Ah şu kadinsal sorunlar

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Arkadaşlar ben 17 yaşında adet olmaya başladım 20 yaşında evliyim 1 de çocuğum var düzensiz ve aşırı derecede çok adet oluyorum okadar çok oluyorum ki gunde 2 bez bazen 3 bez değiştiriyorsunuz bez dediğim de bebek bezi kesinlikle normal ped kullanamıyorum ayda 5 gün ölüm gibi geliyor tabi bazende 2 ayda oluyorum anlamiyorum neden boyleydim hastaneye gittim ultrasonografiye randevu verdi 1 ay sonra neyse gittim sonuçlar bende doktorun ameliyattaymis bugün gitcem bisey çıkar mı sizce

bebek bezi bile olsa günde 2-3 kez değiştirmek hiç hijyenik değil.
bu düzensiz adet çoğunlukla pko oluyor ama çocuğun da var genelde pko.lularda çocuk olması sorun oluyor.
doktorunun cevabını bizimle de paylaş. onun dışında burdan birinin ekstra bilgi sahibi olabileceğini sanmıyorum.

Teşekkürler paylasicam

İlk gün yarım saat olmadan dışa çıkıyor adetimin son 2 günü ped kullanıyorum oda azalıyor tabi bazen yinede çıkıyor

ben bebek bezi yerine depend marka kadın hasta külotları var onları öneririm. doğumdan sonra (normal doğum yaptım bu arada 2 gün çok kanama ve akıntı oluyor) onu kullandım 2-3 saatte bir değiştiriyordum hem kullanımı kolay hem pantolonun felan içinde iz yapmıyor hem de sağa sola taşmıyor. bebek bezinden daha hijyenik tavsiye ederim..

Tesekkur ederim ilk defa duydum gecmezse denicem

Bende ilk adet oldugum donem 1 hafta regl olurdum 1 hafta olmazdim. Ayda iki kez oluyodum yani. Ve asiri derecede yogun oluyordum. Geceleri saat basi alarm kurup kalkip degistiriyordum cunku pedden tasiyordu. Gunduzleri de oyle. Okulda habire tuvalete giderdim. Gunde 2 paket ped bitirdigim oluyordu.
Hormon tedavisi uygulayacagiz demisti doktor. 1 bucuk senem boyle gecti.

Hala bir cok insandan yogun olurum ama en azindan o zaman ki gibi degil.

Bebek beziyle nasl rahat ediyorsunuz?
Mesane pedi bari alin. Ben oyle yapiyordum

pko olabılır evet bende var bazen çok oluyor.ama yaş ılerledıkce azalıuor artık 20 yasından sonra azalması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…