- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Arkadaşlar ben 17 yaşında adet olmaya başladım 20 yaşında evliyim 1 de çocuğum var düzensiz ve aşırı derecede çok adet oluyorum okadar çok oluyorum ki gunde 2 bez bazen 3 bez değiştiriyorsunuz bez dediğim de bebek bezi kesinlikle normal ped kullanamıyorum ayda 5 gün ölüm gibi geliyor tabi bazende 2 ayda oluyorum anlamiyorum neden boyleydim hastaneye gittim ultrasonografiye randevu verdi 1 ay sonra neyse gittim sonuçlar bende doktorun ameliyattaymis bugün gitcem bisey çıkar mı sizce
Normal ped kullandigimda hemen dışarı çıkıyor biliyorum bez kullanmak iğrenç gerçekten çok rahatsız edici ama normal pedde direk çıkıyorbez diyosunuz ne kadar sağlıklı. üstelik günde 2 -3. bana çok saçma ve sağlıksız geldi. normal ped kullanın iki saatte bir değiştirin.
Normal ped kullandigimda hemen dışarı çıkıyor biliyorum bez kullanmak iğrenç gerçekten çok rahatsız edici ama normal pedde direk çıkıyor
Teşekkürler paylasicambebek bezi bile olsa günde 2-3 kez değiştirmek hiç hijyenik değil.
bu düzensiz adet çoğunlukla pko oluyor ama çocuğun da var genelde pko.lularda çocuk olması sorun oluyor.
doktorunun cevabını bizimle de paylaş. onun dışında burdan birinin ekstra bilgi sahibi olabileceğini sanmıyorum.
Bugün sonuclarimi ogrenicem inşallah doktor bana kis olabilir demistiaşırı bi kanama var o zaman bence hemen doktora git, hiç normal değil
bez kullansanız bile daha sık değiştirin onu benceİlk gün yarım saat olmadan dışa çıkıyor adetimin son 2 günü ped kullanıyorum oda azalıyor tabi bazen yinede çıkıyor
Yapacak biseyim yok amao kadar saat hijyen 0 olmaz ki öyle
İlk gün yarım saat olmadan dışa çıkıyor adetimin son 2 günü ped kullanıyorum oda azalıyor tabi bazen yinede çıkıyor
OneRahim anomalisi olabilir .
Tesekkur ederim ilk defa duydum gecmezse denicemben bebek bezi yerine depend marka kadın hasta külotları var onları öneririm. doğumdan sonra (normal doğum yaptım bu arada 2 gün çok kanama ve akıntı oluyor) onu kullandım 2-3 saatte bir değiştiriyordum hem kullanımı kolay hem pantolonun felan içinde iz yapmıyor hem de sağa sola taşmıyor. bebek bezinden daha hijyenik tavsiye ederim..
Denedim hepsini olmuyorGece pedi kullan, o da olmazsa tampon+ped kullan. Bebek beziyle olacak iş mi?
2-3 kez değiştirmek de yanlış. Pişik olmuyor musun?
pko olabılır evet bende var bazen çok oluyor.ama yaş ılerledıkce azalıuor artık 20 yasından sonra azalması lazımArkadaşlar ben 17 yaşında adet olmaya başladım 20 yaşında evliyim 1 de çocuğum var düzensiz ve aşırı derecede çok adet oluyorum okadar çok oluyorum ki gunde 2 bez bazen 3 bez değiştiriyorsunuz bez dediğim de bebek bezi kesinlikle normal ped kullanamıyorum ayda 5 gün ölüm gibi geliyor tabi bazende 2 ayda oluyorum anlamiyorum neden boyleydim hastaneye gittim ultrasonografiye randevu verdi 1 ay sonra neyse gittim sonuçlar bende doktorun ameliyattaymis bugün gitcem bisey çıkar mı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?