiz içi yanıyo bebek öslemiyle kokusuyla varlığı bi dert yokluğu bi dert bakalım ben bi buçuk ay önce düşük yaptım 5 yıla yakın olmuyodu boş gebelik geçirdim bi iki haftada olasa hamişliği yaşadım geçceleri uyku tutmuyodu eşimle beni heyecandan alahım inanmıyodum ağlıyodum eşim geceleri sürekli elini karnıma koyup uyuyodu çokk istediğimiz için mi belki bilmem yarım kaldı ainşşalh yine yaşıcam rabbim bizde vercek sadece sabr lazzım herkese hemn vermiyo ama o büyük yüzümüzü güldürcek canlarım vardr bi bildiği rabbim güzel eyler ne eylerse güsel eyler
:CüvCüv:

öff kıslar ya benide ağlatınız hepimiz içi yanıyo bebek öslemiyle kokusuyla varlığı bi dert yokluğu bi dert bakalım ben bi buçuk ay önce düşük yaptım 5 yıla yakın olmuyodu boş gebelik geçirdim bi iki haftada olasa hamişliği yaşadım geçceleri uyku tutmuyodu eşimle beni heyecandan alahım inanmıyodum ağlıyodum eşim geceleri sürekli elini karnıma koyup uyuyodu çokk istediğimiz için mi belki bilmem yarım kaldı ainşşalh yine yaşıcam rabbim bizde vercek sadece sabr lazzım herkese hemn vermiyo ama o büyük yüzümüzü güldürcek canlarım vardr bi bildiği rabbim güzel eyler ne eylerse güsel eyler
:CüvCüv:

Amin canım inallah Allah sağlıklı melekler Doldursun kucaklarımızı:Saruboceq:

X