• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ah şu kadinsal sorunlar

Gittim bana ultrason için 1 aya randevu verdi onada gittim bugün sonuclarimi gostrcem saat 1 gibi cikicam sonucu sizkerle paylasirim belki aranızda bunu okuyupta kendi de bu durumda olan varfir

Memnun kalmış birini görünce sevindim.
Ben de bundan alıcam.
Zaten iki boyut var di mi? Üstünde yazana göre aldığımda sorun yaşamam di mi?

ben orta boyunu aldım çok memnun kaldım. ben normal doğum yaptım ama kenarları lastikli olduğu için sezaryen dahi olsan hiçbir acıma olmuyormuş çok yumuşak ve rahat. giymesi çıkarması da kolay. doğum yaptığın gün çok kanaman ve akıntın oluyor hastanede gazlı bez arası pamuk yapmış oluyorlar sana onu veriyorlar onu da bu külotun arasına koyunca sağdan soldan akma taşma yapmıyor sen de rahat rahat hareket edebiliyorsun. ertesi gün azalınca da kullanmaya devam ettim ben tertemiz.

günde 2-3 kez azmı size göre o_O ben 2 saatte bir değiştirmezsem kendimi nasıl kötü hissediyorum :kusmuk:

birde bez ne kadar hijyenik ve en önemlisi estetik olurki? çocuğunuzla beraber mi kullanıyorsunuz?

günde 2-3 kez azmı size göre o_O ben 2 saatte bir değiştirmezsem kendimi nasıl kötü hissediyorum :kusmuk:

birde bez ne kadar hijyenik ve en önemlisi estetik olurki? çocuğunuzla beraber mi kullanıyorsunuz?
çok özür dilerim ben yorumlarınızı okumadım son günler pede geçiyormuşsunuz.. öyleyse durum ciddi olabilir bir an önce doktorunuza görürünün sağlıklı günler dilerim.

ben orta boyunu aldım çok memnun kaldım. ben normal doğum yaptım ama kenarları lastikli olduğu için sezaryen dahi olsan hiçbir acıma olmuyormuş çok yumuşak ve rahat. giymesi çıkarması da kolay. doğum yaptığın gün çok kanaman ve akıntın oluyor hastanede gazlı bez arası pamuk yapmış oluyorlar sana onu veriyorlar onu da bu külotun arasına koyunca sağdan soldan akma taşma yapmıyor sen de rahat rahat hareket edebiliyorsun. ertesi gün azalınca da kullanmaya devam ettim ben tertemiz.

Çoook teşekkür ederim

herkes problem var yazmış
ama bence normal
kız kardeşim de bende ilk özel günümden sonra ki 1yıl ile 4 yıla kadar aşır aşırı oluyorduk
sonradan düzene girdi

Iyi bi dr a git kanaman normal degil başka dr bul bence

ben bebek bezı kullansam ve okadar saat aynı bez olsa kesın pişik olurum hasta olurum mıkrop kaparım
yaptıgınız hıc hıjyenık degıl
sıze uygun olan ped bulup 1-2 saatde bı degıstırmenız gereklı

eger kanamanız okadar cok ıse pedden daha uzun ve genıs pamuk alıp gazlı beze sarıp kendı pedınızı kendınız yapın ve her saat degıstırın

bende dogru pedı bulamadıgınız ıcın dısarı cıkıyordur asırı kanamanız olsa okadar saat beklemeye bebek bezındede dısarı cıkardı

Back