- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Ne resmi neyin resmini istiyorsunuz anlamadimbence resim at. böyle olmamış anlaşılmıyor.
Benimde öyle zaten yorgunluk baş dönmesi bayilcak gibi olma nefes düzensizliği bendede varİyi de o kadar kan kaybıma vücut nasıl dayanıyor?
Benim normal regl düzenim de bile dengem şaşıyor.
Bende korkmaya basladim isteBende böyleydim şimdi azaldı açıkçası bu durum beni korkutuyor ters birşey mi var diye
büyük ihtimalle kansızlıkta başlamıştır.Kanınada bakıldı mı.Benimde öyle zaten yorgunluk baş dönmesi bayilcak gibi olma nefes düzensizliği bendede var
Kan testi yaptım onunda sonucunu bugün alicam ikisine bir bakarız demistibüyük ihtimalle kansızlıkta başlamıştır.Kanınada bakıldı mı.
Memnun kalmış birini görünce sevindim.
Ben de bundan alıcam.
Zaten iki boyut var di mi? Üstünde yazana göre aldığımda sorun yaşamam di mi?
Hasta kilotlarından pedlerinden kullanın niye çocuk beziNormal ped kullandigimda hemen dışarı çıkıyor biliyorum bez kullanmak iğrenç gerçekten çok rahatsız edici ama normal pedde direk çıkıyor
çok özür dilerim ben yorumlarınızı okumadım son günler pede geçiyormuşsunuz.. öyleyse durum ciddi olabilir bir an önce doktorunuza görürünün sağlıklı günler dilerim.günde 2-3 kez azmı size göreben 2 saatte bir değiştirmezsem kendimi nasıl kötü hissediyorum
birde bez ne kadar hijyenik ve en önemlisi estetik olurki? çocuğunuzla beraber mi kullanıyorsunuz?
Tesekkur ederimçok özür dilerim ben yorumlarınızı okumadım son günler pede geçiyormuşsunuz.. öyleyse durum ciddi olabilir bir an önce doktorunuza görürünün sağlıklı günler dilerim.
ben orta boyunu aldım çok memnun kaldım. ben normal doğum yaptım ama kenarları lastikli olduğu için sezaryen dahi olsan hiçbir acıma olmuyormuş çok yumuşak ve rahat. giymesi çıkarması da kolay. doğum yaptığın gün çok kanaman ve akıntın oluyor hastanede gazlı bez arası pamuk yapmış oluyorlar sana onu veriyorlar onu da bu külotun arasına koyunca sağdan soldan akma taşma yapmıyor sen de rahat rahat hareket edebiliyorsun. ertesi gün azalınca da kullanmaya devam ettim ben tertemiz.
Kist var galiba öyle tahmin ediyorum bugün gittimherkes problem var yazmış
ama bence normal
kız kardeşim de bende ilk özel günümden sonra ki 1yıl ile 4 yıla kadar aşır aşırı oluyorduk
sonradan düzene girdi
Aldim doktora gisterdim nobetciydi dogumhaneye gidip gisterdim randevu al muayene etcem dedigeçmiş olsunPammikprensess aldın mı sonuçları?
Aldim doktora gisterdim nobetciydi dogumhaneye gidip gisterdim randevu al muayene etcem dedi
Hiçbirşey demedi ki devlet hastanesinde ilgilenmiyor lar zatenkan değerlerin falan normal miymiş o kadar kanamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?