• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu kadinsal sorunlar

Arkadaşlar ben 17 yaşında adet olmaya başladım 20 yaşında evliyim 1 de çocuğum var düzensiz ve aşırı derecede çok adet oluyorum okadar çok oluyorum ki gunde 2 bez bazen 3 bez değiştiriyorsunuz bez dediğim de bebek bezi kesinlikle normal ped kullanamıyorum ayda 5 gün ölüm gibi geliyor tabi bazende 2 ayda oluyorum anlamiyorum neden boyleydim hastaneye gittim ultrasonografiye randevu verdi 1 ay sonra neyse gittim sonuçlar bende doktorun ameliyattaymis bugün gitcem bisey çıkar mı sizce
Depend i tavsiye ederim içinde normal ped koy değiştir ama bu kanamalar hayra alamet değil bir baktır dr a

ben bebek bezı kullansam ve okadar saat aynı bez olsa kesın pişik olurum hasta olurum mıkrop kaparım
yaptıgınız hıc hıjyenık degıl
sıze uygun olan ped bulup 1-2 saatde bı degıstırmenız gereklı

eger kanamanız okadar cok ıse pedden daha uzun ve genıs pamuk alıp gazlı beze sarıp kendı pedınızı kendınız yapın ve her saat degıstırın

bende dogru pedı bulamadıgınız ıcın dısarı cıkıyordur asırı kanamanız olsa okadar saat beklemeye bebek bezındede dısarı cıkardı
Bütün pedleri kullandım bebek bezi takmak benim hoşuma gitmiyor herhalde çok rahatsız edici ama hepsinden taşıyor hemen

Back