- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Cift rahim ,rahim bozukluğu olabilir ben cift rahimliyim yogun kanamam olurdu bez kullanmadim hic hep ped kullandim özellikle adetin ikinci günü wc ye zor yetisiyordum yoksa ev batiyordu pacalarimdan akiyordu resmen .
Gerci siz dogum yapmissiniz belli olurdu doktor görürdü baska sorun var demek.
Arkadaşlar ben 17 yaşında adet olmaya başladım 20 yaşında evliyim 1 de çocuğum var düzensiz ve aşırı derecede çok adet oluyorum okadar çok oluyorum ki gunde 2 bez bazen 3 bez değiştiriyorsunuz bez dediğim de bebek bezi kesinlikle normal ped kullanamıyorum ayda 5 gün ölüm gibi geliyor tabi bazende 2 ayda oluyorum anlamiyorum neden boyleydim hastaneye gittim ultrasonografiye randevu verdi 1 ay sonra neyse gittim sonuçlar bende doktorun ameliyattaymis bugün gitcem bisey çıkar mı sizce
ben bebek bezi yerine depend marka kadın hasta külotları var onları öneririm. doğumdan sonra (normal doğum yaptım bu arada 2 gün çok kanama ve akıntı oluyor) onu kullandım 2-3 saatte bir değiştiriyordum hem kullanımı kolay hem pantolonun felan içinde iz yapmıyor hem de sağa sola taşmıyor. bebek bezinden daha hijyenik tavsiye ederim..
Gidicem bugün teşekkürlerBenım bı arkadasımın basına gelmısti.. Araştırdılar sebebini bulamadılar.Meğer kist varmış.. Başka doktora gittğinde farketti.. Sürekli olan kanamalardan dolayı kan kaybetmişti onun ıcınde takviye kan ilacı almaya basladı.. Siz de acilen gidin doktora..
Tamam sagolunHasta bezi bence de en mantikli olani.
Dogumumda 1 hafta kullanmistim.cok faydasini gördüm .
Sık aralıklarla degistirin bir de.
Aklima takilan sanki TR genellemesine gore gec adet olmussunuz.genel kesim 13-15 arasidir ya.
Bunu dr a deyin mutlaka.
Zaten bende vajinal enfeksiyon var mantar hamileligimde olmuştum doğumdan sonra gectiBüyük ihtimalle miyomun vardır, aşırı kanamalara miyom sebep oluyor
Ama arkadaşların dediği gibi ped işini çözmeniz lazım, bebek bezi ile olmaz o iş, mantar olursunuz
Aldım inan hepsini denedim ama geçiyor afedersiniz lavibaya otururken hep kan akıp duruyor çeşme gibiPedi düzgün kullanır ve ilk günlerde bahsettiğin gibi yoğun kanama varsa yarım saatte bir değiştirirsen bişey olmax. Bunun aksini söylüyorsan kanamadan baygınlık fln geçirmen lazım.
Okadar uzun saat bebek bezi kullanmak hiç sağlıklı değil. Kaliteli markaların gece olanlarından al.
Annemde çok oluyor ama benim kadar değil o en azından ped kullanabiliyorHemen doktora git. Hiç normal değil.
a
Olsun sen yine de git.Annemde çok oluyor ama benim kadar değil o en azından ped kullanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?